A Szeretet Útjának Tanításai: beavatási út a teremtő erőd magadhoz vételéhez, a spirituális felnőtté váláshoz!

A Szeretet Útjának Tanításai: beavatási út a teremtő erőd magadhoz vételéhez, a spirituális felnőtté váláshoz!

A Pünkösd előtti hét beavatása

Június 6-a van, a megtalált belső harmónia, a szeretet gyógyító útjának napja, egy olyan hét kezdete, ami különleges beavatási út lehet a számunkra!

A nap első napja, június 6, számmisztikája 2011-06-06, dupla hatosa megalapozza a szeretet minőségének jelenlétét és a nap számainak összege a 16-os megmutatja az ide vezető utat. Az 1-egójából eljutni a 6-feltétel nélküli szeretetéig. Összegük a 7-es,  gyógyítás és a belső gyógyulás útja, a megtalált belső harmóniára ébredés lehetősége.

Amikor számmisztikát tanítok, mindig tanítom hozzá a tarot szimbólumrendszerét is, az egységlátás kedvéért. Ezek a rendszerek számomra nem jóslás eszközei, hanem ön-és világismereti eszközök, amellyel feltárom azt, ami az elmém számára láthatatlan, megfoghatatlan, kapcsolódok a szívem bölcsességével, a lelkem fényével. Eszközként használom őket arra, hogy a tudatalatti szimbolikus nyelvén keresztül képekben elmondják a lelkem üzeneteit. A segítségükkel láthatóvá teszem az özönlő gondolatok- kavargó érzelmek-tengerében elveszni látszó lényeget. Ezért a mai írásban mindkét rendszer szimbolikáját használom:)

De most vissza a hét kezdő napjához, ami meghatározza a teljes hét beavatási útját:

A tarot-ban a 16-os a torony szimbólumáé, azé a toronyé, melyből, ha nem vettük idejében észre, hogy kártyavárként az illúziónkból építettük fel…egy erősebb villám, az élet viharának egy-egy eseménye kirepít bennünket, sokszor maga alá temetve bennünket, az illúzióink tégláinak maradékaival együtt. Bár pokoli megéléseket hozhat ez az élmény, ez maga az életválság, a krízis helyzete, mégis gyógyítást-gyógyulást hoz, mert véget vet annak, ami hamis. Lehetőséget  ad arra, hogy több energiát már ne rakj olyasvalamibe, ami nem visz előre, ami nem rólad szól,ami egy rád kövült maszkodé-egy régi poros jelmezedé csupán. Bár a történés fájdalmas, a sebeidet gyógyítanod kell és új bizodalmat kell találnod önmagadban, a körülötted élőkben, a világban…mégis üdvös út ez, hiszen a végén a legmélyebb pont után meglátod a fényt újra. Hiszen nincsen már torony, ami eltakarná a napod fényét…és nincsen már torony, aminek a tornyaiba bezárkózhatnál. Minden napvilágra kerül…és ez jó, mert új lehetőséget hoz számodra a továbblépésben.

A hét tanulsága lehet számodra az, hogy áttekinted az életed…madártávlatból, a lelked középpontjából és észreveszed az illúziók tornyait. Hidd el, nem lesz olyan nehéz…mert tudjuk belül érezzük azt, hogy melyik az az élethelyzet, ami már nem működik, amit már el kell engednünk,amit már nem érdemes tovább építenünk. ..és jól tesszük, ha ilyenkor egyszerűen csak kijövünk abból  a toronyból… hogy újra lássuk a napot, és újra elindulhassunk a saját utunkon.

Az Illúziók Útja

Ha szeretnéd bejárni ma ezt az utat, leírtam az illúziók útját 1-6-ig, s benne  mindent, ami a szeretettől elválaszthat téged…és visszavihet oda:) Ahogy olvasod ráismerhetsz életed egy-egy helyzetére, válságára, megélésére. Ha szívesen tennéd, írd le a meglátásokat…figyeld meg az érzéseket és engedd meg, hogy legyenek. Ne küzdj ellenük, csak figyeld meg őket:

1: az egód csapdái, az én mindent tudok, te nem számítasz tanításai. Az én elkülönültsége a nagy ÉN-től, a létezés valóságától. A kis én (egó) már önmagában is illúzió, az elme által rögzített vélt vagy valós sebek nyomán keletkezett önvédelmi mechanizmus…ami hajlamos túlműködni, túllépni életvédő funkcióját.

