Hogyan hozd ki magad a negatív érzelmekből? Gyakorlat

Hogyan hozd ki magad a negatív érzelmekből? Gyakorlat

Kulcs a szívedhez: az érzelmeid:)

Minden pillanat választás…tudatos vagy tudattalan, de választás. A választásunk a tetteinkben vagy a tettek elmaradásában azonnal tetten érhető. Az irány helyességét pedig a szív jelzi vissza azonnal…ha meghalljuk.

A szív nem egyenlő az érzelmekkel!

A “hallgass a szívedre!” jelmondat valóban hasznos, de azt is tudni kell hozzá, hogy ez nem azt jelenti, hogy az érzelmeidnek és főleg azok hullámzásának “odadobod” magad és hánykolódsz a felszín alatti-feletti küzdelemben.

De akkor mik az érzelmek?

Kulcsok a szívedhez. Az, hogy hogyan érzel egy adott pillanatban – például most, hogy a levelet olvasod:) – megmutatja, hogy a számodra helyes irányban éled e a jelen pillanatot. A negatív érzelmek – elégedetlenség, csalódottság, keserűség, irigység, megbántottság stb. – rámutatnak arra, hogy mi hiányzik ahhoz, hogy jól érezd magad és a szíved szerint, létörömben élj. Ami fáj az minden esetben valamilyen pozitív, élettel feltöltő érzelem hiánya. A HIÁNYÉRZETED jelentkezik a fájdalomban, a negatív érzelemben.

Mi köze a hiánynak az életörömhöz?

Az, hogy mi hiányzik neked az “élettel teliséghez” arról mesélhet, hogy mit tagadtál meg TE, vagy mit tagadtak meg TŐLED. Egy kibillentséget jelképez az EGYSÉG állapotából. Az “egységben vagyok” létérzése a LÉTÖRÖM!

Mit tegyél, ha nem vagy most túl jól?

1. Ha nem éppen jól, akkor menj beljebb és nézd meg, hogy mi az, ami hiányzik az itt és most megélt valóságodból.
2. Ha tudod, hogy mi hiányzik, akkor ezzel az információval már sokat tudsz kezdeni! Egyrészt, elkezdheted megadni önmagadnak (pl. ha az öröm, felszabadultság hiányzik, akkor mi jelent neked örömöt? mitől érzed magad felszabadultnak? Add meg magadnak azt a tevékenységet, élvezeti-forrást:). Másrészt elkezdheted megadni ugyanezt másoknak, mert amit másoknak adsz, abban már benne élsz….és ami kifelé sugárzol, az jön vissza rád:)
3. Hozz egy tudatos döntést, hogy “valóságot váltasz”. Ezzel  tudatosítod, hogy igenis van választásod és engedélyt adhatsz magadnak és az elmédnek, hogy mást választhasson mint, amit jelenleg megélsz.
4. Azonnal keress magadnak valamit, amitől jól érzed magad, bármilyen apró is az. A jó érzés, az örömteli tevékenység, létöröm érzete azonnal emeli a rezgésszintedet és sokkal könnyebb lesz bármit is csinálnod…és sokkal közelebb kerülhetsz a szíved szavához, a valódi út irányodhoz! Amikor jól érzed magad, akkor van esélyed egyedül meglátni a döntéshelyzetekben a jó döntést, a kiúttalannak látszó élethelyzetekben az alternatív utakat!

Ebben a témában gyakorlati segítséget is adok a most pénteki ÖRÖM-EST-en, melyre még 2 fő tud jelentkezni!

Új Föld választása a LétÖröm!

ÖrömEst április 22-én a Föld Napján 18:30-tól kb. 21 óráig.

Szeretettel várlak a Föld Napján, létörömbe érkeztető gyakorlatokkal a gyönyörű és különleges helyszínül szolgáló Sóbarlangba! Érzék-ébresztő tudat tágító gyakorlatokkal készülök, melyek segítik az Új Föld mintáinak, az öröm földje, megteremtését az életedben. Az ÖrömEst programjának fontos részei az elemekkel való újfajta belső-lélek teljességével való kapcsolódás, a középpontodba, a léted örömérzetébe való megérkezés. Mindemellett játékos jelenlétbe hívlak, mely a személyiséged rugalmasságát és könnyedségét segítik, összekapcsolnak az örömteli belső ragyogásoddal, Valódi, kristálytisztán ragyogó önmagaddal.

A kis csoportos (15 fő) foglalkozásra nyitott szívű, az életükben az örömöt választó, új életmintákat hívó résztvevőket várunk! Ha már felismerted, hogy nem akarsz a múlt fogságában létezni, a fájdalmak és szenvedések emlékein szomorkodni, új életerőre vágysz és töltekezni szeretnél közöttünk a helyed az Új Föld napján!

“Járd az öröm útját és az univerzum kapukat nyit számodra ott, ahol eddig csak falakat találtál” (Joseph Cambell)

Helyszín: Sóbarlang, Bp. Mozsár u. 7. Kristálysóbarlang.hu

Szabad helyek: 2 fő

Részvételi díj: 3500Ft (1000Ft kedvezmény az Új Föld-Új Ember tanfolyamom résztvevőinek)

Jelentkezéshez írj válaszlevelet, vagy a program oldalán keresztül az alábbi linken:

LétÖröm – az Új Föld tudatos választása! – Élj! Élvezd az Életet! Érezz és légy jelen, érkezz meg belső ragyogásodba! ÖrömEst április 22-én>>>

Miért pont április 22-én?

Ez a nap a Föld napja, melyet ezúttal szeretnék az új tudatmintáknak, a létöröm választásának szentelni. A választást a nap számmisztikája is erősíti: 2011.04.22., mely az új gondolkodási minták (22-es szám) napja, a földi, fizikai síkon alapokat lerakó hónapszámmal (4) és évszámmal (4). A teljes összegszám (12), mely megmutatja a nap adott célját és lehetőségét, az új meglátások, új választások és új minták napja4

Várlak szeretettel:

Pozsgai Nikoletta

kineziológus, életvezetési tanácsadó

noionmegvalositas.hu

www.kineziologiakezeles.hu

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!