Videós ÖrömSorozat: 1.rész Örömforrásaink

Videós ÖrömSorozat: 1.rész Örömforrásaink

Készítettem egy önbizalom-fejlesztő, közérzetjavító támogatási programot, kifejezetten nők számára. Ennek első, az önbizalomhoz kapcsolódó részeit már bele is raktam a Női-Erő-Forrás-Ébresztő ingyenes női önfejlesztő e-mail sorozatba. A támogatási program része az Örömről készült videósorozatom is, melyet rövid, emészthető és minden alkalommal egy-egy gyakorlatot is tartalmazó részekben tekinthetitek meg a mai naptól:)
Indul tehát a videós örömforrás-ébresztés! Nézd meg Te is, hogy töltődhess, és ismét öröm-fényedben ragyoghass:)
Íme az első rész:

 

Megosztás Facebookon

“Videós ÖrömSorozat: 1.rész Örömforrásaink” bejegyzéshez 2 hozzászólás

 1. Szia Nikolett!
  Megnéztem a videót, és a felvetett téma magával ragadott. Én is a festésben találtam egykor örömöt. Számos könyvet vettem, tanárhoz is jártam, hogy fejlesszem magam, ne csak “AMATŐRKÉNT” penzlizzek. Aztán ez a tevékenység lassan kiszorult az életemből, nem is tudom miért, pedig visszagondolva, akkor hatalmas élmény volt számomra. Megkerestem a neten festőművészek képeit, a galériákban gyönyörködtem, és ez igazán feltöltött.
  Nem is érte, miért múlt el ez az érzés,és miért csak most jutott eszembe,a videódat nézve .Azt hiszem, ez igazán pozitív nap lesz, és ujra élem majd a képeim nézegetésével ezt az alkotó korszakot. Köszi, köszi! Szép napot! Margó

  Válasz
 2. Szia Nikolett.
  Nagyon elgondolkodtam én is azon, hogy mennyire nem fordítok időt arra, amit szeretek.Állandóan azzal foglalkozom ami muszáj. Viszont az életünkben az fog megjelenni amire koncentrálunk. Tehát, ha mindig csak a “muszájra “koncentrálunk, akkor azt fogjuk nap mint nap tapasztalni, viszont ha arra koncentrálunk ami örömet okoz, akkor az fog megjelenni.Egyszóval, ha eszünkbe sincs, hogy mi okoz örömet, akkor hogy várhatjuk el, hogy megtapasztaljuk?
  Üdv.Mariann

  Válasz

Szólj hozzá!