Váltsd Valóra az Életed!

Váltsd Valóra az Életed!

A célmegvalósítás mesterkulcsai…

Az álmait megvalósítani kívánó embernek azért érdemes kialakítania egy saját erősségeire épülő célmegvalósító, azaz teremtő utat, amely a rá jellemző mértékben fog tartalmazni bal és jobb agyféltekés módszereket. A két teremtő út megismerése és elsajátítása bevezetés mindkét nemnek a másik által uralt és ismert világban, így mindkét nemnek előnyére válik!

Az életed akkor válik gyönyörűvé, sikeressé, akkor hoz számodra belső megelégedést és kiteljesedést, ha megvalósítod önmagadat. Az ön-megvalósításon én azt értem elsősorban, hogy valóra válsz, valódivá válsz, megtalálod a belső értékeidet, felszínre hozod a kincseidet, mersz élni a lehetőségeiddel, képességeiddel és adottságaiddal.

„Ha hiszel önmagadban

és elképzelhetőnek tartod a sikert önmagad számára is,

akkor megélheted az elképzelt jövőt,

a megálmodott életet valósággá teheted.”

A kiteljesedéshez a bennünk rejlő másik oldalt is meg kell ismerni, annak az adottságait is erősíteni és alkalmazni, a gyengeségeit pedig fejleszteni szükséges. Ekképpen válhatunk emberileg teljessé.

A női test, különösen a női agy és a női lélek eltérő működésekkel rendelkezik a férfiakéhoz képest. Ezért ahhoz, hogy a nő képes legyen megteremteni az álmait és megélni a kiteljesedést, másfajta megközelítésre van szüksége.

váltsdvalóra

A könyv elsősorban útmutatót és inspirációt kíván adni ahhoz, hogyan teremts szíved legmerészebb álmaiból valóságot! Hiszek abban, hogy mindannyian rendelkezünk szabad választással, magunkban hordozzuk szívünk vágyainak megvalósítási lehetőségét, és képesek vagyunk az életünk álmát valóra váltani.

Mire is gondolok? A női célmegvalósítást úgy is hívják, hogy a női teremtő út, mivel erőteljesen épít azokra az erőforrásokra és értékekre, amelyek csak a nők számára érhetőek el korlátlan mennyiségben. Mivel a jobb féltekés dominancia a nőkre nagyobb számban jellemző, kiemelten fontosnak tartottam erre külön kitérni. A bal agyféltekés célmegvalósítási módszerek mellett ismerkedj meg a jobb agyféltekés célmegvalósítással is, amely egy különleges és gyökeresen más valóságteremtési út. Az álmait megvalósítani kívánó embernek érdemes kialakítania egy saját erősségeire épülő célmegvalósító, teremtő utat, mely a rá jellemző mértékben fog tartalmazni bal és jobb agyféltekés módszereket is.

A könyv, a két agyfélteke integrációját segítő gyakorlatokat egészíti ki, melyek a teljes agyi kapacitásaink kihasználása felé indít el bennünket, fokozva a megvalósító képességünk hatékonyságát. A célok a legfontosabb motivációs forrásaink és megadják életünk haladási irányát. Célok nélkül irányt vesztünk és energiáink szétszóródnak, életünk szétforgácsolódik és a legkevésbé sem érhetünk el sikeres, megelégedett életet.

A „Váltsd Valóra az Életed!” elsősorban azért született meg, hogy segítséget nyújtson azt az életminőséget és életérzést megteremteni, amire legbelül vágysz.

Részletesebben a könyvről a link alatt: https://noionmegvalositas.hu/valtsd-valora-az-eleted/

A könyv és a hozzá tartozó Aktivátor segítségével megismered a két teremtési út legfontosabb sarokköveit. Felismered, melyik út mit adhat neked, hogyan segítheti, hogy elérhesd, és valóban azt az életet élhesd, amire vágysz. A könyv természetesen az Aktivátor nélkül, önmagában is hasznos lesz számodra. Azonban a motivációs könyv csomag tartalmával azonban plusz ösztönző forrásokkal és segítséggel vértezheted fel magad újra és újra. Ezzel minden a kezedben lesz, hogy valóban végig tudd vinni a folyamatot! Ezért javaslom, hogy az  Aktivátor segítségével haladj, lépésről-lépésre könnyebben és gyorsabban valósítsd meg a céljaidat, konkrét, a megvalósítást segítő feladatlapokat, technikákat és tippeket kapsz, rendszeres vezetése összerendezettséget és fókuszáltságot biztosít neked.

A könyvet, akár párban is megtalálod az alábbi kép alatt, (katt a fotóra). Amennyiben nem csak olvasni szeretnéd hanem meg is valósítanád céljaid, terveid, ajánlom figyelmedbe az Aktivátor kötetét is.

váltsdvalóra 2:1

MOST!

A könyveket párban tudod igazán kedvező áron beszerezni.

A bal és jobb féltekés megközelítés megismerése, gyakorlatainak egyénre szabott alkalmazása együttesen fogja a legjobb eredményt hozni! A „Váltsd Valóra az Életed!” elsősorban azért született meg, hogy segítséget nyújtson azt az életminőséget és életérzést megteremteni, amire legbelül vágysz. Fontos üzenete, hogy rajtad múlik, mit szeretnél megélni, mit mersz megtenni és mire hogyan reagálsz. Ha önmagadat választod újra és újra, azzal lehetőséget kapsz arra, hogy legjobb önmagaddá válj, és ezáltal óriási ajándékot nyújthass szeretteidnek, a tágabb környezetednek!

Kívánom, hogy szíved álmai valóra váljanak, és ezzel megvalósíthasd a benned rejlő lehetőségeket, legteljesebb önmagad!

Szeretettel:

Pozsgai Nikoletta

kineziológus, életvezetési tanácsadó

a könyv szerzője

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!