Az Életed Új Tavaszra vár: ÉnErők gyűljetek Egybe!

Az Életed Új Tavaszra vár: ÉnErők gyűljetek Egybe!

Hamarosan beköszönt a csillagászati tavasz és vele az évkörön egy újabb időszak, a VÍZ elemének ideje. Az általunk elvetett magok kicsírázott palántáinak éltető vízre van szükségük, hogy tovább növekedhessenek. A növények csak akkor növekednek tovább, ha a gyökereikben már megkapaszkodtak és a száruk is el tudja viselni a környezet viszontagságait. Emberként bölcsen tennénk, ha a növényekben rejlő mag-tudást követnénk, de mi oly gyakran sietünk előre, akarjuk a felszínen a látható eredményeket, vagy türelmetlenül ki -ki rántjuk a földből palántáinkat – mindannyiszor elszakítva a már kialakult gyökérzetet.

A megtartó elem

A Víz elem bölcsessége és tanítása az ősbizalom, a gondviselésbe vetett hit. Ha meg tudunk bízni az idő folyásában, a támogató erők időben való megérkezésében, akkor időben hajtanak majd ki élettervünk magjainak csírái, pont időben gyökereznek meg és pont időben szökkennek szárba. Akkor, amikor a tél végén felolvad a jég, a tavaszban melengetővé válik a nap, megérkezik az éltető víz.

Mi emberek, gyakran éljük át azt, hogy bár megérleltük magjainkat, általában tudjuk milyen életet szeretnénk élni, mégis az utat, a vágyott életkörülmények megteremtésébe kanyargósnak, rögösnek érzékeljük. Az akadályokkal való megküzdések közepette van, hogy már azt is elfeledjük hová is indultunk annak idején. Az erő elfoszlik a küzdelmekben, a kudarcokban és a elfolyik a belülről támadó félelmeink miatt.

Így írtam a Válts Valóra az Életed! – a célmegvalósítás mesterkulcsai könyvemben:

“Hiszek abban, hogy Te is rendelkezel szabad választással, magadban hordozod a szíved vágyainak megvalósítási lehetőségét, és képes vagy az életed álmát valóra váltani. …Az élet legteljesebb valósága megnyílhat előtted is, valóra válhatsz Te is és Veled teljesedik ki az életed! “

Ehhez azonban HIT-re és ERŐ-re van szükséged mindvégig. Hitre, mely ERŐt fakaszt. De milyen hitről van szó? Honnan fakadhat a megtartó erőbe vetett hited? Mit tehetsz, ha tele vagy kudarcokkal, fájdalmakkal és félelmekkel, melyek elbizonytalanítanak?

“Gyűjtsd össze az erőidet és készülj fel az új tavaszra” – mondja a Ji-ching ősi tanítása.

Az ÉNERŐK összegyűjtésére hívlak most Téged, melynek első állomásaként a március 21-i jeles napi programokat ajánlom számodra:

Március 21 szerda, 9:30-kb.16:00, ÉnErők Napja Személyiség Integrációs Tréning

  •    Bár az állítói helyek beteltek már!, de ….
  • 5 főnek van még résztvevői helye

Az állítások témái:

    • a női vérvonal és a férfi vérvonal kapcsán (pl. női és férfi minőségek meg nem élése, női és férfi betegségek, anyai és apai örökségek meglátása, átvétele, sors visszaadása, nő és férfi teremtő erő blokkok, a megvalósítás és a cselekvő erő blokkjai),
    • azok bármely tagjához kapcsolódóan is (pl. apa, nagyapa, vagy anya, nagyanya,stb.), de
    • egy visszatérő egyéni életúti és/vagy már felismert családi jelenségre is (pl. alkohol, erőszak, agresszió, párkapcsolati problémák, szeretőkapcsolatok, válások, vetélés-abortusz, meddőség, rák és egyéb betegségek, halálesetek, öngyilkosságok, veszteségek, pénztelenség és  más egzisztenciális probléma, stb.).
    • erőtlenség, önszabotázs, tanult tehetetlenség, irányvesztettség, előrehaladás érzésének hiánya

Jelentkezéshez töltsd ki a SzInT oldalán található űrlapot:

SzInT állítások március 21-én: Szabadítsd fel az ÉnErőket Nap>>>

Az előző Vérvonalak SzInT tapasztalatait itt olvashatod>>>

***

 Március 21 szerda, este 19:00-kb.21:30, ÉnErő EST
Az Életed Új Tavasza címmel

Az ÉnErők megismerésének és összegyűjtésének szentelt esti program. Bevezető előadás után dinamikus meditációs szertartás következik, melynek célja az én erők egybehívása és ezzel felkészülés életünk új tavaszára. A szenvedésmintázataink oldásával, az ÉnErőkkel való kapcsolódással, a lélek-erőbe való visszatéréssel felkészülünk a tavaszi újjászületésre.

Részvételi díj: 3500Ft, a SzInTe-en résztvevőknek 2500Ft, melyet a helyszínek kell majd rendezni.
Jelentkezéshez írj  a  noionmegvalositasKUKACgmail.com címre, a tárgy mezőbe írd az “Új Tavasz” szavakat!

Várlak szeretettel az új tavaszba szülő energiák közé!

Pozsgai Nikoletta

kineziológus, életvezetési tanácsadó

noionmegvalositas.hu

www.kineziologiakezeles.hu

 

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!