2: a bizonytalanság, az elválasztottság, a szeretetlenség fájdalmai, melyek nyomán elvesztetted az önmagadba vetett hitet, már nem hallod meg a lelked szavát, nem érted már a szív bölcsességét…a szíved már nem beszél hozzád, mert úgysem hallgatod meg. Az intuíciód még küld jeleket, de egy legyintéssel elhessegeted szavait, hiszen mindig ráfáztál, ha magadra hallgattál.

3: a félreértések, a félrement szavak, mások megbántása és a Te megbántottságod. Elválasztottság és elkülönülés, önmagad elzárása és magadba fordulás, a külvilág kizárása. A benne szereplő és számodra negatív elemek megtagadása, kizárása, súlyosabb esetekben üldözése, nyílt megítélése.

4: az első három hamis illúzió tégláiból várakat, tornyokat építettél magadnak. A saját világodban élsz, melybe visszahúzódhatsz…összegörnyedve, fáradtan összerogyhatsz…mégis dideregve és megpihenést nem lelve…hiszen a fájdalmakból, a sérülésekből, a tévutakból épített toronyban nincs jelen a lelked fénye s melege…kizártad őket és a tornyodat választottad. Életedben túl erőssé váltak a korábbi rossz tapasztalatok elkerülése céljából épített falak. Az életedben a védekezésé a fő szerep…alig van már olyan ember, akivel úgy érzed megnyílhatsz, akinek megmutathatod magad, akinek feltárhatod fájdalmaid és akiben megbízol annyira, hogy megengeded neki, hogy szeressen.

5: A légváradban élsz, annak legmagasabb tornyában szövögeted terveidet…az elméd mélyen belebonyolódott a jelen élethelyzeteid megoldásába, a kiutak  felkutatásába. Az agyadban keresed a megoldást, a fejedbe szorultál…és kiszorult közben a szíved, a lelked. Apró pici gyertyalángnál nézed életed térképét…holott beengedhetnéd a napot is…vagy kimehetnél a szabad fényre…de ahhoz el kellene hagynod a tornyod biztonságos és védelmet adó falait. A
fény már bántja a szemed…ha valaki lámpással kopogtat nálad, akkor nem mersz ajtót nyitni…de az ablakrésen sóvárogva, kissé irigyen nézel utána.

6: Mindent és mindenkit szerettél, megnyitottad magad és átadtad magad. Kihasználtak, meggyaláztak, elgyötörtek…elfáradt a tested, fél a szíved újra megnyitni magát. A fájdalmak túl erősek voltak és félsz újra megnyitni magad. A szárnyaid elgyengültek és még a nyitott kalitka ablakon sem tudsz már kirepülni. Utolsó erődből felülsz még a nyitott ablakba…és onnan a messzi távolba meredsz…elvágyódással van tele a lelked…de erőtlenséged és félelmeid képtelenné tesznek a szabad repülésre.

A 6-os után…tovább az úton a spirituális felnőtté válásban

A felismerés után  tovább a 6-os, azaz a szeretet útjának tanításában vár rád a megértés, megbocsátás és elengedés, az összerendeződés, újra kapcsolatba kerülés önmagaddal, erőgyűjtés és továbblépés a 7-esben:) Ez a hétfői nap áldása! A hét kezdő napja a torony, melyet önvizsgálattal belső erővé tehetünk, megmutatja Csillagként (17-es tarot kártya) az utunkat tovább önmagunk legteljesebb valósága felé. A szíved elkezd megnyílni, mert rájössz, hogy a kitárt szívben lehetsz leginkább önmagad, abban találhatod meg a legteljesebb biztonságodat. A legteljesebb szív-valóságban nincs rejtegetnivalód, titkolnivalód..önmagad legtisztább ragyogásában állhatsz meg.

