Kapcsolat

Ha Rólam, szakmai utamról, életutamról, médiamegjelenésekről szeretnél bővebben tájékozódni ezt az oldalt ajánlom figyelmedbe:

www.pozsgainikoletta.com>>>

Ha személyesen szeretnél nekem írni, akkor a noionmegvalositas@gmail.com címemre teheted. Mivel azonban ide napi több száz mail érkezik, kérem türelmedet annak megválaszolásában.

A hírlevélre való feliratkozás előnyeit ajánlom, ha…

1. A legropogósabb hírekről, újdonságokról szeretnél tudni,

2. Ha mélyebben érdekel a  Női önmegvalósítás témája

3. Az önfejlesztésed iránt elkötelezett vagy

4. Kapcsolódó és a kiteljesedést segítő kérdésekben további írásokról, interjúkról és anyagokról szeretnél értesülni

…és mindezt kényelmes, ingyenes módon tennéd meg, akkor rendszertelen-rendszertelenséggel küldöm az aktualitásokat:)

Ha szívesen kipróbálnád a hírlevelet, kérlek töltsd ki az alábbi űrlapot.

Keresztnév:*
Vezetéknév:*
E-mail cím:*
E-mail cím újra:*


A N.Ő.K. BLOGÉRTESÍTŐjével  minden értékes információ az elsők között, egyenesen a Te postaládádba kerül!  Ha valamilyen kedvezményes lehetőséget hirdetek, így értesülhetsz a leggyorsabban az információról.

Az adataidat bizalmasan kezelem, nem adom ki senkinek. A blog értesítőről bármikor egy kattintással leiratkozhatsz.

***

A Személyes Kapcsolatfelvételt ajánlom Neked, ha…

1. érdeklődsz valamelyik tanfolyamom/tréningem után

2.kineziológia kezelésre szeretnél jelentkezni

3. az Önmegvalósítás Útelemzés (komplex elemzésegyüttes+konzultáció) vagy az önmegvalósítás coaching-ra szeretnél jönni

4. karrier-tanácsadás kapcsán keresnél fel.

5. egyszerűen csak hosszabb levelet szeretnél írni…

Akkor ezt megteheted a npozsgai@noionmegvalositas.weblapmentor.hu e-mail címemre írva!

***

Ha itt és most, azonnal üzennél nekem….

Vagy ha szeretnéd megosztani véleményedet, hogy milyen kérdés foglalkoztat, milyen témáról olvasnál itt a blogban, vagy hallanál egy előadásomon:

Akkor szívesen veszem, ha az üzenet rovatba ide alább beírod:

“Kapcsolat” bejegyzéshez 19 hozzászólás

 1. Kedves Nikoletta!

  Szeretnem megkerdezni, hogy a Noi Onmegvalositas tanfolyam mikor indul 2011-ben?

  Koszonettel,
  Piroska

  Válasz
 2. Kedves Piroska!
  A Női Önmegvalósítás Tanfolyam moduljai külön-külön indulnak az idén folyamatosan. Az első a Női Célmegvalósítás januárban már elindult, a következő a Tudatos Pénzkezelés február 11-el indul. Utána március 8-án indul a Pozitív Énkép – önbizalom és önbecsülés fejlesztő tanfolyam.
  A programok menüpont alatt mindig látod az aktualitásokat, de jobb oldalt is ki szoktam emelni az éppen aktuálisakat:)
  Szeretettel:
  Nikol

  Válasz
 3. Kedves Nikolett!
  Köszönöm a mai napot,amit veled tölthettem a meditációval,nagyon sokat segített.
  Egy ideje keresem az utam sok barátommal és ismerőssel együtt,számtalan módszert kipróbáltam,szerteágazóan érdekel minden pl:auroszoma,kinezológia,kristályterápia,buddhizmus,elvégeztem a 3-1.-2 meridiántorna tanfolyamot,jógázom. Nem is tudom,miért osztottam meg ezeket veled,csak köszönetet szerettem volna mondani ezen a fantasztikus napon azért,amit kaptam tőled.
  Üdvözlettel és sok sikert a munkádban,szép napokat!
  Borosné Éva

  Válasz
 4. Kedves Nikoletta!

  Úgy gondolom, hogy a nők széles rétegével vagy kapcsolatban. Szakdolgozathoz keresek interjúalanyokat, melyben egyébkéntaz emberek által betöltött szerepeket (munkaerő, anya, feleség stb), azokkal kapcsolatos elvárásokat, a munka és a magánélet egymáshoz való viszonyát (az esetlegesen kialakuló konfliktusokat – pl. időhiány miatt, és ezek feloldási módjait) vizsgálom.
  Olyan jelentkezőket várok, akik 25 és 35 év közöttiek és szellemi munkát végeznek. Ha nem idegenkednek a technika vívmányaitól, akár azt is el tudom képzelni, hogy az interjúk skype videón keresztül folynának, így mindenki számára kényelmes.

  Bízom benne, hogy tudsz segíteni.

  Köszönöm!

