Új párkapcsolati Minták: új nő és új férfi szövetsége

Új párkapcsolati Minták: új nő és új férfi szövetsége
A hétvégén tantra-wellness programon vettünk részt párommal, ennek kapcsán  születtek bennünk csodás  ráismerések, ébredések. Ezt szeretném most megosztani, mert szerintem-szerintünk nem csak nekünk hasznos, értékes.

Az EGYÜTT csodálatosságára ébredtünk rá

Vasárnap ahogy a programok után még fürdőztünk egyet a buborékozó vízben, megláttuk a közös küldetésünket. Óriási csoda, áldás és kegyelmi pillanatban megláttuk azt, amire lelkeink szövetkeztek és amiért – többek között:) – együtt, egy párként élünk.

A tantra egyik lényeges pontja az egymásra való rácsodálkozás…

…a rácsodálkozás, méghozzá olyan módon, hogy észrevesszük a társunkban élő Istent és ő bennünk az Istennőt. Ez a fajta isteni-látásmód hozzásegít téged és a párodat a szerelembe érkezéshez, a élet ünnepléséhez, a pillanat ragyogó kitágulásához, a sérelmeken és a hétköznapi problémákon való felülemelkedésen. Egész egyszerűen megszűnik a tér és  az idő, megszűnik minden más, ami a kettőtökön és az  isteni valóságtokon kívül létezik. Jobban mondva, olyannyira kitágultok a jelen-létben, hogy abban minden más feloldódik. Tehát olyan módon szűnik meg a külvilág, hogy eltűnik bennetek:)

De most nem a tantráról akartam igazán írni… (bár szeretek:)…

Valami csodálatos dolog kezdődött el közöttünk azzal, hogy megláttuk egymásban a lényünk ragyogását, az Isteni és az Istennő sugárzó mivoltát. Megláttuk a kapcsolódásunkat, a szövetségünket, a közös küldetésünket a világban. …és a gyönyörűséges az, hogy ezt már tesszük is. Egyszerűen a jelenlétünkkel elkezdtünk sugározni egy újfajta mintát…az Új Föld új kapcsolati mintáját:)

Még annak idején, 7 évvel ezelőtt, az esküvőnkre készülődve a szertartás vezetőnk megkérdezte, hogy miért vagyunk mi együtt és mit akarunk a világnak közösen adni. Talán mondanom sem kell, hogy nem anyakönyvvezető tette fel ezt a kérdést.

Mi akkor szinte együtt mondtuk ki, hogy az életünkkel példát adni az embereknek!

Azóta eltelt 7 év…és szerencsére egyik sejtünk sem akarja a 7-es házassági évfordulóhoz kötődő negatív kapcsolati programot futtatni .. sokkal inkább éljük a 7-es gyógyító minőségét, meggyógyítva mindazt, ami valaha fájt és tovább emelkedve gyógyítani azzal, amivé mi magunk is lettünk. Sok teendőnk van a világban, mert a párkapcsolatok megszenvedték a történelmi korokat és a jelen válságos viszontagságait .

Mindez azonban mindkettőnket életörömmel és hatalmas tettvággyal tölt el. Az Együtt-ben rejlő erő hatalmas kincsnek látjuk és ekként éljük.

Én korábban úgymond megszoktam, hogy egyedül csinálom a dolgaimat, a vállalkozásokat. Most, hogy érzékelem az együtt-ben természetességgel születő támogatást és kreativitást, a “könnyű szülést”, látom a különbséget és véletlenül sem akarnám már egyedül csinálni…

Az új kapcsolati minták

Az Új Föld alakulóban van, mi magunk építjük, alakítjuk minden pillanatban megfoganó választásunkkal.

Veres Kriszta, akivel szintén megélhettem  nemrég a Szerelem Ünnepen az együtt-teremtés örömteli könnyűségét, épp a napokban írta ezeket a sorokat:

“A Világban a női és férfi energiák összesimulása zajlik, és ez csak úgy tud megtörténni, ha megtesszük azt a saját életükben, ami mellett a nyilatkozatot (ld. lejjebb) megfogalmazó férfiak is megtettek ebben a néhány sorban. A másik nemre mutogatás helyett, elengedjük a sérelmeinket és megbocsátunk. Marianne Williamson azt mondja, hogy a megbocsátás szelektív memória, azaz azt választod, hogy csak arra emlékezel, amikor szeretetet adtál és kaptál. Hiszen minden más illúzió volt, éber álom, elménk által teremtett rémálom, tudattalan minták működtetése.”