Ez szüli meg a belső erőt a 8-asban, ami a 17-es  belső szívragyogásodra való ráébredés, mely reménysugárként ragyogja be az életed és a kapcsolataidat! Az új belső megvédése önmagad és a külvilág előtt a 8-asban születő végtelen erőforrásban, az áramlásban jön majd létre, a csillagok által is segített módon kedden.

A szerdai  9-es tanítása pedig az út összegzése, a belső szintézis létrejötte, a belső barlang fényforrásában való megpihenés, amikor a tested temploma válik a lelked szent barlangjává. Bárhová mész is a biztonságot önmagadban leled, a lélekfényed mindig világít neked…nincs szükséged tornyok építésére, vagy barlangok felkutatására…az ezekhez való ragaszkodásra, mert belső biztonság van benned…önmagad vagy önmagad biztonsága. Innentől bármit építesz, az maga lesz a lélekfényed teremtése.

Az 1-9-ig történő alap fejlődési ciklus bejárása után előtted a teremtés szabadsága, a belső bizonyosságban foganó mag azonnal kihajt és a világban megmutatja virágait. Önmagadat teremted minden megnyilvánulásodban. Ez megnyílik csütörtökön (10-es rezgés újrakezdése) és fokozottan nyilvánul meg péntektől (11-es, az új ciklus első teremtése, mely már az intuíciót hallva születhet), egy magasabb szintre megnyitva bennünket.A szombati 12 (az akasztott ember tarot szimbólumára utalva) nehéz nap lehet, mely sorseseményeivel végső soron egy újfajta látásmód kialakulását hozza. Egy teljesebb, tisztább képet adva önmagunkról, az utunkról. Az újjászületés eljövetele előtt még van egy kis halál vasárnap (13-as halál kártyája). Mindez felkészítés a hét végére, és vele a Pünkösd ünnepének és a bennünk élő szív bölcsesség kitágulásának beavatására!

Ez a hét beavatása és a hét végén lezárulhat, Pünkösddel egy új ciklusnak átadva a helyét.

Természetesen, akik ott lesztek a hétvégén, ott ezt a folyamatot személyesen is fogom tudni segíteni! A legerőteljesebb tornyaink és a legfájdalmasabb rombolások pont a szüleink kapcsán épültek ki bennünk, minden más (pl. párkapcsolati sebek) csak ezekre épült, sajnos legtöbbször további emeletekkel a régi illúziókra. A dualitásban a nemiségünkben való kiteljesedés előfeltétele az emberi szintű kiteljesedésünknek! Hiszen a végletek teljes megismerése és elfogadása hozza meg a középpontba rendeződést, a két minőség közötti belső és külső egyensúlyt!

A hét tanítása összegezve:

Ami eddig elválasztott a szeretettől, az is vihet téged vissza oda! A sebeid megmutatják, hogy hol voltak-vannak a tornyaid…amelyek lerombolódtak, és te ott maradtál összetörten, fájva. Kérlek ne neheztelj tovább a tornyok lerombolóira, a sebek okozóira, és ne őrizgesd a tornyok romhalmazait…engedd el őket, tekinteted emeld fel és nézd meg a távlataidat is. Öleld magadhoz a megtapasztalást és gyűjts erőt önmagadban és menj tovább!

Flo Aeveia Magdaléna szavaival:
“…és ha benne maradok a szeretetben, mindig a szeretetben, akkor a szeretet hazavezet, megtölti a lelkem, és nekik is tükröt mutat ez majd saját tökéletességükre. Ítéleteik eltűnnek, ahogy érzik a szeretetet, és így össze tudunk találkozni, kívül a félelem falain, és megtapasztalhatjuk az egységet. Ezért a szeretet útját választottam, és engedtem, hogy a védelem pajzsa darabokra hulljon.”

Fontos rövid hírek:

1. Ha szeretnél kedvezményes (6500Ft/egész nap) áron jönni a június 26-i Női Teremtő Erő napra, melyet Veres Krisztával közösen tartunk, június 8-ig még megteheted! Utána is lehet jönni, de akkor 9500Ft lesz majd a teljes nap díja.

