Végre itt az Újhold

Végre itt az Újhold

♈🌑🌠Fontos. Április 8. Újhold, ráadásul a Kosban. A holdhónap első napja. Minden arról szól, hogy mi az új kezdeted. Mi az, ami te már beláttál, megértettél az elmúlt időszakból és mi az, amit meg szeretnél valósítani az újban.
A Holdút 28 napos ciklusának első napja, az újhold egyébként is a megújhodásról szól. Az asztrológiai évkezdő Kos hónap szintén. A tüzes, kezdeményező erejű, cselekvő Kosban lévő Újhold ennek üzenetét erősíti fel… egész évre.

Ahol azt hiszed, hogy a legjobban fájsz, bizony onnan fakad fel a legtöbb erőd!

Ideje van beletekinteni a sebződésekbe, melyekben megmutatkozik a sérülékenységünk és ezzel a legfőbb erőnk is. Ahogy gyógyítjuk a sebeinket eljön egy pont, hogy rá tudunk nézni. Ki tudjuk már mondani, hogy miben is voltunk. Ez sokáig nem lehetséges, mert a saját önvédelmi folyamataink nem engedik. Mélyebbre zuhannánk, ha tudnánk, hogy traumát élünk meg épp.
Megéljük. Aztán gyógyítjuk és gyógyulunk.

Fontos mérföldkő a gyógyulásban: Amikor eljutsz oda, hogy már nem azonosulsz a fájdalommal!

Megértjük a múlt fájdalmas történetének üzenetét. …és egyszer csak már nem fáj. Annyira.

A helye még ott van. Az emléke is. De már nem fáj annyira, hogy azonosuljunk a fájdalommal. Akkor meg tudunk végre állni valaki hűlt helye előtt és el tudjuk fogadni, hogy nincs ott. Elment. Ahogy meg tudjuk látni azt is, amikor és ahonnan mi mentünk el így.

Amikor egyszer csak elfogadjuk, hogy űr van ott.

De már nem akarjuk betömködni, sem elfedni, sem eltagadni, sem kidíszíteni. …és ekkor egyszer csak tovább tudunk lépni. Már nem köt a hiány, nem köt az üresség, nem köt az emlék. Észrevesszük mi kötöttük magunkat oda. Ekkor felszabadulunk. Észrevesszük, hogy az élet része vagyunk. ….és eljön a pont, amikor úgy döntünk, elfogadjuk azt a részt, amit az életben – és másokéban – betölthettünk ezidáig. És elfogadjuk azt, mit ők a miénkben.

Aztán?
Eldönthetjük mi legyen aztán.

Amikor már fel tudjuk emelni a fejünket, körbe is tudunk nézni. Csak innen fog látszani, hogy merre van az arra…ami felé a lelkünk egy ideje már úgyis hívogat.

Ma van ez a nap. Amikor ráláthatunk a legtisztábban. Amikor Hold-talan az éjjel, mert sötétbe borul számunkra, akkor ideje van befelé tekinteni. Oda a legmélyébe… amit talán magunk elől is elrejtettünk, amire magunk sem akartunk ránézni se.

Vannak időpillanatok, ami mellet nem tudok elmenni szó nélkül. Ez a mai is ilyen.

A hatása egész Holdhónapra kiható, tehát nem késő.

Tovább lehet lépni. Megbékélve a múlttal, bármi volt benne.

Mindenki megtette, amit abban tudott… ha tudott volna mást, jobban, tette vagy legalábbis tehette volna. Azt és úgy tudta tenni. Ahogy mi is. Akkor és ott és pont úgy. A maga következményeivel. …és egy idő után a rálátásunkkal.

Ideje van a megbocsátásnak, az elengedésnek és az újjászületés megengedésének. Ezzel indulunk most e hónapban, a Húsvét misztériuma után tovább….a Pünkösd felé vezető úton.

“Ideje van annak, hogy mi emberek leszálljunk a szenvedés keresztjéről és igyunk az örömnek kelyhéből” T. Pole, kedvenc lélekhelyem, a Glastonbury Kehely Kert alapítójától.

Amikor viszont eljön a továbblépés ideje, akkor eljött.

Akkor már ne ácsorogjunk az űr, a hiány mellett, mert saját erőnktől és életidőnktől fosztjuk meg magunkat. ….és másokat is azzal, hogy ott tartjuk őket az időzárványban.

… mozduljunk e belső hívással valódi lényünk teremtésében. A többi színház vagy épp cirkusz.

Lehet, hogy eljött a pont, hogy már nem kell?!

Ha szeretnél benne hatékony segítséget ezt az előadás + meditációmat ajánlom hozzá:

FÁJDALOM TEST HELYETT ÉPÍTS ÖRÖMTESTET
https://tudastar.pozsgainikoletta.com/termek/a-fajdalomtest-helyett-epits-oromtestet-eloadas-es-meditacio/

Ma és holnap 45%-os kedvezményt adtunk rá! …mert fontos! itt és most!

Az előadás és meditáció során legfontosabb érintett kérdések:

  • Mi az a fájdalomtest (egyéni és kollektív) és hogyan érzékelheted a hétköznapokban fullasztó jelenlétét?
  • Hogyan érhetet tetten és mit tudsz vele “ott és akkor” csinálni?
  • Mit csinálj a fájdalommintákkal, hogy újjá teremthesd az életed?
  • A változás útja az örömteli életbe = az önmegvalósulás folyamata:)
  • Mi az ÖrömTest és hogyan építheted fel?
  • Az ÖrömFókuszú élet titkai
  • Egótól a fénytestig: a fájdalomtesten és az örömtesten át

A fájdalomtest blokkoló hatásának megismerése, semlegesítésének és oldásának módjai mellett az örömtest útjának bemutatása is fontos szerepet kap. Az energiarendszer tisztítása és energetizálása a fájdalomtest leépítésében és az öröm-test felépítésében kulcsfontosságú, mert a negatív mintázatok itt érhetők tetten, leginkább itt oldhatók fel. A tisztító és energetizáló gyakorlatsor, melyet az este során tanítok könnyen elsajátítható, otthon végezhető.  A záró meditációban pedig a lényünk középpontjában érkeztető belső utazást élhetnek meg a résztvevők.

💓Szeretettel,
Pozsgai Nikoletta

A kozmikus időfigyeléshez, összevető elemzéshez több asztrológiai megközelítést használok egyben, melyet a PersonaScope rendszerében foglaltam egybe, személyes elemzést is kérhetsz , bővebb infó róla itt:
⬇️
https://noionmegvalositas.hu/eletiranytu-szemelyiseg-es-eletutelemzes/

#PersonaScope, #ittazidő, #életiránytű #újhold

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!