Megszűnik félelme helyett a tovább nyílok öröme – Grál Ház

Megszűnik félelme helyett a tovább nyílok öröme – Grál Ház

Mi is lesz a Grál Ház, mit jelent a Grál valójában? Nikol, akkor nem is fogsz Szint-családállításokat tartani? Mi lesz a TEK kineziológiával…és ehhez hasonló kérdéseket kapok a napokban.
Miért ne lenne SzInT, Szinkron vagy TEK? Hiszen ezek mind az új energia jegyében szintézist hozó, a személyiség és a lélek integrációját segítő legjobb személyiségfejlesztő módszerek.
S a kérdezők és a feltett kérdésekben ott van a ragaszkodás, a megszűnik félelme, az én válaszom az átalakulás nyugalmában és a tovább nyílás örömében fogan.
Az énMAGom nem változott, csak új szirmaim nyílnak a külvilágba
Mindaz ami Én vagyok az vagyok továbbra is; ugyanakkor egy olyan megnyílásban vagyok, ami újabb és az aranykor szempontjából fontos következő lépés: méghozzá a kapcsolódás, a közösségben való aktív és inspirált cselekvés, az együtt-működés.
Ebben az újban fogant és nyílik most a Grál Ház; s otthont ad mindannak, amit eddig csináltam, s megerősödik a társak erejében.
A mottónk: Grál Ház…ahol az aranykor születik!
Pont azért mert az egyén szintjén, a közösségek szintjén és a nemzet szintjén is új mintákat valósítunk meg, s adunk át másoknak is.
A Grál Ház szolgálja:

  1. a személyiségfejlesztés minden szintjét
  2. a társkapcsolati és családi megújulást
  3. az egészség helyreállítását és megóvását
  4. az új kor új módszereinek és mintáinak meggyökerezését

A Grál Ház ezért otthont ad:
1. tanácsadásoknak, terápiáknak, tréningeknek, programoknak, melyek az egyént segítik a megújulásban, önMAGa kibontakoztatásában. Ide tartoznak a kineziológia, életvezetési tanácsadások, SzInT családállítások és Szinkron tréninek, a Női és Férfi Energia Fitneszek, Alternatív Képességfejlesztés gyerekeknek, stb.
2. az Aranykor Iskolájának, ami kifejezetten az aranykor s vele az új minták tanítását szolgálja; összefűzi a múlt tradícióit a jelennel az Új Jövő érdekében. Ide tartozik az AranyAsszony és AranyEmber képzés is.
3. a Fény-Forrás Képzőközpontnak is, ami összefogja az Új Kor Tanítóinak/Trénereinek képzéseit. Ide tartozik a SzInT és Szinkron tanácsadó/tréner képzés, a TEK képzés sok más mellett.

Az ÉnMagból fakadó lótusz mindig tovább nyitja szirmait

 
 
S bár augusztus 1-jén derül fény a nagy titkokra, a Grálhoz vezető út misztériumába és annak tanításaiba szeretnélek mihamarabb bevonni…

De erről a NEM MINDENKINEK szóló lehetőségről

a következő írásomban szólok majd.

Az ÉletElixírről írok majd, s feltétlenül olvasd el ha:

  • szeretnéd végre a régi mintákat – eddig szenvedést okozó sémákat megtörni, az okozott sebeket begyógyítani, s helyettük a gyakorlati életben is alkalmazható új mintákra lelni
  • valóban tudni szeretnéd, hogy mit és hogyan lehet tenni másképp mint generációs elődeink
  • cselekedni szeretnél, hogy az életet örömmel, bőségben és egészségben élhessék
  • szeretnéd a tanításokat  a maguk mélységében és nem csak címszavakban, a felszíni világ talaján érzékelni

Semmi sem szűnik meg

Nem szűnik meg az én hírlevelem sem, tehát továbbra is olvashatsz itt is és maradnak az én-erősítő üzenetek, valamint a nőiség fókuszú témák is. S természetesen tovább viszem az eddigi programokat, tréningeket, így a SzInT családállításokat, NEF-et és az AranyAsszony képzést is – mostantól elsősorban a Grál Házban.

Új kapu nyílik
A megszokott és jól bejáratott mellett tehát megnyílhat előtted egy másik lehetőség kapuja is, amiben többen adunk mélyebb és praktikus tanításokat a számodra a Grál Házban.

Szeretettel- élet szerelemmel:
Pozsgai Nikoletta

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!