VAN ÚT a szerelembe egyedül és párban is!

VAN ÚT a szerelembe egyedül és párban is!

A hétvégi lélekgyógyító tanfolyamon csodálatos ajándékban részesültünk s részesítettük egymást férjemmel. Ez alkalommal a szerelem-szeretet felszabadító hatását tapasztaltuk meg újra saját bőrünkön is. A szerelemben a lélek kiszabadul a test börtönéből, valósággal szárnyalunk…és ez csodálatos érzés. Ugyanakkor nem kell várnunk a véletlenre, a nagy Ő ajtónkon való kopogtatására. A szerelem ott van velünk mindig, csak észre kell vennünk…csak akarnunk kell felnyitni rá a szemünk és engedni, hogy a lélek szabad áramlása oda vigyen bennünket.

A szerelembe megérkezhetünk egyedül és társunkkal, “véletlenül” és tudatosan is. 

Út a szerelembe – párban

A szombati kirándulás Esztergomba, azaz Ister-gám (Istár köldöke) városába vitt el minket. Ott a hely téren és időn túli létezésével kapcsolódtunk, s férjemmel külön-külön, mégis együtt választottunk egy pontot, ahol összeölelkeztünk. Felettünk egyszerre ragyogott a Nap és a Hold, alattunk a föld üde friss hajtásai, mögöttünk a Duna vize és köröttünk a szerelmes illatú levegő. Akkor az ölelésbe meghívtam a tiszta s megszentelt szerelem minőségét...melynek üzenetét hozta Jézus és Mária Magdaléna, korábban Salamon és Sába királynője vagy Inánna és Dumuzi.

Mert létezik tiszta és felemelő szerelem…és a szerelem lehet örök…ha a lélek érzékelésében vagy jelen és társad tágasságát, végtelenségét látod, akkor a benne élő Istent öleled magadhoz.

Megszentelt szerelemben élünk

Férjem és én jó 11 éve ismerjük egymást, melyből 8-at házasságban töltöttünk. Megvannak a fentek és a lentek a kapcsolatunk történetében…de tavaly tavasszal újra szerelemre ébredtünk egymás iránt. Érett szerelemre…mely tudatosan keresett és tudatosan felépített, ápolt általunk. Otthon vagyunk egymásban és egymás lelkében szabadon járunk.

“Ami fent az Isten, az itt a Földön a szerelem!” (Müller Péter)

A szerelem beavatás, melyben két ember egymásra hangolódik, álarcoktól mentesen, meri önmagát adni, átadni, oda adni a varázslatnak, a repülésnek, melyben minden kötelék, vallási-faji-anyagi szintű szétválasztottság feloldódik. Beavatás, mely elvisz abba a kitágultságba, melyben a tiszta tudat, a szeretet minősége él, s melybe a beavatás után mindannyian elindulunk…keresve az utat vissza a bódulatba, az örvénybe…és ezt sokáig egy másik ember megjelenéséhez kötjük…ezért kiszolgáltatottak vagyunk a véletlennek, a kérdéseknek és a kételyeknek.

E helyett egy másik utat ajánlunk, én magam és mi ketten… a tudatos szerelembe érkezést, a szerelemmel való lélegzést...az Isteni minőségekre ébredést, melyben egyedül is megérkezhetsz a szerelembe…s ha már benne vagy, a szerelem szerelmet vonz….s megérkezik hozzá az a társ is, akivel megélheted a páros szerelmet is:)

Létezik a SZERELEMBE EMELKEDÉS, mely már nem öntudatlan, örvénybe bódulás…hanem  tudatos létezési forma, melyben felnyílik saját és társad valódi ÖNVALÓJA.

  • Hogyan lehet megérkezni az el nem múló szerelembe?
  • Hogyan és miért tárul fel pont a szerelemben önmagad és társad valódi lénye?
  • Hogyan emelkedj fel és emeld fel társad újra és újra a szerelembe?
  • Az örök szerelem elérhető itt a Földön is? – avagy milyen tanítást adott nekünk Jézus és Mária Magdaléna, Salamon és Sába királynője, Istár és Gilgames, Inánna és Dumuzi….

Ezekről és további érdekes témákról szól a május 2-i programunk, melyre várunk szeretettel személyesen vagy a hangunk által távoktató csomagban:

Szerelem Varázs

Van rózsa tövis nélkül – van szerelem múlás nélkül!

Május 2-án 19:00-21:30 előadás + dinamikus meditációs szertartás

Bővebben erről a programról, az előadás témáiról és a szerelembe emelő szertartásról:

Szerelem Varázs: Hozzon Neked szerelmet a rózsás május!>>>

A részvételhez és a távoktató csomaghoz írj válaszlevelet!

Út a szerelembe – egyedül

Ha jelenleg nincsen párkapcsolatod vagy a társaddal nem élsz harmonikus kapcsolatban, és vágyod a szerelmes ölelést, meghittséget újra megélni azt javaslom indulj el egyedül a szerelembe vezető úton. Ha benned kitágul a szeretet, megnyílsz a szerelemre, akkor a szerelem nem tehet mást, mint megnyílik feléd és elhozza a szerelmet fizikai társ formájában is – vagy társad változásnak indul a Te változásodra reagálva.

Mit tehetsz egyedül? erre egyrészt a május 2-i szerdai programban adok kulcsokat, másrészt ajánlom a május 5-i Unió Mystica c. egész napos programot, melyben mozgás, tudatos légzés gyakorlatok várnak az  5 elem jegyében:

 Unió Mystica  – az elemek mágikus egysége – c. Workshop

2012. 05. 05. szombat 10:00-kb. 17:00 között

–  az elemek harmóniába rendezéséért, a testi blokkok oldásáért, a lélek felszabadításáért –

Mit csinálunk a nap során?
Az Unió Mystica Workshop egy különleges, a testet-lelket felszabadító és minőségében átdolgozó alapvetően szabad mozgásra és tudatos légzésre építő nap lesz. Az 5 elemet egyenként végiglátogatva, a testünkön belül felébresztve, kívül-belül vele kapcsolódva, benne mozogva a nap végére az Unió Mystica-nak nevezett misztikus egység, azaz a mindeneket kiegyensúlyozó, a polaritásokat egységbe rendező belső alkímia által elérhető harmónia állapotába érkezünk. Mindeközben átdolgozzuk a legjellemzőbb emberi érzelmekhez fűződő viszonyunkat; kapcsolódunk az öröm-bánat, harag-együttérzés, bizalom-félelem alaptémáival – rugalmasságot és egyensúlyt teremtve önmagunkban.
A nap egyesíti magában az 5 elemhez kapcsolódó chi-kung gyakorlatokat, a jógikus elem vizualizációkat, a body-work és soul-work modern elemeit, és a dinamikus meditáció műfaját.
A nap célja megérkezés a harmóniába, az ötödik elembe… az életerővel telt, életszerelmes állapotba!

Bővebben az UNIO MYSTICA workshop/bodywork napról: Test-lélekfelszabadító mozgás nap az 5 elem jegyében>>>

Várlak Téged is szeretettel, soha nem szűnő élet szerelemmel!

…s addig is boldog május 1-jét!

Pozsgai Nikoletta

kineziológus, életmód tanácsadó-és terapeuta

női önmegvalósítás specialista

noionmegvalositas.hu

www.kineziologiakezeles.hu

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!