Varázslónők és királynők ereje rejlik benned – emlékezz és lásd a terheket másként!

Varázslónők és királynők ereje rejlik benned – emlékezz és lásd a terheket másként!

Minden átalakulásban van és ma már örömmel változom én is. Tegnap este a Szerelem Varázs szertartásban a szerelem labirintusát járva a grál kehelyre lelve személyre szóló üzenetek érkeztek a résztvevők számára. Megszentelt és áldott pillanatok voltak, az egység kitágult tere. Szív-teret és szerelmetes egységet varázsoltunk…
Varázslónő és királynő a földön minden nő
A nő varázsló, aki a szó legszebb értelmében szeretetet és szerelmet varázsol a kapcsolatokba; szavaival, ölelésével, létével harmóniát teremt, s békét hoz a világunkba.
A nő királynő, az elemek ura, – tudatosan vagy ösztönösen – de képes eggyé formálni, egységbe rendezni s belőlük új ÉLETET világra hozni.

Ha szeretnéd mindezekről meghallgatni az előadást és a meditációt kérd a noionmegvalositasKUKACgmail.com címen!

Szerelem Varázs

A május 2-i előadás és meditációs est hangfelvételben:

  • Hogyan lehet megérkezni az el nem múló szerelembe?
  • Hogyan és miért tárul fel a szerelemben önmagad és társad valódi lénye?
  • Hogyan emelkedj fel és emeld fel társad újra és újra?
  • A nő mint szerelem varázsló, királynő és papnő

3 óra tanítás, meditáció a tudatos szerelembe emelkedésről, 2500Ft-ért.
Nikol, Te ezeket honnan tudod?
Kérdezte tegnap az egyik résztvevő. “Emlékszem” – válaszoltam. Egyre jobban és egyre tisztábban emlékszem életekre, tanításokra és azok bölcsességeire. Hagyom, hogy a sejtjeim emlékezzenek az egységre, s így az egyetemes tudás tágul bennem és általam napról napra. A pillanatok ragyogásában egyre teljesebb önmagamra ébredek. Az utamon sokat segített a testtudatosságom fejlesztése, a mozgásformák elsajátítása, a szabad mozgás (transztánc, táncmeditáció), a kineziológiai oldások, a családállítások, drámatechnikák és a tudatos női önismereti feltáró, gyógyító munka.
“Neked biztos sokkal könnyebb volt…nekem nagyon nehéz.”
Nem, nekem sem volt könnyebb mint bárki másnak. De egy idő után megtanultam nem a terhek súlyát nézni, mert akkor abban megtörtem volna. E helyett megtanultam a teher hozta ajándékot keresni, s a szenvedés helyett a megbékélést választani. A fájdalmakat nem cipelni és nem dédelgetni tovább…hagyni, hogy a rózsa elengedje töviseit…hisz nem kell védekezzen tovább.
Hosszú út volt az enyém…ahogy lehet a Tiéd is. Mindkettőnk nagy terheket hozott…és mindkettőnknek megvan a választása, hogy terheket vagy ajándékokat lát ezekben.
Én az ajándékokat választottam és ma gazdag vagyok
Tele van a szívem az élet ajándékaival. Egy darabig eltartott mire ki mertem bontani őket és megengedtem magamnak, hogy örüljek az életnek. Az önbecsülés erősítése, az énképemen való munka sokat segített abban, hogy elhiggyem én is megérdemlem; s élhetek jól s jó létben. Ezt az utat ajánlom Neked is.
Bízom abban, hogy NEKED, társainknak,  az utánunk jövőknek és a gyermekeinknek könnyebb lesz az Örömteli Életet választani!
Az ajándékok választását és örömökben gazdag napokat kívánok Neked!
Szeretettel:
Pozsgai Nikoletta
kineziológus, életmód-tanácsadó és terapeuta

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!