2024 a változás éve! – változz úgy, hogy végre valódi önmagad lehess!

2024 a változás éve! – változz úgy, hogy végre valódi önmagad lehess!

Véget ért a 2023-as év, beköszöntött az új év, új reményeket, új lehetőségeket hozva. Sőt, már februárt írunk és február 10-én jön a Kínai Új Év – a Holdújév! Tudtad, hogy pont február 10-én tartok egy INGYENES ÉLŐ online előadást, aminek a témája: “5 személyiségtípus – 5 kulcs a sikerhez, Te melyik vagy?”. Érdekel? Akkor gyere és jelentkezz itt ingyenesen!

A legmeghatározóbb szellemi törvények idén is ugyanazok lesznek:

  1.  szabad akarat törvénye
  2.  gondolataidnak-érzéseidnek-szokásaidnak megfelelő valóság-teremtés

Talán a legfontosabb, ha itt és most az év elején Változásra hangolod magad. Méghozzá pozitív változásokra:)

Ha arra koncentrálunk, hogy milyen negatív fényszögek milyen katasztrofális végkimenetelekkel járhatnak, akkor félelmet keltünk másokban és magunkban is. Ha félünk, akkor gerjesztjük a saját félelmünket, kicsinység-érzésünket, és ezzel romboljuk az önértékelésünket, hatástalanítjuk az immunrendszerünket. A félő ember manipulálható, kihasználható és ez sokaknak jó lehet átvinni azt, amit akarnak.

Aki fél abban felerősödtek a két-ségek, a szűkségre koncentrál és csak a bőség hiányát látja az életében. A fókuszváltás ezért ebben az évben nem javaslat…túlélési életstratégia.

Mit válasszunk a félelmeink helyett?

A kínai medicina alapja – és igen, a nyugati ezotéria is hangoztatja – “amire figyelsz az nő”.  Akkor növeljük azt, amit szeretnénk és engedjük el azt, amiből nem kívánunk többet magunknak és másoknak.  Válts fókuszt minden alkalommal, amikor Te vagy a környezetedben bárki a negatívumokra és a világ csődjére, az áthatolhatatlan akadályokra fókuszál!

Kiknek fog válságot, katasztrófákat és kemény tanításokat hozni 2024?

Azoknak, akiknek minden más év és maga a sors egyébként is hozna. Azoknak, akik rossz irányba tartanak, nincsenek a helyükön – nem a saját életüket élik, a megfelelési kényszerek és külső-belső elvárásaik rabjai.

A válság minden esetben következmény. Valamit megmutat abból, amit nem csinálunk jól. Voltak előzményei, de nem figyeltünk rájuk, nem vettük komolyan őket. Amikor mér elég rossz nekünk és kilátástalanságban szenvedünk, akkor eljön az igazság pillanata és van lehetőségünk kilépni az örvényből. De – egy hasonlattal élve – az örvényből csak az alján lehet kilépni…Azzal viszont, hogy lemerülünk a mélységeinkbe lehetőséget és esélyt is kapunk az újjászületésre. Esélyt kapunk arra, hogy másként lássuk a világot és újrakezdhessük.

Mit tehetünk?

Minden válság megelőzésének kulcsa a helyzet ismerete és “preventív gyógyítása”. A személyiség szintjén ez azt jelenti, hogy elemezzük mit csináltunk, annak mi lett a következménye és ha az nem megfelelő akkor változtatunk…azaz VÁLTOZUNK!

A válság nem akar mást az életünkben mint elérni a változást. Ha nem változunk idejében, akkor majd változtatni kényszerítenek a megváltozott körülményeink.

Két élettörvény kiemelkedő segítséged nyújt majd Neked!

Bölcsebb út, ha megelőzöd és változol magad. A változás soha nem fog abbamaradni…ez hiú ábránd. A változás állandó. Ez a 21. század legalapvetőbb élettörvénye.

Mielőtt eltörnél…beleszakadnál…hajolj el, hajolj meg…légy rugalmas és változtass. Figyeld meg mi történik és találd meg benne a kiutakat, kiskapukat és felnyíló lehetőségeket.  Ez a második legfontosabb élettörvény…a rugalmasságé.

Na, jó, de akkor konkrétan mit lehet tenni?

Gyűjtsd össze az ÉN-Erőidet!

Azaz:

  1. Tisztázd ki vagy és mit akarsz az életedtől. Mi az, ami fontos és mi az, ami nem. Minden, ami fontos azért, ha kell dolgozz meg,  ha kell engedd meg/be.
  2. Erősítsd önmagad, az önbizalmadat, az önbecsülésedet, mert ezek segítenek újjáépíteni az életedet és hinni abban, hogy ezúttal lehet másként.
  3. “Az légy, aki a múltat magában oldja fel” (Kormorántól szabadon idézve:) Addig járj utána, amíg látni tudod a személyes és családi múltadat mint egy térkép (önismeret, családállítás, SzInT, kineziológia stb.). A térkép ki fogja rajzolni, hogy honnan jöttél és hová tartasz most. Ezen a ponton dönthetsz először arról, hogy kívánsz-e más irányba menni.
  4. Mindemellett fontos a felsőbb hatalmakban való hit is (gondviselés, Isten, Forrás), de mint a jó öreg vicc tartja: “vegyél először sorsjegyet, hogy nyerhess”. Azaz neked is ott kell lenni a folyamatban és észre kell venned a szerepedet az életed alakulásában.

Fél-elem helyett Magabiztosság, Hit és Tetterő

A két-ségeinket önmagunkkal szemben és a világ alakulásával szemben érdemes a saját érdekünkben feloldanunk. Az egység életérzésében, a szeretet megéléseiben nincs két-ség, szétesettség.

Hogyan tudod megtámogatni még ezt a folyamatot? A hamarosan induló Mentorprogramom a fentiekben segít és még sokkal többen!

 

Miről szól pontosan a Váltsd Valóra Mentorprogram? Hogyan lesz életreszóló saját recepted 5 hónap alatt a célmegvalósításra, teremtési folyamataidra?!😍

Február 12-én indulunk egy 5 hónapos sorsfordító, életmegváltoztató teremtő útra. Szakmai tudásom legjavát, 25 év segítőként összegyűjtött tapasztalatomat adom át a mentorprogram során. Válts Valóra… ezt a címet kapta. Méltán. Ezért indulunk…hogy valóra váltsd az álmaid, a céljaid, felold a problémáid.

Mit fogunk csinálni az 5 hónap során?

Célkitűzés és célmegvalósítás 5 lépésben, gyökérblokkoldás 5 test szintjén, 5 idősíkon és mindehhez az erőforrásaid felszabadítása, teremtő erőd aktiválása, önszabotázsaid felszámolása, akadályaid elhárítása vár rád egy erős közösségben, szakmai vezetésemmel!

2 InfoGrafika képben és egy 5 perces videóban megmutatom Neked a lényeget:

Tarts velem a következő Váltsd Valóra Mentorprogramra, melyről itt találsz bővebb leírást>>>
Várlak azok közé, akik szeretnének iránymutatást és támogatást a belső változásokban, melyek meghozzák számukra a külső változásokat, az életük jobbá válását.

Szeretettel és fénnyel a kiteljesedésed szolgálatában ebben az évben is:
Pozsgai Nikoletta
kineziológus, életvezetési tanácsadó
női önmegvalósítás specialista
noionmegvalositas.hu

www.kineziologiakezeles.hu

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!