Hajrá Önmotiváció! 2.rész

Hajrá Önmotiváció! 2.rész

Ahhoz, hogy az életedet úgy alakíthasd, ahogy szeretnéd motivációra van szükséged, azaz olyan folyamatosan jelenlévő ösztönzőerőre, mely a célod megvalósításáig kitart. Ilyen motivációt egyetlen ember képes Neked adni, és ez pedig saját magad vagy! A legfontosabb tudnivalókat a motivációról, és ezen belül az önmotivációról meghallgathattad az első részben.

Most tovább és beljebb megyünk, hiszen az Önmotiváció 2. részében megosztom veled azt a 13 technikát, ami minden körülmények között működni fog!

13 Mindig Működő Önmotivációs Tipp

Mint az előző részben mondtam, önmotivációra azért van szükséged, mert az csak Tőled függ, saját magad számára mindig elérhető vagy és végső soron Te vagy az, akinek képessé válnia önmagadat összeszedni, ha éppen mélyponton vagy, elkedvetlenedsz, elbizonytalanodsz. Az elmédnek folyamatos inspirációra, stimulációra van szüksége, csakúgy mint a izmaidnak ahhoz, hogy betölthessék szerepüket. A folyamatos inspirációt megadhatja egy tréner, egy személyes coach is, de a legkézenfekvőbb és leghatékonyabb, ha megtanulod önmagadat inspirálni. Az önmotiváció szerintem egyfajta öntréningezés, azokkal az eszközökkel kell úgy és annyiszor edzened az elmédet, hogy a belső tüzed ne aludjon ki.

Folytasd most a hangfelvétellel, melyből megtudhatod !

>>>Ide kattintva meghallgathatod a 13 mindig működő önmotivációs tippet!>>>

A sikered és önmegvalósításod szolgálatában:

Pozsgai Nikoletta

karrier-és életvezetési tanácsadó, kineziológus, önmegvalósítás specialista

Szólj hozzá!