Valódi Hivatás – Női KarrierTeremtés Tanfolyam

Valódi Hivatás – Női KarrierTeremtés Tanfolyam

Valódi Hivatás – Női KarrierTeremtés Tanfolyam

Megismered a női életciklusokat és karrierutakat. Megtalálod a karrier irányod, segítséget kapsz a választott hivatásban való karrier kiépítéséhez, megteremtéséhez. Rálátásod lesz az alkalmazotti és a vállalkozói szféra jellemzőire, előnyeire és hátrányaira, az egyikből a másikba való átlépés lehetőségeire, ajánlott útjára. Karrierépítést tanulsz nőkre szabva: én márka építés, álláskereséstől a bértárgyalásig, előléptetés, váltás és vállalkozásépítés – női vállalkozások. Kiemelt szerepet kapnak a női erősségek, a női önmenedzsment a munka világában és a női életszervezés dilemmának megoldási útjai.

Mottó: Találd meg mire vagy hivatott; építsd fel a karriered; csináld, amit szeretsz és a megelégedettség mellett a pénz is követni fog!

Tanfolyami információk: 12 hét, online tanfolyam zárt oldalon keresztül, írott elméleti leckék + célzott és megdolgoztató gyakorlatok, feladatlapok, videó felvételek és hanganyagok, kérdés-válasz lehetőség, közösségi interakció, szakértő vezető online jelenléte mellett. Ára: 25 000Ft

A tanfolyam anyagából e-könyv is készült, hamarosan pedig már a könyv is kijön ebben a témában!

Gyors Jelentkezéshez erre a tanfolyamra kattints ide>>>

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!