Önmegvalósítás Útja Program™

Önmegvalósítás Útja Program™

Mit jelent és mit tartalmaz az Önmegvalósítás  Útja Program™?

Az Önmegvalósítás Útja egy olyan támogatási program, mely a tudatosságra és önmegvalósításra törekvő számára segít beazonosítani a számára legoptimálisabb önmegvalósítási utat,  melyre már felépíthető a hatékony és az alapvető célkitűzések elérését biztosító önmegvalósítási akcióterv  és megkezdhető az önmegvalósításhoz vezető út tudatos bejárása.

A módszer úgy lett felépítve, hogy a testi-lelki-szellemi dimenziókat figyelembe véve segítse az  egyén kiteljesedését az élet minden területén.

1. Az első lépés egy alapos Önmegvalósítási Út Elemzés elvégzése,  mely  egy olyan több módszerrel történő elemzéscsomag, mely térképként szolgál az egész életed sikeres bejárásához. A hozzá kacsolódó konzultáció pedig útmutatás az elinduláshoz vagy éppen a folytatáshoz, irányváltáshoz.
Az elemzés elkészítéséhez és a személyes találkozást megelőző felkészülésemhez szükség van néhány adatra (a numerológiai és asztrológiai elemzéshez),  egy alapos kérdőív kitöltésére és egy életpálya-elemzésre.

2. Az egyéni Önmegvalósítási Út Elemzésére épül az Önmegvalósítási Tanácsadás, mely során konkrét célkitűzések kerülnek megfogalmazásra és megszületik az akcióterv.

3. Az önmegvalósítási tanácsadás után 3 út és 3 támogató program áll az egyén előtt:

A út karrieren/munkán keresztüli önmegvalósításhoz a Karrier Tanácsadás Program

B úta női szerepeken keresztül történő önkiteljesítéshez a Női Teljesség Program

/ a kifejezetten nőkre jellemző blokkok oldásával/

C út a spirituális önmegvalósításhoz kötődő Út a Teljességhez c. Program

A  Támogató Programok mélyebb és aktívabb együttműködést és hatékonyabb haladást eredményeznek, komplexitásuk és intenzitásuk révén jobban segítik az egyéni fejlődést és önmegvalósítást, kiteljesedést.

Természetesen mindhárom programot el lehet végezni, de tanácsos egyre koncentrálva előrehaladni.

A támogató programok egyéni konzultációkat, online oktatást, csoportos oktatást is tartalmaznak!

A támogatás és maga a tanácsadás folyamat nem ér véget az alapos kikérdezésnél és iránymutatásnál. Kifejezetten fontos szerepet kap a folyamat segítése, a közben sokszor fellépő elbizonytalanodás kezelése és feloldása (pl. a kineziológia módszerével), a megvalósításhoz szükséges személyiség és önbizalom erősítés is.

…de igény szerint a támogató programok nélkül pl. az Önmegvalósítási Út Elemzés, a kineziológiai kezelés és a karrier-tanácsadás is elérhető.

Az elemzéseket és konzultációt Pozsgai Nikoletta karrier-és életvezetési tanácsadó, nyelvtanár, kineziológus, önmegvalósítás specialista,  a módszeregyüttes megalkotója végzi.

A mentorprogramokon meghívott szakértők is részt vesznek.

Érkeklődöm és jelentkezem további egyeztetésre

***

Szólj hozzá!