  Csilla

  Válasz
 5. Kedves Nikoletta,

  Engen ez az út érdekelne:
  az Önmegvalósítás Útelemzés (komplex elemzésegyüttes+konzultáció) vagy az önmegvalósítás coaching-ra szeretnél jönni.

  szeretnék telefonszámot/e-mailt kérni ,amin meg tudjuk beszélni a részleteket.
  köszönöm!
  elérhetőségem:
  viktoriatv@freemail.hu.

  köszönöm előre is!

  Válasz
 6. Kedves Nikoletta!
  Én arról szeretnék érdeklödni hogy a “Negativ énképtől a poztitvig ” cimű könyvet meg rendeltem múlt héten és még nem érkezett meg. Mikorra várhatom. Már egy hete várom.
  Üdvözlettel: Adrienn

  Válasz
 7. Engem olyan ésszerű, “férfias” kérdések érdekelnének, hogy 1. Miért kell pénzt kérni a “spirituális tanításért”, a tanfolyamokért, a könyvekért? Te ebből élsz? Nem ellentétes ez a két dolog egymással? 2. Vajon milyen szintet és mesterségbeli tudást érhet el az ember ha ennyiféle technikába belekóstol, “beletanul”, és hogy képes bármelyiket is komolyan-mélyen-elkötelezetten művelni? Arra gondolok, hogy valaki például 10-20 évet vagy egy egész életet beletesz egy hivatásba, egy sportba, egy technikába, egy rendszerbe. Vagy lehet, hogy Te annyira tehetséges vagy, hogy valódi polihisztor vagy, és mindenhez értesz? 3. Van valamilyen államilag elismert, hivatalos képesítésed a tanácsadáshoz? (pszichológiai végzettség, vagy egyéb, ami erre jogosítana)
  Ui.: Egyébként biztos nagyon sok jó és hasznos dolgot írsz és tanítasz, biztos nagyon nyílt, szeretetteli és pozitív személyiség vagy és sok embernek tudsz segíteni, csak ez a sok és nagyon nagy tudás amivel rendelkezel meglehetősen hihetetlen és számomra a fenti kérdéseim/kritikáim miatt a dolog finoman szólva hiteltelen.

  Válasz
  • Kedves Antal!
   Szerintem gyere el egy programra és nézz meg magadnak a saját szemeddel. Addig is:
   A hivatalos képesítések garmadáját találod itt a tanári, tanácsadói, oktatói és egyéb képesítéseimből:
   https://noionmegvalositas.hu/about-2/szakami-oneletrajzom/
   De olvashatsz bővebben rólam itt is:
   http://www.pozsgainikoletta.com

   A személyiségem alapja a szintézis, a missziószámom 9-es. De biztos találkoztál már más integráló egyéniségekkel, akik olyan módon hoztak újat a világnak, hogy összerendezték azt, ami másokban külön-külön szerepel. Így egyetértek azon filozófusokkal, akik az embereket két részre osztják: specializálódókra és szintézis képzőkre. Valószínűleg Te az előbbibe tartozol én meg az utóbbiba.
   Ezzel együtt vannak területek melyekben specializálódtam:) De úgy látszik női szintézis oldalamat találtad, láttad meg.
   Szerencsére mindkettőnkre szükség van, ahogy a bal és a jobb agyféltekék együttes működésére is a teljesítmény magasabb szintjeihez.
   A pénz kapcsán…
   Jézus ellátást és gondoskodást kapott a tanításaiért cserébe, ahogy megannyi mester is a történelem során. Ma az ellátást nem Te adod, Te a pénzt tudod ehhez megadni.

   Integratív nőies kérdésem: szereted a pénzt? Ha igen, az jó, mert lesz belőle és meg tudod tanulni, hogyan áramlik az életedben egy másik energiafajta. S ha van pénzed és ismered a Maslow szükséglet piramist valószínűleg máris fogod érteni, hogy miért szükséges az önmegvalósítás magasabb szintjeihez az alsóbb szintek működő mivolta. Ld. az anyagi biztonsághoz kell pénz manapság…a lelki biztonságérzethez nem feltétlen. …

   Jó indulatú kérdésem:
   Miért bánt az, ha valaki ennyi mindenhez ért, át is látja a különböző területeket és még harmóniában is él magával, környezetével, a valódi hivatását végzi, ja és még boldog családi élete is van?

   Szeretettel és fénnyel:
   Pozsgai Nikoletta

   Válasz
 8. Kedves Antal!
  Már ne haragudj, de amit írsz az szerintem tiszteletlenség. Én majdnem négy éve követem Nikolettát és őszintén becsülöm azt a rengeteg tudást és energiát, amit beletett ebbe az oldalba és egyáltalán a nők fejlesztésébe.
  Szerintem ha belenézel az archívumba annyi ingyenes anyagot találsz, amit én még magyar ember oldalán sohasem.
  Nézd meg alaposan kiről mondasz véleményt mielőtt ezt megteszed.

