Női Teremtő Erő Tanfolyam

Női Teremtő Erő Tanfolyam
Női Teremtő Erő

A Női Teremtő Erő jegyében a következő program

Női Teljesség Napja lesz /Szeminárium/, amely

október 29-én a 10 milliószoros napon, 10-17-óráig kerül megrendezésre!

A Női teljesség 12 arca, a 4 női teremtő erő minősége, az  5  legfőbb női teremtő eszköz, a legfőbb női életelvek és a négy női beavatási kapuhoz tartozó legfontosabb női energiaközpont aktiválásának módja ismerhető meg a szeminárium során.

Részvételi díj: 14 000 forint

A szemináriumról bővebben itt olvashatsz: A Női Teljesség Napja – a 10 milliószoros napon, október 29-én!>>>

***

NŐI TEREMTŐ ERŐ Tanfolyam

2016. tavaszán indul újra

(A Női Önmegvalósítás Tanfolyamon belül, vagy külön is elvégezhető tanfolyam)

A Női Teremtő Erő – a nőiségben rejlő csodák és erőforrások felismerése kulcsfontosságú a női önmegvalósításhoz, ezért ezen a tanfolyamon megismerheted a női erő 4 arcát és megnyilvánulási formáját, a tipikus női erőforrásokat, a női életstratégia jellemzőit és a 21. századi nő kihívásait, megoldási lehetőségeit, alternatíváit. A tanfolyam szerves része a női energetikai gyakorlatok sora is, mely egyrészről egészségvédő, stressz mentesítő célzatú, másrészről a nőként való tudatos teremtés útjait nyitja meg előtted. A tanfolyam kombinált rendszerű képzésű, azaz amit el lehet elméletben sajátítani azt online kapod meg, amihez viszont elengedhetetlen a személyes találkozás, azt a tanfolyamhoz tartozó szemináriumon sajátíthatod el.

Ezen a nyáron a női teremtő erődbe való visszatérést több program és a Női Teremtő Erő Elvonulás is segíti majd!

Milyen témákon fogunk dolgozni a Női Teremtő Erő Tanfolyamon?

  1. Női önbizalom, önbecsülés fejlesztése, pozitív énkép
  2. Testtudat-(sz)építés avagy a női test szentsége (testtérképünk, a testi változások megélése, a női beavatási kapuk és a hozzájuk kapcsolódó blokkok oldása)
  3. A női test energetikai működése
  4. Női erőforrásaink és hétköznapi kiaknázási lehetőségeik
  5. Az egészséges, stressz mentes élethez szükséges női energetikai gyakorlatok
  6. A női teremtés útja, avagy a tudatos teremtés női módszere
  7. A női teremtéshez szükséges energetikai gyakorlatok
  8. A Női Lét Misztériumai
  9. A benned élő gyógyító nő útjai és módszerei
  10. A nőként való kiteljesedésed gátjainak oldási módszerei Női Erőforrások segítségével
  11. A szexuális-kreatív energia erősítése az alkotó-teremtő-megvalósító folyamataink során
  12. A kapcsolatteremtés és kapcsolatápolás női módja, a kapcsolatok művészete
  13. A szakrális nő, szakrális szerelem, avagy a szerelem művészete
  14. A női teremtő erő gátjai, blokkjai és ezek oldási lehetőségei, útjai

Hallgasd meg a Női Teremtő Erő tanfolyamról (ami egyébként a Női Önmegvalósítás Tanfolyam 4.pillére)  szóló összefoglalót:

A Női Önmegvalósítás Tanfolyam 4. pillére a Női Teremtő Erő

Bónuszok és Kiegészítő Támogató Programok

A Női Teremtő Erő Tanfolyamának anyagát további hasznos segítségekkel és támogató eszközökkel láttuk el:

 1. Inspirációs anyagok. A pillérek mellett folyamatosan lesznek kiegészítő írások, életjavító tippek, női életvezetési praktikák, női stressz kezelés és egészségmegőrzés, lelki-béke és harmóniamegőrző technikák a Női Önmegvalósítás Tanfolyam résztvevőinek fenntartott zárt internetes oldalon.
 2. Támogató Női Közösség. Egy hozzád hasonló nőkből álló közösség része leszel, akikkel kapcsolatokat építhetsz, barátokat találhatsz, megértésre és támogatásra lelsz. A tanfolyami résztvevők számára fenntartott zárt oldalon lehetőség lesz egymástól és tőlem, valamint a meghívott szakértőktől kérdezni, élményeket-kihívásokat megosztani.
 3. 1db Ingyenes egész napos szeminárium. Az online oktatás mellett minden hónapban lesz egy személyes találkozási alkalmat biztosító, a tanfolyam díjában benne lévő(!) képzésnap. Minden hónapban az adott pillér fókuszáról szóló szemináriumon vehetsz tehát majd részt méghozzá ingyen! Itt lehetőséged lesz személyesen is találkozhatsz nőtársaiddal, nőVéreiddel is:) Ez már önmagában is megéri, hiszen egy-egy ilyen szeminárium részvételi díja 12-18 ezer forint.
 4. Kedvezmények a SzInT-en. Kedvezményes áron vehetsz részt a Női Önmegvalósítás blokkjait felszámoló Személyiség Integrációs Tréningalkalmakon, melyeket várhatón kéthetente egy hétköznapi estén szervezünk majd meg:

Negatív Programok Átírása

Belső Programok újraírása – az élettérképed elkészítése és a negatív csomópontok feltárása után a hátráltató, előrehaladást és személyes sikert, elégedettséget, boldogságot, jól-létet akadályozó blokkok oldása. A programba önismereti és önelemző feladatlapok, kérdőívek fogják segíteni a feltárást, illetve az oldási folyamat előkészítését.

Ez nem lesz külön pillér a tanfolyamon belül, hiszen állandó jelleggel, minden tananyag olyan szemlélettel születik, hogyan tudsz ráismerni azokra a mintákra, amelyek nem szolgálják az előrehaladásodat, gátolják a kiteljesedésedet, a bőség és az elégedettség megélését. Minden modul során lesznek külön önelemző feladatok, amelyek ebben a folyamatban segítenek. Továbbá a tanfolyam résztvevőinek kedvezményes díjú lesz a SzInT és a kineziológiai kezelések is, hogy, ha úgy ítéled meg, elakadtál és külső segítségre van szükséged, akkor ez is elérhető legyen a számodra kiegészítésül.

Ki tartja a Női Teremtő Erő Tanfolyamot?

Pozsgai Nikoletta
Pozsgai Nikoletta

Az oktatási programot szakmailag Pozsgai Nikoletta, karrier-és életvezetési tanácsadó, kineziológus, női önmegvalósítás specialista állította össze. A program jelentős részében tanít, önismereti -és személyiség integrációs trénerként segíteni a résztvevők fejlődését.

Karrier-és életvezetési tanácsadó, szakterülete a női önmegvalósítás.
Tréneri és tanácsadói munkája során közel ezer embernek segített már magánéleti válsághelyzetekből való kijutáshoz. Az általa használt önfejlesztő módszeregyüttes legfontosabb építőkövei a karrier-coaching és a kineziológia, melyek segítségével beazonosítható és megszüntethető az akadályozó tényezők testi-lelki szinteken egyaránt. Segítségével aktiválhatod ’siker és jóllét potenciálodat’, azaz megvalósíthatod céljaidat, álmaidat!

Nikolett Női Önmegvalósítás Kincsestárának tulajdonosa, a Karrier Fitnesz Program működtetője, a Válság-és Életstratégiák Oktatási Program szakértője.

Milyen képesítései és releváns szakmai tapasztalatai vannak Nikolettnek?

 • Karrier-és életvezetési tanácsadás, coaching tapasztalat
 • Életmód tanácsadás-és terápia (a Magyarországon elfogadott hivatalos természetgyógyászati ágak közül a legteljesebb tudást adja) klienstapasztalata
 • Kineziológia (szintén hivatalos természetgyógyászati ág) klienstapasztalata
 • Tanári és Tréneri gyakorlat (prezentációs és tárgyalástechnikai, önmenedzsment, önismereti és személyiségfejlesztő tréningek, hatékony kommunikáció tréning, karrier, álláskeresési és állásinterjú tréningek magyar és angol nyelven) (Nikolett eredeti foglalkozása szerint angol nyelvtanár)

Meghívott Szakértők:

Nikolett munkáját meghívott szakértőtársak segítik majd, akik saját területükön tapasztaltak és jártasságuk a gyakorlati megvalósításban is bizonyítottak.

Milyen hosszú lesz a kurzus, és mikor indul?

A teljes kurzus 6 hetes, mely 4+2 hétig tart, melyben az első 4 hét az intenzív tanulásé, majd utána 2 hét konzultációs idő következik. A konzultációs idő lényege, hogy időt adjon áttekinteni a kapott anyagokat, megcsinálni az egyes gyakorlatokat, kérdéseket feltenni és ebben a két hétben lesznek a személyes találkozási alkalmak is. Minden modulhoz tartozik egy a modul hallgatói számára ingyenesen látogatható egész napos szeminárium, melynek célja a tanultak összerendezése, elmélyítése, aktivizálása és a személyes kapcsolatok építése-ápolása.


