Az ÖrömHozó praktika: 3 dicséret önmagadnak minden napra!

Az ÖrömHozó praktika: 3 dicséret önmagadnak minden napra!

Kádár Évi hozott számunkra örömöt, melyet ezúton meg is osztok veletek, szíves-örömest:)

“Az öröm kapcsán felmerült bennem, hogy az okoz nekem még határtalan örömöt, amikor mindennap dicséretet adok magamnak 3 dologért. De a lényeg hogy minden napra jusson egy! Lehet ez az aznapi öltözetem, a határozottságom vagy amit elértem és ezek keverékéből állítom össze a három dicséretet. Fontos a külső és a csinosság, ápoltság, szépség, de ezen kívül legyen a nőnek belső értéke, öröme is. A határozottság, önbizalom, önértékelés nagyon fontos. Akkor dicsérem leginkább magam amikor tudok határozott döntést hozni valami kapcsán és nem hezitálok. Egész kislány korom óta nagy boldogság volt ha egy határozott, nemcsak külsőre szép hanem belsőleg is értékes nőt láttam vagy sikerült megismernem és végig arra fókuszáltam hogy ilyenné váljak.

Öröm amikor a nő tisztában van az értékeivel, de nem ájul el egy bóktól (pláne ha csak sablonos vagy egy minden nőnek leadott bókról van szó), nem válik könnyen prédává, irányíthatóvá. Ugyanakkor öröm az is ha olyan férfival találkozom aki tiszteli a női nemet és aki a családban nem a király, az uralkodó szerepét szeretné betölteni. Amikor azt látni hogy a nő nemcsak azért van becsülve, mert mos, főz, varr, takarít.

Öröm számomra hogy egész kicsi lány korom óta volt egy határozott elképzelésem hogy mit és kit szeretnék bevonzani az életembe és ezt sikerült megvalósítani. Aki nem hasonló szinten rezgett attól pedig sikerült elbúcsúzni.
Az is nagyon jó, hogy sosem fogadok meg olyan dolgot, amit nem tudok véghez vinni. Pl. újévi fogadalom kapcsán. Idén megfogadtam hogy a lelki békém lesz idén az élet színpadán a legfontosabb, a lelki örömök, ami a Felsőbb Énemnek örömet okoz, eddig követtem az irányt, év végéig ez a célom. Ami a lelkemet boldoggá teszi és a belső békémet elősegíti azokkal a dolgokkal foglalkozom, ami nem ez irányba tart azt pedig tudatosan elsöpröm.”

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!