A Titkos Rózsa – Yóni Ünnep Yóni Puja szertartással és Yóni Jógával

A Titkos Rózsa – Yóni Ünnep Yóni Puja szertartással és Yóni Jógával
yóni

yóniA Titkos Rózsa – Yóni Ünnep
2021. július 31-augusztus 1. hétvége

Helyszín: Budakeszi, ÉletHáz
IDÉN ÚJRA!

Előadás, workshop, meditációk, yóni puja szertartás, yóni jóga tanítások és gyakorlatok intim női körben a vörös sátor hangulatában

ottalvással elvonulásként megélve, étkezéssel, minden szükséges hozzávalóval az árban


Régóta foglalkoztat a téma, mondhatni majdnem velem egyidős. A yóni kapcsán tett egyetemes nőiségtörténeti kutatásokat és gyűjtéseket szeretném összefoglaltan átadni a délelőtti “fogyaszthatóbb” előadás és meditációs részben. Utána blokkoldó és felépítő meditációk, belső gyakorlatok következnek. Este yóni puja szertartással zárjuk az ünnepet.

Egy jó ideje már csak azzal tudok – pontosabban, csak azzal akarok most mozdulni, ami belülről indul el. A külső világot élő, gyakran zaklatott jellemzően városi légkört abszolút kerülöm. A nyugodt csendes, jelenlét perceket viszont nagyon élvezem. Keresem, vagy ha nincs teremtem. Ismerem e teret. A belső, mély béke tere. Végtelen nyugalom, minden rendben van állapot. 
A lelkemmel való kapcsolódás és női szentélyemmel való mély kapcsolat a titka. A méhem mélye, a lényem rejteke. A yónim ereje. Teremtő erő. Igazi női. 
Szeretném, ha megismernéd. Szeretném, ha Te is élnéd. Nővérem.

Yóni…hogy az egyik szép nevén szólítsam meg. Azt, ami eredendően gyönyörű…bármelyik állapotában. Egyszerűen csak szeretném, ha te is így ismernéd…szépnek. A titkos rózsa. A nő intim belső világa, a yóni kapuján át nyíló igaz világ. Nőként ismerd és becsüld kincsedet. Férfiként tiszteld és szenteld meg e titkos kertet. Örömöd, gyönyöröd nyílik onnan. Magodat befogadó, új élet fogan a mélyén. Ő, a NŐ a kapu Tündérországba.

A Yóni erejét, a megszentelt, tiszta női erőt. A nyugalmad mélységét, az eksztázisod magasságait. Tiszta szeretet, időzés…és belső kapcsolódás. Egyértelmű, természetes…. nincs benne semmi szégyellni való…bár ezt tanították róla. Nincs benne semmi ami csúnya lenne, bár ezt mondták róla.
Szégyen, bűntudat nélkül, belső tiszta intimitásban önmagaddal, nőiségeddel. Egyértelmű kapcsolatban női teremtő erőddel. Életöröm, szenvedély, tűz. Élned vele jó. 
Aki volt az Everness Yóni sátorban vagy más yóni tanításon, azok számára lesz újdonság. Gyertek bátran. Onnan folytatjuk, ahol ott abbahagytuk.
A létszám korlátozott, a tér intim női kör. Önmagukat felfedezni vágyó, a yónival mélyebb kapcsolatot kiépíteni vágyókat hívok erre a programra. Beszélgetéseink, megosztásaink a yóni körül zajlanak majd. A magam részéről szeretnék mesélni a yóni tojás, gésa golyó használata, a yóni masszázs célja és a yóni gőzölés témákról is.
A Rosa Mystica azaz Rózsa Körök 12 alkalmának utolsó köre a Titkos Rózsáé. Ha azokon nem voltál…nem baj. Önmagában, a MAGA TELJESSÉGÉBEN is megállja a helyét ezen alkalom.
A korábbi hasonló tanításokhoz immár hozzákapcsolom a Dákini tanításokat is.
Dákini = felemelkedett női minőséget jelent az én szóhasználatomban. Olyan női mestert, aki saját jogán vált mesterré, mert az élete és a beavatásai során kiérdemelte a nők és férfiak nagyrabecsülését. A saját jogán azt jelenti, hogy nem egy beavatott férfi feleségeként, vagy kísérőjeként utaltak rá, hanem önálló, elismert női tanítóként. Ez a korabeli indiai, majd buddhista hagyományvilágban nagy dolognak számított.  
A Dákini tanítások hagyományvonalán a szerelem tanítások és különösen a szakrális szerelmi tanítások, a mennyei szerelem az a vonal, amit tanulmányoztam. Erről a vonalról hozott tanításokat is elkezdem közreadni. 
A Titkos Rózsa Yóni Ünnep és a Mennyei Szerelem témájának külön elvonulást szentelek időről-időre. Unio Mystica tanfolyamsorozat keretében a női és férfi megszentelt közös úttal foglalkozunk.
Ez a program most csak hölgyek számára látogatható! Kifejezetten női intim körben. 
 


Részvételi hozzájárulás:
70 000Ft
A program díjában benne van a nap két fontos meditációjának hanganyaga is, amivel később otthon az átadott belső gyakorlatot folytatni tudod. Sokszor a saját környezet intimitása nagyobb elmélyülést hoz így.
Tartalmazza még:

  • szállás költség
  • a program során használt tiszta minőségű olajok
  • gyógynövények
  • jegyzet
  • könnyű vegetáriánus étkezés, finomságok, kényeztető étkek
  • forrásvíz
  • válogatott női teák
  • kávé

Az ottalvás ajánlott, ennek díja is benne van az árban. Ha nem alszol ott, sem kerül levonásra. Alapvetően így érdemes tervezni. Különleges esetek mindig vannak, kérlek ír a jelentkezési űrlap megjegyzés rovatába. 
10 000Ft részvételi dí KEDVEZMÉNY ÉS ELŐJELENTKEZÉSI LEHETŐSÉG: 

  • NEF Jóni Jóga
  • Yóni Misztérium online tanfolyamot végzettek számára

JELENTKEZÉSHEZ TÖLTSD KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT:

Vezetéknév:*
Keresztnév:*
E-mail cím:*
E-mail címed még egyszer:*
Telefonszámod (csak szervezési célokra):*
Melyik NőiségBeAvató Napra jelentkezel?:*Titkos Rózsa – Yóni Ünnep
Leány – Foganástól Menstruációig
Szakrális Szerető
Szakrális Anyaság
Bölcs Asszony/Tanító/Papnő
Számlacímed:*
Végeztél Yóni Misztériuma Online Tanfolyamot?:*igen
nem
Végeztél-e Jóni Jóga NEF tanfolyamot?:*igen
nem
Szeretnél a helyszínen aludni?:*
További megjegyzésed, kérdésed:
Várlak szeretettel,
Pozsgai Nikoletta

Share on facebook
Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!