Június 21-én a napfordulón 18 órától: ÖRÖM-EST!

Június 21-én a napfordulón 18 órától: ÖRÖM-EST!

A létörömben rejlik a boldogságod kulcsa:)

Mire van a legnagyobb szükségünk?

Az Örömre!

Azaz arra, hogy a problémák, nehézségek mellett és helyett meg tudjuk látni, hogy vannak értékeink, vannak örömeink. Mindezen túl pedig arra, hogy ki tudjunk lépni a nehézségek vissza-visszatérő fogva tartó köréből, és ki tudjuk emelni magunkat egy lehúzó örvényből.

…és mi az, amit NŐként eredendően hozunk a világba?

Az Örömszerzés és az örömben való feloldódás képessége:)

Ha szeretnéd megtalálni az utat az örömbe, nőként újraéleszteni önmagadban az örömforrást, és az életedet LétÖrömmé alakítani, akkor várunk szeretettel:

a június 21-én hétfőn, 18 órától-kb. 21 óráig megrendezésre kerülő

ÖRÖM-ESTen!

Töltődj, ragyogj, örülj velünk!

Ez az este egyébként a nyári napforduló napja is, amikor az éjjel és a nappal ugyanolyan hosszú, az évkör pedig a szerelem időszakából a teremtő tűz időszakába lendül át!

A Szenvedély lángjával teremtő NŐ

A tűz eleme a szoláris női energiaminőséghez tartozik és ezért mint férfias megnyilvánulás a társadalom nagy része által elítélt, degradált, mégis ugyanolyan fontos része a női teremtő erőnek mint a lunáris, úgymond elfogadottan nőies, befogadó és megengedő teremtő létezésünk. Az Öröm-Est-en ezt a szoláris női teremtő erőt szeretném megmutatni olyan megélésekkel támogatva, amelyek benned is felébresztik, vagy éppen elfogadottá és ezért megélhetővé teszik a női teremtő tűz energiáját!

Az “Öröm-Est” programját tekintve:

 1. megismered az utat a problémák örvényéből az öröm létállapotába és
 2. megtudod azt az egy ÉletTörvényt, ami mindehhez szükséges
 3. a nyárelő Tűz energiájában elégetünk mindent, ami már régen menni vágyott, de erőnek-erejével visszatartottuk
 4. mindeközben átélheted a női teremtő erő szoláris, tüzes minőségét
 5. öröm-tenger gyakorlatokat végzünk közösen, hogy átadhasd magad az Öröm létállapotának, töltekezhess és később újra felidézhesd a kellemes, üdítő és mindenek fölé emelő örömöt!
 6. öröm-tánc örömzenére

Most fejeződik be a Pozitív Énképfejlesztő Modul a Női Önmegvalósítás Tanfolyam első része. A minap írtam meg az összegzést segítő utolsó leckét a résztvevőknek és benne ezt írtam:

A negatív énképet azért kell megváltoztatni, hogy lebontva a rárakódásokat elérd és megélhesd a Valódi Éned:). Az ehhez szükséges egyik legfontosabb képesség az ÖRÖM-KÉPESSÉG! Azaz, hogy merd és tudd megélni az életörömöt! Az élet szép és teljes, Te is teljes és egyedülállóan különleges vagy, örülj hát az életnek és benne minden pillanatnak, mely megmutatja éned igazi gyöngyeit!

Az ÖRÖM-EST egy remek lehetőség az ÖRÖM-KÉPESSÉGED fejlesztésére,

könnyed, önfeledt, feltöltő és energetizáló módon, “játszva” önmagadra találhass!

Az Öröm-Est vendégei, akik az Örömbe-érkezésünket segítik:

Mudra Zita Istár papnője és a MANTRALIGHT zenekar!

Az AmazonNŐ

Mudra Zita, az ízig-vérig nőies, tetőtől-talpig tüzes, szívében-lelkében igazi papnő! A Női-Erő-Forrás Magazinban már többször olvashattátok őszinte írásait.  Az Öröm-Est programján az Amazon Őserőt segít majd bennünk újra életre hívni. Azt az Amazon erőt, ami segít a mindennapjainkban kiállni önmagunkért és céljainkért, az anyatigris övéit védelmező erőt és a szerelemben szenvedéllyel szerető tüzes nőt.