Csodálatos, hogy ezt mi most megélhettük már a férjemmel és közösen formáljuk, alakítjuk az új kapcsolati minták szerint az együtt-teremtésben az új világunkat:)

***

Ébred a férfi tudatosság, újraértelmezi a régit és újra becsüli a NŐt!

Az új világ ébredéséről szól már az is, hogy megszületett egy férfiak által indítványozott különleges mozgalom. A tudatos férfiak nevű kezdeményezés lényegét megismerheted egy videóból, amelyben férfiak beszélnek arról, hogy felébredtek a Nő megszentelt erejének látására. A férfiak kérnek benne bocsánatot mindazért, amit a patriarchális világban a sérült yang energia létrehozott, férfiak fejezik ki szándékukat, hogy együtt teremtsünk most már csodákat.

A Tudatos Férfiak Nyilatkozatából egy részlet, ami a videónak is alapja:
“Bocsánatot kérek a fájdalomért, amit a férfiak okoztak nektek, és közben elismerem azt is, ahogy sok fivérem sérült az édesanyja, a nővérei, szerelmei által. Tudatos férfiként úgy döntök, elengedem ezeket a fájdalmakat. Megbocsátok neked mindazért, amit tudattalanul tettél, és megbocsátok magamnak és nememnek is az éber alvásért.”
A  teljes szöveget lefordítottam sebtében és ide kattintva olvashatod is:

Gay Hendrics és Arjuna Ardagh: A Tudatos Férfiak Nyilatkozata, eredeti videójuk és a nyilatkozat magyar fordításban>>>

Amikor férjemnek átküldtem a szöveget, így válaszolt:

“…mesébe illően aktuális az életemben, életünkben…
Onnantól, hogy Veled kapcsolatban felismertem, hogy milyen csodálatos a ragyogásod, női mivoltod, és ebben és a kiteljesedésben férfiként segíteni és  ebben nem gátolni kéne, már csak egy apró lépés, hogy minden nőtől bocsánatot kérjek, kérjünk mi férfiak ugyanezért …Ugyanakkor ott van bennem az érzés, hogy ami történt a múltban, ami miatt így alakult, nem véletlenül történt, és talán nem is kizárólag a férfiak okolhatóak érte. Csakúgy mint egy párkapcsolatban, a harmónia, az egyensúly megbomlásához is két félre van szükség. Talán ez az időszak egy ugródeszka volt ahhoz, hogy felismerhessük a hiány által a csodát, a női-férfi egységben rejlő varázslatot, és kikatapultáljon bennünket az Új Föld harmonikus egységébe, ahol mindez már nem kérdés egyik oldalon sem, és nem is teszünk szemrehányást egymás múltbéli hibáiért. Mindezt a megbocsátás, a bizalom és a tisztaság jegyében. Tehát úgy érzem, hogy most amit hétvégén együtt átéltünk, egy univerzális szintre emelkedik, és nő és férfi új szövetséget köthet az Új Föld érdekében…. Meghökkentően gyorsan pörögnek a változások, és érzem ez jól van így… :)”

Itt az ideje: NŐ és FÉRFI új szövetséget köthet az Új Föld érdekében

Mélyen egyetértek a férjemmel. Mindennek két oldala van/ volt. Valamiért megbomlott annak idején az egység és pár évezredig női, matriarchális társadalmak éltek, majd helyüket átvették a férfias, patriarchális társadalmak, versenyre-harcra-hatalomra épülő világszemlélet. Most van itt az ideje a kettősségek kiegyensúlyozásának, az egységbe rendeződésnek:)

Az egység ideje jött el, amihez a KÖLCSÖNÖS belátás, megértés és elfogadás, megbocsátás, ELENGEDÉS vitt el bennünket is a kettőnk közös útján…és  így történik most ez a nagyvilágban is.

