Ünnepelj velünk Márc. 8-án: Női Teljesség a Női Teremtő Erők jegyében

Ünnepelj velünk Márc. 8-án: Női Teljesség a Női Teremtő Erők jegyében

E hét péntekjén ismét Nők Napját ünneplünk. Ünnepeljük hát valóban nőiségünket, a női teljességben rejlő csodákat és erőforrásokat, magát a női teremtő erőt.  

Tisztelem az utat, amit nőként jársz!

Nem könnyű ma nőnek lenni, s a női teremtő erőket aktívan megélni; a férfiak és a nők által egyaránt megbecsülve, s tisztelve lenni. Mégis ezt kívánom Neked!, s tudom, hogy mindennek forrása Te magad vagy – ezért képes vagy megérkezni a női teljesség csodájába.

A saját utamon látom miként jártam a női minőségek egyes köreinek útvesztőit, hogyan veszekedtek bennem az egyes női szerepek és hogyan leltek egymást erősítő békére mára. Megértettem, hogy miért kell ennyit dolgozzak a női fájdalomtestben hordozott blokkokon (saját és másoké). Látom, hogy hogyan teljesedett mostanra ki az általam már sok ízben tanított Női Teljesség Virága – az Aranyasszony tanításokon keresztül, a szakrális nő megértésén és tanításán keresztül, az egyes női minőségekbe érkeztető szertartásokkal és a női energia gyakorlatok végzésével. Értem most már azt is, miért kihagyhatatlan a teljesség útján a női test és energetikai rendszer működésének ismerete. Ezt a megértést szeretném átnyújtani Neked is, ha szeretnéd a szerdán induló NEF tanfolyamon –Női kiteljesedésed segítő mozgás, légzés és energia gyakorlatok>>>

A női energetikai rendszer megértése, tisztítása és sokszor újra indítása a legfontosabb kiindulópontja a női egészség helyreállításának és megóvásának. 
Ha rácsodálkozol a testedre, a női működéseidre és nőiséged értékeire, a nőiségeden rejlő teremtő erőforrásokra, akkor megérted, hogy miért megszentelt a nőiséged, hogy miért VAGY nőként is fontos a Föld felemelkedésében, az új Nő és új Férfi és az új kapcsolati minták kialakulásában!

De, ha nem szeretnél légző -és testgyakorlatokat végezni, s talán nem vagy nyitott a belső érzékelés fejlesztése felé, akkor is bátran ajánlom a Nők Napján tartott esti programot,

személyes

vagy

távoktató formában is:

A Női Kiteljesedés Útja, s vele nőiségünk virágzásának életciklusainkon átívelő, folyamatos kibontakozásban lévő története. Az előadás után egy közös meditációs szertartással folytatjuk, mely a női teljességedbe, a Női Teremtő Erőd ébredésébe vezet.

A Női Kiteljesedés Útja

Fókuszban a Női Teremtő Erőink

A Női Élet állomásai, beavatásai, a női teremtő erők ébredése a női misztériumok sorában. Előadás, Női Teljességbe érkeztető Meditáció és Női Teremtő Erőbe szentelő méh-szertartás.

2013. március 8-án este, 18:30-21:30 között

Az est szertartásának fontos eleme: MÉH-Szentelés

A női teremtő erőnk alapja a méhünk, melyet megismerve, erejébe visszaengedve, újra felépítve s megbecsülve ismét női erőforrásaink birtokába kerülünk.

Az est részvételi díja: 3 500Ft, melyet a helyszínen kell majd rendezni. Távoktatásban: 3500Ft, hangfelvételben kísérő anyagokkal egy zárt oldalon olvasható-hallgatható, s onnan letölthető formában.

Árkedvezmény:

  • Az AranyAsszony Iskola résztvevőinek, a NEF tanfolyamjaim korábbi és jelenlegi résztvevőinek: 2500Ft.
  • Hírlevél olvasóimnak: 3000Ft.

A program helyszíne: Budapest, VII. Erzsébet krt. 58. I.em. 1.

Várlak szeretettel a Női Teljesség Női Teremtő Erőknek szentelt csodálatos esténken!

  Légy áldott a nőiségedben!
…és, ha férfi olvasóm vagy és szívesen ajándékoznád e programot NőTársadnak, írj bátran!

***

 Szívesen megismertetlek a nőiségedben rejlő energiaforrásokkal, teremtő erőd kiapadhatatlan voltával,
, s leszek vezetőd- társad a nőiséged kibontakoztatásában.
Teljes, örömteli életet kívánok  Neked!
 Szeretettel:
Pozsgai Nikoletta
kineziológus, életmód-tanácsadó és  terapeuta
női önmegvalósítás specialista

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!