Így ír magáról Zita:

“Istár papnőjeként a szívemben lobogó lángot igyekszem eljuttatni mindenhova, ahol az Istennő gyógyító energiájára szükség van és ahova hívást érzek. Magamat elsősorban gyógyító és látó papnőnek tartom. Célom, hogy minden ember legyen az nő vagy férfi megtalálja a hozzá vezető utat, hogy az élete kiteljesedjen, boldogabb és harmonikusabb legyen.    Ezen az estén elhozom az Amazonok lángját. Segítek abban, hogy mindenki megérezze a benne élő Amazont és kapcsolódni tudjon vele. Valamint, hogy megérezzük annak a női körnek, összetartozásnak az erejét, ami támogató és segítséget nyújtó. Összekapcsolódva a hangunkat hallatni és ezt megkoronázni egy tüzes örömtánccal. Áldás.”

Kikből áll a MantraLight?

A MantraLight zenekar csodás csapata

Egyrészt négy bátor, zeneileg képzett, gyönyörű énekesnőből, akik: Haász Gabriella, Domján Mónika, Laposa Laura, Sarkadi Kriszta. Másrészt a kiváló, tapasztalt és virtuóz gitárjátékosból, aki pedig Bene János.

Öt szenvedélyes, tehetséges zenész, akik számára az egyik legnagyobb örömforrás épp a közös próbák és fellépések tüzes, kreatív, energikus légköre.

Az Öröm-estre legfrissebb dalainkat hozzuk: énekelünk a szerelemről, amely olykor áldás, máskor átok, mégis kinyitja és dalolásra készteti a szívünket. Eléneklünk egy dinamikus mantrát, amely valahányszor felhangzik, tisztítja és a megvilágosodás útjára tereli mindazokat, akik végighallgatják. A Földanyát dicsérő dalainkban pedig megszólal a sámándob, és sok más ritmushangszer is, hogy szabadon, szenvedélyesen mozduljon a testünk, és mindannyian átdaloljuk, áttáncoljuk magunkat az öröm mámorító birodalmában.

Hallgass bele a korábban Dívák néven éneklő zenekar a szerelemről szóló magával ragadó énekébe:

Az ÖRÖM-EST  személyes megélést és ezáltal egy erős viszonyítási és töltekezési pontot fog adni a számodra, melybe bármikor visszatérhetsz a későbbiekben és melyből folyamatosan táplálkozhatsz. Olyan ez mint egy erőteljes beavatás, amikor “megkapod” a magasabb rendű rezgést, ezzel megtapasztalva azt a pontot, ahová tartasz és amit szeretnél kiterjeszteni az életed egészére.

Az ÖRÖM-EST helyszíne:

Sziddhárta Közösségi Ház, 1062 Budapest Andrássy út 98.fsz.

A jelentkezés után értesítünk a helyszínről, és minden további fontos tudnivalóról!

A részvételi díj: 3000Ft.

A N.Ö.K. programokon való korábbi részvétel 500Ft kedvezményt jelent ezen a programon is!


A PROGRAMON való részvételhez kérlek jelentkezz itt:

Kérlek töltsd ki az alábbi mezőket és válaszlevélben visszaigazoljuk jelentkezésedet:


Keresztneved:*
Vezetékneved:*
E-mail címed:*
Telefonszámod (csak a szervezéshez):*
Megjegyzésed, kérdésed:


Várunk Szíves-ÖrömEst!:)

Az ÖrömBeHívó:)

Pozsgai Nikoletta, az ÖrömEst háziasszonya

kineziológus, életvezetési tanácsadó

női önmegvalósítás specialista“Június 21-én a napfordulón 18 órától: ÖRÖM-EST!” bejegyzéshez 3 hozzászólás

 1. Kedves Nikoletta!
  Nagyon sajnálom, hogy csak a budapestiek élhetnek azokkal a lehetőségekkel, amiket felkínálsz. Jó lenne egy Nikoletta -Veszprémnek is!
  Így köszönöm az írásaid!
  Boldog Napfordulót!
  Üdvözlettel: Magdi

  Válasz
 2. Kedves Magdi!
  Szívesen megyek vidékre is, ha van érdeklődés. Ha segítesz összeszervezni egy csoportot, akkor Veszprémbe is! Keress meg bátran!
  Boldog napfordulót neked is:)
  Nikoletta

  Válasz

Szólj hozzá!