Február 1-jén: Arany Aura EST – csakrarendszer blokkoldó és összerendező meditációs este

Február 1-jén: Arany Aura EST – csakrarendszer blokkoldó és összerendező meditációs este

Csakrák Fénye – Öröm-Test Meditációs Estsorozat

Február 1.  szerda 19:00-kb. 21:30

ARANY AURA

A teljesség legyen a földi ruhád!

Fejlődés, gyógyulás és kiteljesedés a 7 csakra szakrális tanításával

A Csakrarendszerünk elsődlegesen megmutatja az egyes életterületekhez tartozó blokkjainkat. Az adott csakrán való munka pedig hozzásegít bennünket a blokkoló mintázatok oldódásához, ezáltal a kapcsolódó negatív érzelmi lenyomatok, fájó emlékek, szenvedésekkel teli tapasztalások elengedéséhez. A negatív fájdalomtesti mintázat oldódásával helyet adunk a teljesség megélésének, a megtapasztalható legjobb életminőség kibontakozásához, életünk újjáteremtéséhez.

Ez alkalommal a 7 csakra szakrális tanításait vesszük sorra, összefoglalva a csakrák tanításait az előadás során. A meditációban a teljes csakrarendszert összerendezése, az erőközpontok aktivizálása és harmonizálása a cél. A gyakorlatsor a hétköznapokba átvihető és az este után is alkalmazható otthon.

Több mint csakrameditációs est

A szokásos csakrameditációk alapján túl ezen csakrablokk oldó estek fókusza a fájdalom-test mintázatainak tudatos lebontása-átalakítása. Ilyen módon a csakrákhoz tartozó témákon túl, azon is dolgozunk, hogy az adott területet a megélhető legmagasabb és legtisztább szintje felé segítsük, ami maga az Öröm-Test építésének folyamata.

További különlegessége az estének, hogy a meditációt Éneklő Kristálytálakkal kísérjük ez alkalommal is!

Férfiaknak és Nőknek egyaránt ajánlott és látogatható program!

A program részvételi díja: 3 500Ft

Árcsökkentési lehetőségek:

1. A  Csakrák Fénye “ÖRÖM-TEST©®” Tanfolyam>>> résztvevői számára 2 500Ft a részvételi díj ez alkalommal és minden további csakrameditációs est alkalmával is.

2. A teljes folyamatra (ezen első alkalom + a további 7 csakrameditációs este) bérlet váltható, melynek egyösszegű megváltása esetén  (2 500Ft/ alkalom, x 8 = 20 000Ft-ért) 8 000Ft-os kedvezményt kaphatsz és biztosítod  helyedet az estéken.Az utolsó (9. alkalom)AranyAura Est nem tartozik a bérlet árába.

3. Ha olyasvalakit hozol magaddal, aki még nem járt nálam programon, akkor mindkettőtöknek 1000-1000Ft-os kedvezményt adok.

A program helyszíne: VII. Erzsébet krt. 58. I.em. 4.

Jelentkezés az ARANY AURA alkalomra:

A “aranyaura” szót küld el a noionmegvalositasKUKACgmail.com címre és válaszlevélben küldöm a visszaigazolást, további információkat!
***
Ajánld a programot másoknak is a link továbbküldésével és éljetek mindketten a kedvezményes árakkal:
Február 1:  Arany Aura csakrarendszer blokkoldó és összerendező meditációs este>>>
 
 
 
 
Ha kimaradt az  előző alkalmak, vagy ismételni szeretnéd:

A hanganyagok (90 perces előadás, 60 perces meditáció .mp3 formában) ára: 2500Ft. A  hanganyagokat kérd a noionmegvalositas kukac gmail.com címemen!

Bővebb információ a már anyagokról:

ÚJ hanganyagok rendelhetők: csakrablokk oldó esték előadásai és meditáció>>

 ***

Kapcsolódó írásom:

Legyen meg a TE akaratod! – a legfőbb tanítás, ami elvisz az illúziókon túlra>>>

***

 
 
Szemelvények az előző alkalmak tartalmából:
Első bevezető alkalom

 A sorozat első estéjén előadásban mutattam be a fájdalomtest működését, felismerésének és átalakításának módját, melyet aztán meditációban is megtapasztalhattak a résztvevők. Ezen első alkalom hanganyagát meg lehet vásárolni, ez által aki nem tudott jönni pótolhatja az alkalmat, aki ott volt, annak jó felidézhető, lélekerősítő lehet ismét!

