Női Önértékelés Problémái – kutatási eredmények 2. videó

Női Önértékelés Problémái – kutatási eredmények 2. videó

A Női Önértékelés Problémáit összegző videók második részét itt máris láthatod:


Köszönöm figyelmedet és remélem hasznosnak találtad az anyagot! A hozzászólásoknál szívesen veszem véleményedet, egyéni meglátásaidat és a témával kapcsolatos nehézségeidet! Két nap múlva pedig érkezik a következő videó!:)

“Női Önértékelés Problémái – kutatási eredmények 2. videó” bejegyzéshez 8 hozzászólás

 1. Kedves Nikoletta!
  Továbbra sem indulnak el a videók. A fekete négyzeteken nincsenek nyilak sem. Átküldtem a gmailes címemről a freemailesre, de ott sem lehetett megnyitni. Sajnálom, mert akkor a továbbiakat sem fogom tudni megnézni: Tóthné Kovács Krisztina

  Válasz
 2. Kedves Nikoletta!

  Köszönöm a sorozatot, érdekes és hasznos dolgokat kínálsz.
  Beszéltél a videóban a családban halmozódó női “hibákról” és családi oldás említettél.
  VAn ezzel kapcsolatban egy gondom és egy valami, amit nem értek.
  A gondom: családi oldást el sem tudok képzelni, egy generiációt tudnánk csak visszamenni és édesanyám “abszolút más nyelvet beszél”.
  Amit nem értek: hogy oldasz több generációnyi problémát, ha az érintettek már nem érhetők el?

  Köszönöm

  Vikica

  Válasz
 3. Kedves Vikica!
  A családállítás egyik kulcs eleme, hogy minden családi szereplőt fel tudunk állítani képviselők segítségével. Így magán az állítón kívül senkinek nem kell jelen lennie az állítson/oldáson. A mező egyszerűen “bemozgatja” a képviselőket oda, abban a pozícióba, ahol a családban elfoglalt helye van. Minden előképzettség nélkül, megtörténik az elmozdulás és képviselőként azt érzed, hogy valamerre menned kell, mozdulnod kell. Nincs más dolgod mint addig követni ezt a belső érzést, amíg a helyedre nem kerülsz. Az érzéseket aztán megosztjuk és az oldási folyamat elindul.
  Nem mennék bele jobban a technikai részletekbe, e helyett ajánlom, hogy segítőként nézd meg, próbáld ki a rendszer működését és döntsd el magad, hogy módszered lehet-e az öngyógyításban. Ha komolyabb fenntartásaid vannak, akkor legyél jelent megfigyelőként, ezért nem kell fizetned, de nem is kell/lehet részt venned a folyamatban…
  Várlak szeretettel egy Személyiség Integrációs Tréningen!
  Nikol

  Válasz
 4. Kedves Nikoletta!
  VÉgtelenül hálás vagyok Önnek a videókért, nagyon magamra ismertem bennük.Fantasztikusnak tartom, ahogyan az egész témát átlátja, és úgy érzem, rengeteget tud segíteni, külön hálás vagyok azért, hogy ingyen oszt meg információkat a rászorulókkal. Szeretném Önnek ezzel kapcsolatban kérdést feltenni, de nem szeretném nyilvános hozzászólásként megjelentetni a kérdésemet. Írhatok arra a mailcímre, amin a linkeket küldi?
  Hálásan köszönöm
  Zsófi (lakatoszsofi@freemail.hu)

  Válasz
 5. Kedves Nikolett!Sokat segitettél,én is sokáig itthon voltam,igyekeztem mindenkinek megfelelni “jól csinálni mindent”soha jó szót sem kaptam érte mindenkinek természetes volt,most párom ket gyermekemmel elköltözött.Erre nem számitottam.

  Válasz
 6. Kedves Márti!
  Sajnálom. Remélem tudtál beszélni a férjeddel és kiderült, hogy mi történt, mi vezette őt erre. Érdemes lehet először az egymás felé irányuló kommunikációtokat rendbe tenni, hogy értsétek egymást és ne történhessen még egyszer ilyen “derült égből villámcsapásként” esemény. A kettőtök és különösen a gyermekek szempontjából ez nagyon fontos rendeznivaló.
  Kívánom, hogy értsétek egymást és békében közös megoldásokat lássatok meg!
  Nikoletta

  Válasz

Szólj hozzá!