Újra: Női Őserőbe Érkezés a Bölcs Asszony Idejében, November 22-én!

Újra: Női Őserőbe Érkezés a Bölcs Asszony Idejében, November 22-én!

November 1-jétől hat hétig a Banya, azaz a Bölcs Asszony idejében járunk az Évkörön haladva. Ez a magunkba tekintés, visszahúzódás ideje, mely egyrészről az eddigi teremtéseink gyümölcsének vagy annak hiányának a számbavételéről, a konklúziók levonásáról szól. Mindamellett nagyon alkalmas idő lesz ez a bennünk élő Bölcs Asszonnyal való kapcsolódásra, az őseinkkel és a Női Őserővel való kapcsolódásra.
A program helyszíne ,csakúgy mint tavaly egy budai barlang lesz:), mely remek lehetőség középpontunk, biztonságot nyújtó belső barlangunk és az őserőnkkel való kapcsolódásra!


A Női teljességben rejlő erő

2010. november 22-én, hétfő este!

Érkezz meg a Női Őserődbe!

A Női Őserő megtartó, ölelő és életerővel ellátó forrásához kapcsolódhatsz a Női Őserőbe Érkezés esti programon, mely a Bölcs Asszony idejében novemberben kerül másodszor megrendezésre.

A program személyiségfejlesztő, nőiség erősítő gyakorlatokat, a belső erőnktől való megfosztottságunkat oldó dinamikus meditációs gyakorlatokból áll majd! A program záró gyakorlata a Női Őserőbe érkezésig kísér majd el!

A program 19-kb. 22 óráig tart!

Helyszín: Budai barlang (pontosítás jelentkezés után)

A részvételi díj: 3500Ft + barlangbelépő (kb. 900Ft)

A jelentkezéshez írj egy e-mailt nekem a noionmegvalositas@gmail.com címre!

A Női Őserőbe Érkezés programja az AranyAsszony képzés része is:)

Miért pont 2010. november 22?

Belső megérzés és számmisztikai indoklás áll a választásom mögött:) 2010. a nők éve, a női energiák ébredésének/ébresztésének éve és a női teremtő erő újjászületésének éve. November, azaz az év 11 hónapja, a 11-es mesterszám energiáját hordozza, mely az újjászületésé és összegszerűen a főpapnő, a női beavatás hónapjának száma. 22- a második mesterszám, ami a tiszta és megvalósult női teremtő erő száma.

A 11-ből a 22-be való átlépés, a Föld Új Föddé alakulásának a két pillér száma is, illetve minden intenzív belső transzformáció száma is:)

A nap sorsszáma, azaz “küldetése” a 2010. (3) + november (11) + 22 = 3+11+22= 36 (a női teremtő erő vénuszi harmóniára törekvő megnyilatkozása, illetve a vénuszi vonzerő maga), mely tovább egyszerűsítve a 9-es számot adja ki, ami a földi teljesség száma, a szintézisé.

Női ŐSERŐ?
Az őserő, a kollektív, átörökített, bennünk sejtszinten kódolt tudás egyetemes, nem nélküli. Ugyanakkor megkülönböztetjük a női és a férfi életekhez kötődő tapasztalatokat, a női és a férfi erők megnyilvánulásait és egymáshoz képesti kapcsolatukat.
Fontos kapcsolódnunk a nőiségünk vérségi láncolatába és ismét merítenünk a Női ŐsErőből és bölcsességből. Ezzel újra kapcsolódunk az ÉLET erejébe, a mindenség bölcsességébe.
Amikor Női ŐsErőről beszélek egyszerre értem alatta a Kollektív Őserő és a Kozmikus ŐsErő női minőségét. (a belső erő típusokról ld. a Belső Erő sorozat 2. részét>>>)

Női és férfi ŐsErők?

Amikor ŐsErőről beszélek, akkor tehát alapvetően a Kollektív és a Kozmikus ŐsErőket értem alatta. Maga az ŐsErő, a kollektív, átörökített, bennünk sejtszinten kódolt tudás egyetemes, nem nélküli. Ugyanakkor megkülönböztetjük a női és a férfi életekhez kötődő tapasztalatokat, a női és a férfi erők megnyilvánulásait és egymáshoz képesti kapcsolatukat.