Ahogy Hermész Triszmegisztosz mondta: “Amint fent úgy lent, amint bent úgy kint”…és szerintem ez fordítva is igaz, legalábbis erről szól az Új Föld “ami lent a szívekben, az úgy kint a világban is:)

Az életünkkel tanítunk: önmagunkat adva adunk a legtöbbet a világnak

Ebben az új-ban, mi magunk is tesszük a dolgunkat…a saját családunkban, a privát életünkben és a gyógyító munkánkban is. A héten csütörtökön Veres Krisztával ott leszünk mi is, hogy az ÚJ  FÉRFI és az ÚJ NŐ mintáit, a megbocsátáson túli egymásra csodálkozás erejében az új kapcsolati mintákat vigyük, sugározzuk a jelenlétünkkel és a tetteinkkel:

Bővebben a programról, ha szeretnél jönni:

Rácsodálkozom a NŐ-re és a FÉRFI-ra, ebben a csodálatos szerelem-energiával fűszerezett májusban, amikor az egész Univerzum összefog, hogy a Férfi szeme kinyílhasson a Nőben ragyogó Istennő látására, és a Nő szeme kinyílhasson a Férfiban ragyogó Isten látására. Legyen így! Hiszen bármennyire különbözőek vagyunk akkor is egymást és az eggyé válást vágyjuk, és együtt vagyunk erősek.

Szerda éjfélig még csatlakozhatsz a csütörtöki szertartáshoz, ahol pont ebben a témában indulunk varázslatos utazásra:

HATHOR SZERTARTÁS
május 12. 18:30-21:30

Bp. Erzsébet krt. 58. 1/5. Quantum Oktatási Központ
Hathor, az ősi Egyiptom Szerelem Istennője, Ő, az, aki az Egyiptomi élet-kör, év-kör közepéből kiárad. Ezen a szertartáson Hathor erejében utazunk, a személyes szerelmi történetünket gyógyítjuk. Végigutazunk az összetört szívélményeken, meggyógyítva azokat és azok karmikus gyökereit. Gyógyítjuk a nő és férfi közötti energiát, visszaérkezve a szétválasztottság illúziójából az EGYségbe. Oda utazunk, ahol átitat a Szerelem és csak a valódit látjuk, ami a Lelken keresztül sugárzó Fénye az EGYnek. És ebből a Fényből tesszük látható az Új Nőt és az Új Férfit.
Az esti program részvételi díja 4500Ft, de SZERDA (május 11.) ÉJFÉLIG azon az áron jelentkezhetsz, amit most jó szívvel ki tudsz fizetni! Jelentkezéshez küldd el a HATHOR szót a noionmegvalositasKUKACgmail.com címre:)

…és ahogy Kriszta zárta a programajánlóját Mária Magdaléna szavaival a változásról, ami történik és arról, amerre tartunk:

“Millió évek álmának békéje megtörténik az emberek között és nem lesz szétválasztottság…A napok évekké és ezredévekké válnak és minden pillanat egy lesz, egyszerre létezik. Akkor minden tanítás, minden tudás újjászületik a tudatosságban, és minden érthetővé válik…Nem lesz többé egyedüllét, mert az emberek a szíveikből és a lelkükből nyújtóznak egymás felé… Az emberek örvendeznek és táncolnak majd, kívül és belül, az összes királyság együtt emelkedik az emberlét álmainak ködéből és egybeforr az Istenivel… A férfi csatlakozik a nőhöz az alkímia végső táncában. Minden bánat elmúlik és átalakul a béke szivárványában. Nem lesz háború, nem lesz éhínség, nem lesz járvány. Az Úr és az Istennő egyesülnek, és egyesül az éjjel és a nappal. Minden erő eggyé válik és jelzi a véget és a kezdetet. A dualitásba vetett  hit megpihen, és minden kettősség eltűnik…Ez van megírva. És így lesz. Béke a kertünkben.” (Flo Aeveia Magdalena, Emlékszem az Egységre, Mária Magdaléna története)

És miért tud ez így lenni?

…mert egyre többen meghozzák a döntést, hogy a SZÍVEIKBŐL ÉS LELKÜKBŐL NYÚJTÓZZANAK EGYMÁS FELÉ!”


Várlak, várunk Téged is, ha érzed a hívást a most születő ÚJba:)

Szeretettel:

Pozsgai Nikoletta

kineziológus, életvezetési tanácsadó

női önmegvalósítás specialista

noionmegvalositas.hu

www.kineziologiakezeles.hu

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!