Előadások és szertartás a Női Teremtő Erő jegyében: Pozsgai Nikoletta és Veres Kriszta közös programja>>>

2. A június 11-12-i, most hétvégi Férfi és Női Erő napokra még lehet jelentkezni:

Június 11, szombat: Apa sebek gyógyítása, férfi vérvonalunkon a generációs sebek gyógyítása SzInT állítások, előadás és esti meditációs program:
Bővebb infó és jelentkezés Apai ág – férfi vérvonal – cselekvő erő Napra>>>
Június 12. vasárnap: Anya sebek gyógyítása, női vérvonalunkon a generációs sebek gyógyítása SzInT állításokkal, előadással és esti meditációs programmal
Bővebb infó és jelentkezés Anyai ág – női vérvonal – Női Erő Napra>>>

3. Mindkét napra érkezőknek kedvezményes 15 ezer forintos részvételi lehetőség (saját állítás nélkül, résztvevőként az előadásokon, állításokon és az esti programon), illetve az 1500Ft-os ottalvás lehetősége is kérhető még, amíg van szabad férőhelyünk:)

4. Lehet jönni csak az esti programokra is: Apasebek és férfi vérvonalunkból fakadó erő magunkhoz vétele szombaton, Anyasebek és a női vérvonalunkból fakadó erő magunkhoz vétele vasárnap: 3500Ft/ est, mindkettőre 6000Ft.

FÉRFI ERŐ PAJZS esti személyiségfejlesztő, dinamikus meditációs program: a férfi kiteljesedés útja, a férfi erők és férfi típusok megismerése, felismerése apánkban, párunkban, eddigi kapcsolatainkban és önmagunkba! A férfi minőség helyreállítása önmagunkban. Díj: 3500Ft, június 11, szombat,  19-21:30-ig. Bp. VII. Erzsébet krt. 58. I.em.4.

Férfi Erő Pajzs programjáról>>>

NŐI TELJESSÉG VIRÁGA esti nőiségfejlesztő dinamikus meditációs program: a női kiteljesedés útja a női erők és a női típusok megismerése, felismerése anyánkban, párunkban, eddigi kapcsolatainkban és önmagunkban. A női minőség helyreállítása és a női erő visszahívása önmagunkba! Díj: 3500Ft, június 12. vasárnap, 19-21:30-ig, Bp. VII. Erzsébet krt. 58. I.em.4.

Női Teljesség Virága programról>>>

Búcsúzóul mára született bennem ez pozitív megerősítés (affirmáció), melyet önmagadnak is kimondhatsz, ismételhetsz mantraként…ha tetszik és egyet értesz vele:)

Távolodás helyett a közeledést választom.

Bezárkózás helyett a megnyílást,

neheztelés helyett a megbocsátást,

védekezés helyett a szeretetet választom.

Abbahagyom a menekülést és megérkezem a teljes és valóságos jelenlétbe!

Szeretettel és a nap áldásával:

Pozsgai Nikoletta

kineziológus, életvezetési tanácsadó

női önmegvalósítás specialista

noionmegvalositas.hu

www.kineziologiakezeles.hu

www.szemelyisegintegracio.hu

Megosztás Facebookon

“A Szeretet Útjának Tanításai: beavatási út a teremtő erőd magadhoz vételéhez, a spirituális felnőtté váláshoz!” bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. Kedves Nikolett! Nagyon koszonom a meghivot, de julius 10 ig kulfoldon leszek Mar a bevezetod is nagyszeru alkalmat sejtet.
    Pontosan egy olyan elethelyzet elott allok, amiben nagy segitseg az altalad leirt folyamat.Szivembe lattal es biztos vagyok benne, h nagyon sokunk szive es lelke ilyen toronyban van, ami szerencsere osszedol,es atadja a helyet az ujnak. KoszonomKlara

    Válasz
  2. 1954 06 06-án születtem, és nagyon érdekes volt számomra az amit leirtál. Hálás közsönet: Andrea Judit

    Válasz

Szólj hozzá!