A Titok, ami hét részre tört – most ismét összeállt szombaton!

A Titok, ami hét részre tört – most ismét összeállt szombaton!

Konferencián voltam ma, szombaton, méghozzá egy izgalmas című és még érdekfeszítőbb tartalmú rendezvényen, mely a Pénzmágnesező Hétszerező Konferencia elnevezést kapta életre hívójuktól. A pénz és gazdagság körül lengő titkot hét látszólag különálló részből igyekezett 7 a mai magyar üzleti és spirituális élet nagyágyúja puzzle módjára összeilleszteni…
Ki volt a 7 nagyágyú?

Hallhattuk Dr Tóth András- pénzügyi szakértőt, Wermer András Stratégát, A.J. Christian – író, spirituális tanítót, Novák Andrást az Édesvíz Kiadó atyját, Doubravsky Györgyöt a Bagolyvár kiadó tulajdonosát, Wolf Gábor KKV-kre specializálódott marketing tanácsadót és Magyar Róbert befektető és sikeroktatót.
A pénzteremtést, jobban mondva vagyonképzést járták körül különös tekintettel a sikeres-gazdagságteremtő hozzáállás és szemlélet alapelemeit megfogalmazva. A szegénység-tudat kontra gazdagság tudatról hallhattunk lényegre törő, hol elméletibb hol gyakorlatias lépésről-lépésre történő megoldási módszereket és megközelítéseket. Mindezen szemléletet, tudást és tippeket a “válság” helyzetére vonatkoztatva, annak okait elmagyarázva és pozitív megélésének lehetőségével fűszerezve!!! Örültem, hogy ott voltam!
Minderről összefoglalót készítek és számotokra is elérhetővé teszem…valamilyen formában. Hogy hol és hogyan maradjon egyenlőre titok. Figyeljétek a blogot és hamarosan megtudjátok! Ígérem érdemes lesz!
Addig is összeraktam egy kérdőívet, ami azt vizsgálja, hogy Te személyesen hogyan éled meg a válságot…ha ideér…: A Válság és TE – hogyan hat RÁD?
Ezen kívül a következő témákkal is foglalkozni fogok:
0. Tényleg válság van vagy csak a média harsogja túl a válságot? ha válság van, mi az oka?

1. mi várhat rád a válságban
2.mit tanulhatsz a válságból
3.mit tehetsz annak érdekében, hogy biztonságban élhess akár válság közepette is

4. hogyan profitálhatsz  a válságból
Ha érdekel várlak vissza a blogra… és igen, folytatom az adventi sorozatot is… már holnap jön a következő!

Megosztás Facebookon

“A Titok, ami hét részre tört – most ismét összeállt szombaton!” bejegyzéshez 1 hozzászólás

Szólj hozzá!