Az augusztus 15-i Női VérVonal Konstelláció Állítás és Oldás tapasztalatai, élményei

Az augusztus 15-i Női VérVonal Konstelláció Állítás és Oldás tapasztalatai, élményei

Most vasárnap, azaz augusztus 15-én, Nagyboldogasszony napján két programmal is készültem, ami nőiségünk megélését, az abban való kiteljesedést segíti. Az első, a Női VérVonal Konstelláció Állítás és Oldás volt, mely hatalmas “aha-élményeket”, megértést és oldást hozott a résztvevőknek.

Az egész napos tréning  módszertani alapja a Személyiség Integrációs Tréning, azaz a pszichodráma, családállítás és rekonstrukciós kineziológia együttese. A Konstelláció Állítás és Oldás napok annyiban mások mint egy “általános SzInT” nap, hogy ezeken mindig egy meghatározott témára koncentrálunk, az ahhoz kapcsolódó problémákat hozza mindenki megoldásra.

A Női VérVonal konstelláció állítás lényege, hogy az állító női generációs hátterét állítjuk fel és kapunk ezáltal egyfajta állóképet arról, hogy ki milyen viszonyban volt egymással a családban női ágon. A hozott problematikára adott női vérvonal-generációs mintát tárjuk fel és oldjuk ezek után.

A mostani állítások és oldások tapasztalataiból:

Az egyik érdekes eset során,  a nőiség megélésének blokkjait kerestük, kifejezetten a párkapcsolati megélések hiánya kapcsán. A blokk, amit találtunk nagymama nőiség megtagadása, amikor a nőiség vonzó aspektusainak megélése, a szerető minőségben összekapcsolódott és annak fájdalmas kimenetele volt. A fájdalom és szenvedés összekapcsolódott a szerelemmel, a házasság pedig a stabil, biztonságot adó, bár szerelmet nem jelentő alapélménnyel. Az állító családjában az a minta élt, hogy a szerelem és a házasság nem élhető meg egyszerre, illetve kölcsönösen kizárják egymást. A családra jellemző volt, hogy a házasság mellett szerető kapcsolatok voltak jelen, be-és be nem vallott módon egyaránt.

Egy másik különleges eset kapcsán ősmintát oldhattunk, ami az egyik legszebb ajándéka minden állítást vezetőnek. Az állítás az anya és lánya kapcsolatból indult, de messze tovább vezetett a generációkon és inkarnációkon átívelő múltba, ahol az anya-apa-leánya teljesen más kapcsolatban álltak egymással. Nyilvánvalóvá vált, hogy a mostani anya miért érzi magát kirekesztve apa és lánya kapcsolatából és megleltük a generációban jelen lévő “elvágyódás”, “más dimenziókban való élés” okai is. Az ősminta oldás része pedig a férfi és nő egymással kapcsolatos gyűlöletéről szólt, ahol a kölcsönösen egymás ellen alkalmazott “erő” és “hatalom” visszaélések miatt óriási mérvű szenvedéseket, fájdalmakat éltek meg az adott oldásra váró helyzetben.

Az oldások között volt még gyermekáldástól való félelem, beteg gyermek szülésének félelme és korábbi abortusz bűntudat, anya-lánya kapcsolati oldások, vágyott testkép és nőiség megélés kontra szégyen blokk.

Intenzív megélések, mély közös munka és fellélegzés, végül hála – ezek mind ott voltak a vasárnapi tréningen:) Köszönet érte!

***

Az egyik résztvevőnk írta és olyannyira gyönyörűséges szavakkal fogalmazta meg mi történt benne, hogy megkértem itt közreadhassam nektek is:

Hosszú, cirka 40 éves keresés és feloldhatatlan feszültség volt a mögött az indíttatás mögött, hogy eljöttem a SzInT kurzus ezen alkalmára.

Már a kezdetekben tudtam, nagy dolgok lebegnek a térben. A hely segítő energiája és a Te megnyugtató szavaid is sokat segítettek abban, hogy átengedjem magam a transzformációnak. Mert úgy gondolom, hogy ezek az állítások, akár máséban vettem részt, akár a sajátomban, mindenképp kiforgatták lelkem szennyes zsákjait és új fénnyel világítottak be azokba a rejtett zugokba, melyeket már régen belepett a nemzedékeken át hordozott titkok és megszokások pora. Nem tudni tudatosan, nem élni a pillanatban, nem nyitottnak lenni a teremtő erő újabb-és újabb megnyilvánulási formáival szemben, még ha kihívásnak is érzem azt, ez a múlt ködébe vész. Ami változott az a hozzáállásom. A tér megnyílt, és felvállalva Önmagam minden apró atomi rezgéséig, már tudom minden ami történt VELÜNK múltban és most okkal és céllal alakul így. Életünk csodás játékának vetítését nézem azóta is és gyönyörködöm ebben az intenzív izzásban.

Az, hogy miért jó egy olyan komplex módszerrel dolgozni amely egyben támogat, megoldja a kisebb-nagyobb lelki gubancokat és átsegít gondtalan játékosságával, csak az tudhatja aki volt gyermek, akire egy gondoskodó és óvó család vigyázott. Nekem ilyen érzést adott ez a komplex módszer. Niki, Te pedig maga a szeretet voltál, csodával határos módon úszva a történésekkel, nem hagyva figyelmen kívül semmit, egyszerre vigyázni, óvni, építeni és ha kellett lelkileg megtisztítani tudtál. A határtalan bizalom állapotát élhettem meg melletted. Szívből jövő köszönetem: B.Gy.”

***

A következő Konstelláció Állítás és Oldás témája:

Pénz és BőségBlokkok: 2010. augusztus 22-én Budapesten

Bővebb információ ide kattintva>>>

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!