A Változást és az Önmegvalósítást választom a válságok helyett!

A Változást és az Önmegvalósítást választom a válságok helyett!

A TOROK -csakra blokkoldó este  előadására és meditációjára készülve elidőztem a változás témáján. Miért éppen a változás témáján?

Az ötödik csakránk a változás csakrája nevet viseli. Ide kapcsolódik a változásra-változtatásra való képességünk és a valódi én felvállalásának képessége. Az önkifejezésünk, ami a csakrához kapcsolt legfontosabb funkció, a döntésünktől és a döntésünk mellett való kiállásunkról szól. Azaz mennyiben vagyunk képesek szavakkal is kommunikálni mindazt, avagy “hangot adni” mindannak, ami vagyunk, ami nekünk fontos.

Az ötödik csakra szanszkrit neve megtisztulást/letisztulást jelent. Túl az elme zajának lecsendesítésével, önmagunkra figyelve, a megnyíló belső csend végtelen megnyugvása köszönt ránk. Halljuk belső a külső hangokat és halljuk a belső hangunkat is.

Ezen a ponton a szabad választás lehetősége megadatik számunkra.  Eldönthetjük, hogy mikor, melyik hangra hallgatunk, melyik szerint cselekszünk.Ha halljuk belső hangunkat, akkor a vezettetést is érzékeljük. A változásokat idejében magunk kezdeményezzük, azoknak nem állunk ellent.

A saját utamat járom, válság helyett valóra válok:)

Te hogy vagy a változásokkal?

Magad kezdeményezed őket vagy a körülmények kényszerítő hatására bele-TÖR-ődve változol?

Az idejében meg nem hozott változások válságokat idéznek elő a magánéletünkben. Bölcsen tesszük, ha időben változunk, törődés-kényszerpályák-válságok-krízisek-szenvedések nélkül. Én ma már szívesen változok. Egyrészt, mert tudom hogy egyre inkább Valóra Válok ezzel, másrészt, mert a válságok megélését lehetőség szerint már nem választom:) Magam vagyok a változás inkább; válság helyett az önmegvalósítás választom.

Mindehez meg kell halld a belső hangodat és önazonos módon kell élj.

De hogyan halld meg belső hangodat, a szíved-lelked szavát, a szellem bölcsességét, ha éppen a múlt-jelen-jövő örvényeiben szédülsz, dobódsz ide-oda?

Ehhez megnyugvás szükséges, a csend megérkezése. Külső és gyakran belső világunk azonban hangos, zakatolhatnak bennünk a gondolatok. Gondolatok, melyek egyik vagy másik irányba cibálnak, választásra késztetnek, megkülönböztetésre, szétválasztásra, minősítésre kényszerítenek.

A meditációk, légzőgyakorlatok hasznosak lehetnek ebből a célból. Az elménket hasznos funkciókra fókuszáltatva nekünk dolgozik majd és értünk. Elcsendesedik, meghallod a szíved szavát és megérted a tested nyelvét. A középpontodba kerülsz. Összerendezed a tested-lelked-szellemed. Összerendezed a három erőközpontodat és a szíved bölcs szavának, a szellem akaratának megfelelően vagy képes teremtővé válni. Társ teremtővé. Megteremted azt a valóságot, amire vágysz, amit testestül-lelkestül szívesen élsz majd 🙂

Ezt a folyamatot hívom Új Valóság Teremtésnek, a legteljesebb Igaz Önvalód szerinti élet-újjáteremtésnek. Ezt a folyamatot tanítom és gyakoroljuk most vasárnap,  2011. 12. 11-én.

December 11-e, a 11:11:11 teremtő napon megnyílt Új Valóság Kapu első lépcsőfokának napja. Ekkor lehetővé válik az új valóságba való betekintés, annak horgonyzása önmagad számára, ezáltal megérkezés oda, ahová vágysz. A test-lélek-szellem összerendeződése kitágít oda, ahol kapcsolódni tudsz az Új Valóságoddal.

Az Új Valóság Teremtő Nap előadásai és gyakorlatai egyrészről ebbe a termékeny, kitágult állapotba való eljutást segíti, az Új Valóságod energiájába való visszatérést, annak megtartását tanítja.

Előadás: Új Valóság teremtés “három aggyal”

Három “Agyunk” van, használjunk hát mindhárom erejét és tudását a teremtésben. Az elme, a szív és a zsigerek teremtő útját és az eddigi életedben, sors-és életmintádban játszott szerepét, működését mutatom be. A célkitűzés-célmegvalósítás elmei irányvonalát és legfontosabb lépései mellett megismerheted a szív teremtő erejének működését és a zsigeri teremtés lényegét. Az előadás célja a három teremtő központ megismertetése és az új valóság teremtésbe, az életed átrendezésébe való bevonása.

 Az Elme erejével az Új Valóságért

A nap programjának része két “elme-kontroll” technika, melyekkel az elmét tanítjuk meg bennünket szolgálni két műlhelygyakorlat során:

1. Feladatlappal és gyakorlatokkal segített célkitűzés az új évre,  2012 – a változás évére. A gyakorlatban végigvitt jövőképtervezéssel ott helyben letisztítjuk a céljaidat, amelyeket 2012-ben megvalósítasz. A résztvevők a feladatlapot előre megkapják, hogy át lehessen gondolni a benne foglaltakat. Együtt tervezzük meg az Új Valóságodba érkezés lépéseit!
2. Fókuszváltó Technikák, hogy megtartsd magad a középpontodban és az erődben, így a Forrással összekapcsolt tudatos “segített” állapotban. Megismerheted milyen kibillentő hatások érnek bennünket és azt is, hogy mit lehet velük csinálni, hogy mégis megmaradhass az egyensúlyodban.

Test-Szív-Elme erejét összpontosító meditációkkal az Új Valóságért

A teremtő nap és saját erőközpontjaid energiáinak összerendezését két meditáció is segíti:

  1.  Három Erőközpont Meditáció a három teremtő erő megismerésére, belső átélésére
  2.  Új Valóság Teremtő Meditáció és szertartás az egyesített Három Erőközpontban való teremtéshez

Még 4 főnek tudok helyet adni vasárnap!

Ha nem tudsz eljönni, vagy ha már nem lesz hely, akkor ajánlom a nap során készült hangfelvételekből és kiegészítő anyagokból készült távoktató csomagot!

Bővebb információ és jelentkezés a program oldalán:

ÚJ VALÓSÁG Teremtő Nap dec.11-én:

Hogy 2012 Út legyen a Legteljesebb Önmagad Valóságába >>>

Úgy búcsúzok, mint az előző levelemben…és remélem egyre tisztábban érted mit értek alatta:

Kívánom, hogy magad lehess az életedben a változás tudatos okozója!

Békés, bőséges, áldásos Új Valóságot kívánok mindannyiunknak!

Szeretettel:

Pozsgai Nikoletta

kineziológus, életvezetési tanácsadó

noionmegvalositas.hu

www.kineziologiakezeles.hu

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!