Te és a Válság… Rajtad áll: belerokkansz, megéled, bele sem mész!

Te és a Válság… Rajtad áll: belerokkansz, megéled, bele sem mész!

A válságpszichológia szerint az egyén válságkezelési képessége attól függ, hogy milyen személyiséggel rendelkezik, milyen volt a neveltetése és milyen értékrendet vall, jellemzően mennyire optimista vagy pesszimista alkat.
A kineziológiai tapasztalat alapján hozzáteszem, hogy rengeteget számít, hogy ki mit hozott a családjából (szokásrendszer, szemléletmód és világkép, öngátlók és “önszabötőrök” stb.). Mindezeknél azonban százszor fontosabb, hogy milyen válságkezelési-készséget sajátított el az illető és hogy rendelkezik-e válságkezelési stratégiákkal!…akár gazdasági válságról akár magánéletbeli válsághelyzetről van szó!
A te döntéseden, hozzáállásodon és a tetteiden múlik, hogy belerokkansz, megéled vagy bele sem mész a válságba!

***

Ha bővebben érdekel a téma márciusban indult útjára a VálságStratégiák Csapata és egy olyan oldal, melyen keresztül válság-kezelési stratégiákat oktatunk.
Olyan túlélő stratégiákat, amelyekkel valóban lehetőséged nyílik kezelni a válsághelyzeteket (nem csak a gazdasági válságot!!!).
Ha teheted, használd ki, hogy májusban még minden információ ingyen elérhető, azután is lesz jócskán hasznos tartalom,de terjedelmében korlátozottan hozzáférhetően.
Nézd meg magadnak:
Ezen az oldalon tudsz regisztrálni a Túlélők Társaság Tagságához és így Te is hozzájuthatsz az egyébként zárt felülethez és az ott egyre inkább növekvő mennyiségű VálságTúlélő-Felszereléshez, tudásanyaghoz! Képezd magad és tanulj válságkezelési stratégiákat… de olyanokat, melyek a magánéletedben is megvalósíthatóak! Erről szól az az oldal!

Megosztás Facebookon

“Te és a Válság… Rajtad áll: belerokkansz, megéled, bele sem mész!” bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. Vasárnap jelentkeztem a Túlélők Társasági Tagok oldalon, de még nem kaptam meg a hozzáférési útvonalat a zárt felülethez.
    A spemek között sem találta.

    Válasz

Szólj hozzá!