Milyen módszerek segítik a tanulásodat?

A képzés jelentős része része a tanfolyam számára fenntartott zárt, jelszóval elérhető, oldalon keresztül lesz elérhető. A hang- és videó felvételeket is kapsz, mellette pedig a való életben való találkozási lehetőség is (az egy napos szeminárium) segít majd. Mindezek biztosítják, hogy térben és időben rugalmasan tanulhass, fejleszthesd önmagad. Saját ütemedben, a neked legmegfelelőbb időbeosztásban, jelentős utazási költségek nélkül tudsz majd tanulni. A fapados csomagon kívül mindegyik ajánlatban benne van a havi egyszeri egynapos szeminárium részvételi lehetősége is.

Mindezek hatékonyságát fokozzák az önismereti/személyiségfejlesztő, családállítás és pszichodráma módszereit is felhasználó tréninget és egy-egy konkrét problémakörre (pl. pénzkezelés) fókuszáló műhelygyakorlatok, melyek kedvezménnyel lesznek elérhetők.

Ahogy már az általam készített oktatási programoknál megszokhattátok (pl. valsagstrategiak.onfejlesztes.info honlapon) különböző formában lehet majd elérni az adott tananyagokat, úgy mint:

 1. írott formában,
 2. hangfelvétel formájában,
 3. videó-felvételként

és ehhez jönnek még a támogató programok (külön díjazással, de kedvezménnyel):

 1. csoportos előadások, tréningek, műhelygyakorlatok,
 2. személyes konzultációkkal (interneten és négyszemközt is)

Milyen ütemezésben jönnek majd az információk, tanulnivalók?

A haladást tanulási terv segíti, mely ajánlott és követendő a célok eléréséhez. Ez konkrétabban annyit jelent, hogy hét közben minden aktuális tárgyon belül felkerülnek az oldalra a cikkek, hang és videó felvételek. Az anyagok felkerülési sorrendje azok feldolgozási és beépítési sorrendjét is megadják majd.

Az egyes leckék-tananyagok és támogató cikkek kétnaponta kerülnek fel az oktatási program zárt oldalára, melyről mindig külön értesítőt kapsz a megadott e-mail címedre.

Minden hónapban lesz Nyílt Nap, amikor mindenki kérdezhet az oldalon a havi témákkal és a személyes haladással kapcsolatban.

Ami biztos, hogy az egyes anyagokhoz mindig hozzá lehet majd szólni, illetve lehet kérdezni is.

Az együtt tanulók a virtuális kapcsolaton túl személyesen is tudnak majd találkozni, de erről majd részletesen a résztvevőknek.

Mi jellemzi még a témákon és a módszereken kívül az oktatási programot?

1. elméleti tudásanyag átadása és gyakorlati tapasztalatok megosztása a női önmegvalósítás alaptémáiban és a nőiségben való kiteljesedés kérdéseiben

2. szemlélet tudatosítás és reformálás, és/vagy új szemlélet kialakítás

3. önismeret, személyiségfejlesztés

4. képesség- és készségfejlesztés

5.gyakorlati megoldási lehetőségek felvázolása, az egyéni életedre vonatkoztatott megvalósítás segítése

6. átfogó megközelítés minden témában (a reális-racionálistól a spirituálisig)

8. közösségépítés és támogató, intim, női környezet létrehozása

Mennyi időt igényelhet tőled a tanulás?

Annyi időt, amennyit rászánsz. A lehetőség nyitva áll előtted az életed rendberakására és a valódi jól-lét megteremtésére. Neked kell mérlegelned, hogy ez a cél mennyire fontos a számodra. Ettől eltekintve ütemezési és ráfordítási javaslatokat mindig meg fogunk fogalmazni a számodra!

Hét közben kétnaponta kapod a leckéket az adott modulhoz tartozó témakörökben. Az írott, szöveges anyagok elolvasása kb. 10 percet fog igénybe venni. Az utánagondolás, a kapcsolódó feladatok elvégzése egyénileg meghatározott plusz időráfordítást igényel. A közzétett hang- vagy videó felvételek hossza eltérő lesz, a 4-5 percestől a 30-40 percesekig várhatóak. Ettől függetlenül Te fogod meghatározni, hogy melyik témában mennyire szeretnél elmélyülni. A kapott gyakorlatok között lesznek rövidebb teszt jellegűek, kérdőívek és önelemző feladatlapok, melyek megérik a több időráfordítást.

Érdemes lesz még a N.Ö.T tagsági körrel, a Veled együtt tanulókkal kommunikálnod, tapasztalatokat megosztanod, kérdezned. Hiszen adott lesz egy hasonló célért küzdő, veled – sok szempontból – egy cipőben járó közösség, akik sokat segíthetnek neked a haladásban, visszajelzésekben, vagy csupán azért, mert jó megosztani az élményeinket, örömeinket, sikereinket egymással!