* Az első este tartalmából:

A Csakrák Fénye – Öröm-Test Meditációs sorozat első alkalma előkészítette és megalapozta a többi csakrameditációs estét, átfogó képet adott a csakrarendszerünkről, bevezette az Öröm-test építésének módját. Ezen első alkalommal az előadás részben az ember energetikai rendszerét mutattam be – elméleti és gyakorlati szempontból, kiemelve a legfontosabb energetikai központjainkat, a csakrákat. A csakrák tisztítása és energetizálása a fájdalomtest leépítésében és az öröm-test felépítésében kulcsfontosságú. Ezért a csakrák funkcióján és működésük magyarázatán túl tanítottam egy csakratisztító és energetizáló gyakorlatsort is. Ezen gyakorlatsor könnyen elsajátítható, otthon végezhető.  A meditációban pedig a 7 csakrát bejáró, és lényünk középpontjában érkeztető belső utazást élhettek meg a résztvevők.

* A második este – Gyökér Csakra – tartalmából:

A bevezető a gyökér csakrához és annak fájdalomtesti mintáiról szóló 40 perces előadást, a kb.90 perces meditáció követte. A meditációban egy erőteljes energetikai mintázatátíró aranygömbös gyakorlat, több fájdalom mintázat elengedést segítő gyakorlat, és a csakra témáiban történő mintaváltást elősegítő gyakorlatsor szerepel. A témák, melyekben dolgoztunk:

 • anyagiak, pénz megéléseink – hogy a szűkség helyett végre beköszönthessen a bőség
 • ősbizalom, önmagunkba és másokba vetett bizalmunk – hogy el merjük engedni az evezőket
 • édesanyánkkal való kapcsolatunk  gyógyítása – hogy helyreállhasson a testi-lelki biztonságérzetünk, önmagunkban megbízhassunk, a gyökereinkből el tudjuk fogadni a belőlük fakadó erőt és energiát
 • sorstraumák elengedése, a fájdalomtest “tehetetlen vagyok” , “képtelen vagyok”, “kevés vagyok” mintázatának oldása

 Kapcsolódó cikk:

Carpe Diem helyett mókuskerék és kényszerpályák, avagy mi áll az életblokkok hátterében>>>

Megosztás Facebookon

“Február 1-jén: Arany Aura EST – csakrarendszer blokkoldó és összerendező meditációs este” bejegyzéshez 3 hozzászólás

 1. Kedveseim !
  Amit Nikol leírt, az teljesen így van. Saját tapasztalatom is megerősíti ezt.
  Egész életemben az volt a problémám, hogy sokszor nem mertem a szívemre hallgatni és ennek következtében sok betegséget sikerült összeszednem a boldogtalanságon kívül.
  Tanultam én asztrológiát is, de a problémáimat mégsem sikerült megoldani .
  Örülök a lehetőségnek , hogy a csakra meditációkon részt vehetek és ajánlom mindenkinek, aki hasonló problémákkal küzd.

  Válasz
 2. Kedves Nikol!
  Szeretném veled megosztani a szerda estét követő élményeimet.
  Vagyis először az előzményeket:
  A hét elején mondott egy olyan megjegyzést a Drágám, ami nekem akkor nagyon rosszul esett, de éreztem, hogy nem a bántás volt a célja.
  Nagyon erősen éreztem a hatását a gyomrom környékén, de tudom, hogy a félelem és a harag szintjén nem szabad kezelni a dolgot. (Ezt már nagyon megtanultam.)
  Régebben egy ilyen esetre sértődéssel és viszont-kellemetlen-megjegyzéssel válaszoltam volna, de most tudtam, hogy feladatom van ezzel az érzéssel.
  Először is megengedtem magamnak egy kicsit, hogy megbántva érezzem magam. (Ettől mindjárt jobban lettem egy kicsit).
  Aztán megpróbáltam a szeretet fényén keresztül nézni a dolgot, és a kellemetlen érzést felhoztam a szívcsakrámba, majd azt kértem, hogy a fentről érkező fény világítsa meg ezt az eseményt, hogy tudjam, mit kell vele tennem.
  Úgy eltűnt a rossz érzésem, mintha soha nem is lett volna. Nyugalom, szeretet és békesség volt a szívemben.
  A csütörtöki találkozásunkat a Kedvesemmel már úgy vártam, hogy semmi neheztelés nem volt bennem. Sőt.
  Néhány héttel ezelőtt azt az ajánlást kaptam a Tarot kártyán keresztül, hogy foglalkozzam a Tantrával és a Kundalini jógával, és éljem meg a szexualitást a teljes szépségében.
  Amikor meghallottam szerdán az előadásodban, fülig ért a szám, nem gondoltam, hogy ekkor ilyen formában jön a segítség.
  Azt is megértettem a hazafelé vezető úton, hogy mit kell múlttá tennem.
  Csütörtökön egy olyan csodálatos napot töltöttünk együtt a Kedvesemmel, amivel kapcsolatban utólag az volt az érzésem, hogy ezért a napért érdemes volt élni.
  Örülök, hogy szerdán ott lehettem a csakra-esten.
  Mind a ketten tudtuk, hogy ott kell lennem.
  Nagyon köszönöm a segítségedet.
  Szeretettel:
  Andi

  Válasz

Szólj hozzá!