  Ne is foglalkozz az ilyen beszólásokkal Nikol. Aki ilyet ír az egyértelműen magáról állít ki szegénységi bizonyítványt.
  Köszönöm a fáradhatatlanságod és azt a mély bölcsességet, amivel nekünk írsz.
  Erőt kívánok a folytatáshoz!
  Kata

  Válasz
  • Köszönöm Kata, jól esik, hogy látod és használod azt a rengeteg anyagot, ami ide összegyűjtöttem. S aki akarja és szán rá időt, annak valóban kincsestár az oldal!
   Aki meg nem hiszi, az járjon utána!:)
   Nikol

   Válasz
 9. Kedves Nikoletta!
  Tudnál-e segíteni abban, hogy a Holdtemplomokról honnan szerezhetnék információt?
  köszönöm: Dóra

  Válasz
 10. Kedves Niki, tudsz jó szívvel ajánlani hasonlót, csak férfiaknak?

  Nagyon megköszönném!

  üdv,
  Gabriel

  Válasz
  • Kedves Gabriel,
   A Grál Házban Budapesten formálódik egy férfi csapat, akik mindezekben igyekeznek majd segítséget nyújtani. Esetleg írj privátban a gralhaz kukac gmail.com címre, s ha lehet fogalmazd meg benne, hogy mit keresel pontosan és miben lenne jó segítséget, társakat kapnod!
   Szeretettel,
   Nikoletta

   Válasz
 11. Kedves Nikoletta!

  “Rimalánynak lenni az évezredek során nem kevesebbet jelentett,mint egy elkötelezettség a Hun nemzetnek, de elsősorban a saját törzsének. A kötelezettség azt jelentette, hogy a leendő rimalány a földi életének minden örömét, szépségét, búját, és baját felajánlotta a törzsének, nemzetének.”

  Nem akarlak megsérteni téged hitedben, azonban a rima lány kifejezés mely az Arvisurában megtalálható, nem jelent jót asszonyainkra nézve. A rima kifejezést elemezve sajnos nem fogsz másra lelni, mint arra hogy nyelvünkben ez a szó mindig is azt jelentette: Ringyó, kurva, szajha. Eredeti értelme: ringy v. rongy. Vagy pl: Rima folyó = Rongy folyó, illetve rimánkodni=panaszkodni, üvöltözni mint egy megátalkodott lotyó

  SAJNOS AZ ARVISURA EGY MAGYARELLENES GÚNYIRAT.

  Az Arvisurák nem leplezett állítása és célja: a finnugor-manysi rokonság bizonyítása, – “vagyis rokonságunk azzal az elmaradott népcsoporttal, akiket Zichy István gróf még a XIX. században is kőkorszaki állapotban talált és rendes írásuk sem volt nemhogy rovásírásuk, így rovó sámánjaik sem lehettek.
  Hamis őstörténet népszerűsítése, az igazi magyar őstörténet nevetségessé tétele a medvetoros évekkel, Góg furmányosaival, hasonló idétlenségekkel és sértésekkel. Őseink asszonyait és leányait szinte minden oldalon többször rimalányoknak nevezik. Miért nem tudatosítják magukban az Arvisura rajongói, hogy mit jelent ez a szó?

  Nem vádolom csalással Paál Zoltánt, az Arvisura íróját! Ő szovjet partizánoktól készen kapta az iratokat, amelyeket eredetileg nem is neki, hanem a Szőnyi Márton nevű „híres ellenállónak” hoztak, aki a szovjetek oldalán harcolt. Paál Zoltánt azért sem lehet csalással vádolni, mert az Arvisurában szereplő néhány történelmi nevet és helyszínt sem ő, sem a manysik nem ismerhették. Biztos hogy nem manysi sámán unokája adta az Arvisurát Paál Zoltánnak, mert a manysik nem rónak. Ilyen egyszerű. Ez egy becsapás.”

  Véleményem az, hogy az eredeti, ősi tudásunkat őrző Arvisurákat István király és a papok trónra lépésével és sámánjaink meggyilkolásával eltüntették. Majd egy kamu őstörténeti írást fabrikáltak, aminek Arvisura nevet adtak és remélték hogy bekajáljuk hogy ezzel is a finnugor származásunkat elfogadjuk.

  Nekem is fájt ezt elfogadnom, én is olvastam és hittem benne.

  Igazi Arvisuránk a hun-magyar őstörténetről, és sámánjaink rovásai, a Vatikáni könyvtár titkos levéltárában lapulnak, ahová csak pár embernek van belépési joga az egész világon.

  Válasz
 12. Kedves Nikoletta!

  Nemrégiben egy visszatérő problémával jártam a kineziológusnál. Azt mondta, hogy nagyon haragszom a nőiességemre. Ezt anyukámtól is örököltem valószínűleg. Javasolta a prána nadi-t, hogy növeljem a rezgésszintemet. Látom, hogy te kifejezetten a nőiség témára hangsúlyt fektetsz. Mit tudnál nekem ajánlani, hogy egyensúlyba hozzam magam ezzel kapcsolatban? Akár könyv, tanfolyam, tréning, program?

  Köszönettel,
  Petra

  Válasz

Szólj hozzá!