Nagy előnye a javarészt online oktatási programnak, hogy a képzési anyagokat később is megtalálod, ismételni, átnézni, átolvasni később is lesz alkalmad. Mint minden tanfolyamnál itt sem érdemes lemaradnod, de ha ez megtörténik segítünk felzárkózni!

Különleges és egyedülálló tanfolyamról van szó!

A Női Önmegvalósítás Tanfolyam most induló képzése egyedülálló, különleges az országban és a világon is! Életre szóló élményekben, támogató női közösségben, élet igenlő szemléletben lesz garantáltan részed!

Hallgasd meg az erről szóló hanganyagot:

A Női Önmegvalósítás Tanfolyam különlegességei


Mennyibe kerül mindez?

Két lehetőség közül választhatsz, az online tanfolyamot akkor ajánlom, ha nem Pest környékén laksz és nem tudod megoldani a szemináriumi felutazást. A kombinált tanfolyami lehetőséggel az online és a személyes találkozású szemináriumi lehetőséggel is élhetsz.

Csak Online oktatásban:

18 000Ft (bruttó)

Fapados 1 modulra szóló csomagár, mely NEM tartalmazza a havi egyszeri egynapos szeminárium részvételi lehetőségét, csak az online tréningen való részvételt!

Kombinált Oktatási rendszerben:

30 000Ft (bruttó)

6 hetes kombinált tanfolyam

mely tartalmazza a kétnaponta érkező leckéket, az összegző anyagokat és az egész napos szemináriumi részvételt, valamint a N.Ö.K. programjain való kedvezményes részvételt

Kockázatmentesség!

Garanciát vállalok a tanfolyamért, azaz, ha nem leszel elégedett a programmal, akkor azt visszamondhatod, a tanfolyam díját a (az igénybe nem vett időszak után részarányosan) visszautalom a számodra.

Összefoglalva, akkor mit is kapsz a Női Teremtő Erő Tanfolyam során?


 1. A Női Teremtő Erő tanfolyam oktatási anyagait (20 leckét), melyekhez egy zárt oldalon férhetsz hozzá.
 2. A zárt oldalhoz tartozó összes előnyt: közösséget és támogató kapcsolatokat, kérdezési lehetőséget tőlem és társaidtól.
 3. A bónusz anyagokként minden pillér mellett az oldalra felkerülő támogató írásokat, ösztönzőket, életjavító írásokat, tippeket.
 4. Az online oktatás során felmerülő problémáidhoz technikai segítséget.
 5. Kedvezményes részvételi díjat a Személyiség Integrációs Tréningjeimhez (esti vagy egész napos)
 6. Mint a Női Teremtő Erő Tanfolyam résztvevője a későbbiekben, mint a Női Önmegvalósítás Kincsestár törzsvevője leszel, mellyel kedvezménnyel vásárolhatsz bármely termék, szolgáltatás, rendezvény kapcsán.

Kezdési időpont:

Július 26, hétfő

Jelentkezési határidő:

Július 19

Jelentkezés:

Kérlek a jelentkezéshez töltsd ki az alábbi űrlapot:

Keresztnév:*
Vezetéknév:*
E-mail:*
Csak Online tanfolyami részvétel:*
Kombinált tanfolyami részvétel:*
Szeretnék menni a Női Teremtő Erő 3 napos elvonulásra is:*
További kérdésed, kérésed:

Mi történik a jelentkezésed után?

A jelentkezésed után automatikus megerősítő levelet kapsz a rendszertől, amennyiben ez nem érkezik meg a megadott e-mail címedre kérlek írj az npozsgai kukac noionmegvalositas.hu címre. A jelentkezésed elfogadása után a fizetési tudnivalókról és a tanfolyam megkezdésével kapcsolatban tájékoztatást kapsz. Technikai segítséget minden ponton adunk a zárt oldalhoz való regisztrációtól, a tanfolyammal kapcsolatos további tudnivalókig.

***

Ha szeretnél jönni, de anyagi gondjaid vannak, akkor Neked szól a pályázati lehetőség, mellyel akár ingyen is lehetőséged nyílik részt venni a teljes tanfolyamon! Ez a lehetőség korlátozott számban érhető csak el, ezért kérlek, jelentkezz minél hamarabb, hogy a részleteket megbeszélhessük. Írj tehát minél előbb az npozsgai@noionmegvalositas.weblapmentor.hu e-mail címemre.

***

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak az irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik, amely szerint elektronikus megrendelés esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől.

Szólj hozzá!