Az archetipikus és nemi energetikai mintázatainkon túl tehát szocializációs és az emberiség egészére jellemző kollektív tudati tényezők alapján egyaránt van férfias és nőies minőség. Az ŐsErőknek is kétféle megnyilvánulási formája van, de magukban hordozzák az EGYSÉG teljességét és bölcsességét is. A két ŐsErő minőség önmaga megismerésére, majd a kettősség egységbe ötvözésére sarkall bennünket embereket.

Nőiségünkben való kiteljesedés

Nőiségünkben való kiteljesedésünkhöz hozzá tartozik a Női Erővel való bánni és élni tudás. Női Erőnk pedig egyértelműen a Női ŐsErőkben gyökerezik. Mindezek miatt fontos kapcsolódnunk a nőiségünk vérségi láncolatába, átvéve a a Női ŐsErő örökségét, meggyógyítva a Kollektív ŐsErő lefolyási láncolatát. Igazi Nővé, akkor válhatunk, ha helyreállítjuk a Női ŐsErőkkel való kapcsolatunkat és ezen erő megélésével, használatával vagyunk JELEN az életünkben, párkapcsolatunkban, anyaként és hivatásunkban.


Segítő Lépcsőfokok a női teljesség útján:

1. Kezdő lépésnek ajánlom a Női-Erő-Forrás áprilisi számát, melyben a Női Őserővel foglalkoztunk! Itt tudod letölteni>>>

2. A Női ŐsErőkkel való kapcsolódást és a nőiségben való kiteljesedést segítő programjaim:

1. Örök Női Értékeink előadás sorozat (újraindítása 2011. tavaszán)

2. Női Teremtő Erő tanfolyam (folyamatosan online verzióban)

3. Női Teremtő Erő tréning / Elvonulás (legközelebb 2011. tavaszán)

4. AranyAsszony Körök 2010. augusztustól folyamatosan havonta egyszeri alkalommal, legközelebbi november 21-én este!

3. A belső erőről szóló korábbi írásaim:

Belső Erő 1.rész A belső erő állandósítja az örömteli életet>>>
Belső Erő 2.rész: ÉletErő, Női és Férfi ŐsErők>>>

Az Örömről szóló ingyenes videósorozat és írások gyűjtő oldala>>>

Legközelebbi Női Erő program:

A fenti Női Őserőbe Érkezés november 22-i programja! jelentkezni a noionmegvalositas@gmail.com címre írott levélben lehet!

Bővebben a programról, a barlangban végzett terápiák céljáról és előnyös hatásairól:
Az őserők és a családból fakadó erők visszahívása…önismereti-önfejlesztő program november 22-én!>>>
***
A tavalyi barlang-programunk után született bejegyzésem:
Az élet hármas kapuján születtünk újjá…>>>


…és amit az akkori résztvevők írtak:

Kedves Nikol!
Amint emlékszel, a barlangba “teljesen véletlenül” mentem, de annál nagyobb örömmel nyugtáztam, hogy oda mennem kellett, nagyon sok hozadéka van, valóban Újjászülettem, minden gyakorlat csodákat tett velem, szavakkal nagyon nehéz leírni, amit ott éreztem és érzek még a mai napig, mert még most is munkálkodik bennem.
A célom az volt, hogy meglássam a csodát, és megtörtént, nagyon jó volt kiállni magamért, nem sokszor tettem ezt eddig, de most megéreztem az ízét, nagyon jó volt átmenni a sötétségen, az elején majdnem kiesett a szívem, de az egyharmada után lecsendesedett, s valami öröm költözött a helyébe, majd az elengedésnél most éreztem meg először, hogy milyen az, amikor könnyű szívvel teszem/persze ez nem az elején sikerült/ ,a kívánságoknál először alig mertem, majd úgy belejöttem, hogy elfogyott a lépcső és nagyon jó volt becsukni az ajtót, megérezni az ölelésedet.
Az Újjászületés tréninged nekem tökéletes volt, jól választottál segítőket ami megzavarta bennem az ünnepet az a többiek türelmetlensége volt a végén, tudom ez kortünet. Mind a négyőtöknek mindent nagyon köszönök, a Te jelenléted számomra nagyon megnyugtató, tudom, hogy bármi is történik mindig ott vagy és segítesz, olyan vagy mint egy jó anyuka, hol lágyan, hol határozottan, de bizton számíthatunk Rád, köszönöm.
Sajnálom, de rövidebben nem tudtam.Hálás szívvel köszönök mindent. /K.Kati
***
Kedves Nikol!
Nagyon tetszett Idris előadása. Nem tudok megfelelő jelzőket, de nagyon nagy élvezetet jelentett részt venni benne. Szilvia dobja olyan volt, mint egy biztos pont, remek alaphangulatot teremtett, biztonságot adott, hangulatba hozott ha arra volt szükség. Brigit észre sem vettem – ezt pozitívumként mondom, hiszen az ő feladata a technika biztosítása volt, és az gördülékenyen ment.
Rólad nem tudok mit írni. Olyan kedves, szeretetteljes voltál, amilyennek megszoktalak. Azért járok hozzád, mert ilyen vagy. Tudom, hogy ennél szebben kellene fogalmaznom, de csak annyi, hogy így vagy jó, ahogy vagy:)))
Köszönöm!
***
Szia Nikol!
A tréningre nagy várakozással és kíváncsisággal érkeztem, mert sok mindent szerettem volna elengedni, hogy újjászülethessek. A feladatokat szívesen végeztem, de különösen nagy segítséget adott a sámán dob hangja, Igris hatalmas energiája, amit átadott, mielőtt bementünk volna a “szülőcsatornába”, és persze a Te szeretetteljes, megtartó jelenléted, ahogy érthetően elmondtad a feladatokat és segítséget is adtál.
Kíváncsiság és némi kétkedés volt bennem végig, de úgy gondoltam, ha valami valóban működik, az “hit” nélkül is fog. Tehát végigcsináltam és lőn csoda másnap… A másik dolog, hogy olyan vagyok, mint a napraforgó: mindig csak a fény felé szeretnék fordulni, küzdök a “sötét” oldal-am ellen. Egészen meglepett, hogy jól érzem magam a barlangban, mintha az anyaméhben lettem volna, teljes biztonságban. Ha módom nyílna rá, szívesen aludnék ott egy zseblámpa társaságában.
A “többszáz” átdolgozandó tulajdonságom közül a féltékenységet és a másokkal, magammal szembeni túlzott elvárásokat, vagyis az elfogadást szerettem volna elérni. Konkrét jövőbeni céljaim között szerepel a saját bölcsődém létrehozása, hozzám hasonló gondolkodású emberekkel ill. a számomra ideális párkapcsolat megteremtése. (rossz párkapcsolati minta elengedése). örömmel tapasztaltam, hogy a 11-i tréningen már jól tudtam működtetni az új képességeimet:)
Az Újjászületés tréning legjobb pillanatai a számomra ezek voltak:
A biztonságot nyújtó légzéstechnikák, a születős és a lépcsős gyakorlat nagyon hatékonynak bizonyult!!! – a sámándob hangja egyszerre megnyugtatóan és megerősítően hatott rám.
Mindannyian nagy odafigyeléssel végeztétek a munkátokat és jól összedolgoztatok, egymást kiegészítve és erősítve.
Szerintem a csapatmunkátok nagyon összerendezett, hatékony. Továbbra is együtt kellene dolgoznotok.:)
Érdekes tapasztalás volt számomra a harc, ugyanis jól szórakoztam a barlang asszonyával (nevetgéltünk). Te próbáltál nekem segíteni azzal, hogy gondoljak a haragra – de szerencsére azokkal szemben, akikkel ezt az érzést felébreszthettem volna, a megbocsátás és elengedés érzése futott rajtam keresztül és Téged is legszívesebben megöleltelek volna sok szeretettel. Az emberek életében vannak helyzetek (problémák), de számomra nem harccal oldódik meg, hanem szeretettel. Nem vagyok hajlandó senkivel sem harcolni, csakis önmagammal, a saját fejlődésem érdekében.
Úgy érzem, hogy a mítosz előadása hosszúra nyúlt és elfáradtunk (talán mert próbáltam a számomra érthető angol szavakat fordítgatni – persze ezt Te tökéletesen csináltad)
A 11-ei tréningen örültem azoknak a technikáknak, amelyekkel dolgozni tudok magamon: pl. tánc, almamag, víz, “lerázás-tecnika” stb.
Nagyon várom azt a tréninget, amely a testkép elfogadásával foglalkozik. (betegségek okai, túlzott elvárás elengedése, szégyenérzet elengedése stb.)
Köszönet Mindannyiatoknak az Újjászületésemért!
Öleléssel: T. Kati
***
Kedves Nikol!
Én biztos voltam abban, hogy ott kell lennem. A hétfői napon nagyon sok pozitív dolog történt, de leginkább éreztem a változás pozitív oldalát! Leginkább a kapcsolataimra koncentráltam…elengedés és az új beengedése. Abban biztos voltam, hogy mit kell tennem. Inkább az aggályaimat/félelmeimet kellett legyőznöm az iránt, hogy Dani hogy viseli, illetve nem mertem teljesen átadni magam az “új” érzésnek. Tehát: két kapu közt voltam;egyiket még nem teljesen csuktam be, a másikon meg még nem mertem jószívvel belépni.
Mivel akartam a változást, tudtam mi a célom, nagy “meglepetést” nem okozott az este, inkább “csak” könnyítette az ajtó csukásokat és a belépést!
A célomat elértem. Sok dologra emlékeztem… ezeket jó volt újra elővenni, feleleveníteni. “Mankókat” kaptam!
Amikor kb 3 éve elkezdtünk együtt dolgozni, ugyebár szintén szakítás után voltam és ugyanígy ősztájt. Így fokozottan felfigyeltem rá, hogy milyen fejlődés ment végbe ebben a pár évben. Hogy honan hová jutottam! Nagyon BÜSZKE vagyok magamra!!! Sokkal jobban szeretem és tisztelem magamat, az érzéseimet! :)
A kiemelkedő pontok: küzdelem (“Réka, mondd ki”)
A lépcsőn lemenés=megkönnyebbülés, elengedés érzése. De méginkább a feljövetel és születés, mert az könnyen ment és már átéltem (és élem folyamatosan), hogy egyszerűen minden ott van az ember körül, csak kérnie kell, csak szét kell néznie és MINDENT megkap!
Nikol! Tiéd minden tiszteletem! Nem tudom, hogy egyáltalán tisztában vagy-e azzal hogy mennyit adsz az embereknek!?
KÖSZÖNÖM azt a rengeteg dolgot, amit tanítottál!
Sok puszi, ölelés!!! :)
Réka
***
Meglepő gondolatokat hozott ki belőlem az a 2 lakalom is. Sok kérdésemre kaptam választ, ill. inkább megerősített a lehetséges verziók közül melyik a fontos, mivel kell most inkább foglalkoznom.
A barlang nem volt ismeretlen terep, szoktam benne elmélkedni.
A küzdős feladat bennem úgy csapódott le, magammal küzdök, ill. kell megküzdenem.
Nagyon tetszett a végén a “lépcsős” feladat”!! Tényleg, milyen alkalmas erre!! Remélem sikerült elengednem sok félelememet és felszedni a számomra megfelelőket!
A rugalmasságomat még keresem, mint az előjött szerdán.
Öleléssel kapcsolatban szintén sok kérdés, gondolat merült fel bennem. Szeretem megölelni akit ismerek, szeretek. Ismeretlent ritkán szoktam csak úgy megölelni. Furcsa. Igazából nem gondolom, hogy ez baj, bár Te jobban benne vagy , lehet ezzel is érdemes volna foglalkozni, meglelhetném a kiváltó okokat, kit, miért igen vagy miért nem.
Nem biztos, hogy most minden úgy ment át, ahogy igazából gondolom. Inkább érezni szoktam a gondolataimat, nehezen fogalmazom meg őket.
Köszönöm mind azt amit kiváltottál belőlem a gyakorlataiddal.
Szeretettel:
Ildi

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!