Új Valóság Teremtő NAP: Legyen 2012 Út Legteljesebb Önmagad Valóságába!

Új Valóság Teremtő NAP: Legyen 2012 Út Legteljesebb Önmagad Valóságába!

Új Valóság Teremtő Nap

Legyen 2012 Út Legteljesebb Önmagad Valóságába!

2011. 12.11.-én 9:30-17:00

2012 jelentős és meghatározó év lesz, mindannyiunk számára. Szeretném, ha úgy tudnád megkezdeni ezt az évet, hogy már az első pillanatától fogva az új valóságodat tudod teremteni. Szeretném, ha megérkeznél oda, hogy az új év első napja az új valóságod első napja is lesz egyben.

Ezért tartom ezt a programot már most, még az ó év utolsó hónapjában. Szilveszterkor a régi életedet, a régi valóságodhoz tartozó mintázatokat elengedve, az új valóságodba léphess. A nap során előadással, test-lélek-szellem összerendező középpont meditációval és teremtő erő meditációval, majd szertartással fonom egybe mindazt, amit az  elme, a szív és a zsigeri teremtésről tudni érdemes.

9:30-10:30 Előadás: Új Valóság teremtés “három aggyal”

Három “Agyunk” van, használjunk hát mindhárom erejét és tudását a teremtésben. Az elme, a szív és a zsigerek teremtő útját és az eddigi életedben, sors-és életmintádban játszott szerepét, működését mutatom be. A célkitűzés-célmegvalósítás elmei irányvonalát és legfontosabb lépései mellett megismerheted a szív teremtő erejének működését és a zsigeri teremtés lényegét. Az előadás célja a három teremtő központ megismertetése és az új valóság teremtésbe, az életed átrendezésébe való bevonása.

10:45-11:30 Három Erőközpont Meditáció a három teremtő erő megismerésére, belső átélésére

11:45-12:30 Műhelymunka 1.: Mit akarok az Új Valóságomban? Feladatlappal és gyakorlatokkal segített célkitűzés az új évre. A gyakorlatban végigvitt jövőképtervezéssel ott helyben letisztítjuk a céljaidat, amelyeket 2012-ben megvalósítasz. A résztvevők a feladatlapot előre megkapják, hogy át lehessen gondolni a benne foglaltakat.

12:30-13:15 Ebédszünet

13:15-14:15 Műhelymunka 2.: Fókuszváltó Technikák, hogy megtartsd magad a középpontodban és az erődben, így a Forrással összekapcsolt tudatos “segített” állapotban

14:30-16:30 Új Valóság Teremtő Meditáció és szertartás az egyesített Három Erőközpontban való teremtéshez

Új Valóság Teremtő szertartás, hogy megérkezhess az általad vágyott új valóságba, az új életmintákba. A szertartás célja, hogy megérkezz abba az állapotba, amikor a összerendezett vagy a test-lélek-szellem szintjén, összekapcsolt a lelkeddel, legigazabb önvalóddal és a forrással. A megemelt tudatszintű kapcsolódás és teremtés erejét ismerheted meg, amikor a csoport energiák megsokszorozzák az egyén energiáját és teremtő erejét, mindenki érdekében.
A programot megosztó körrel zárjuk várhatóan 17 órakor.
Az Új Valóság Teremtő Nap helyszíne: Bp. Erzsébet krt. 58. I. em. 4.
A nap részvételi díja: 12 000Ft, mely tartalmazza az előre elküldött önfeltáró és célkitűzést segítő feladatlapot.
Távoktató csomag:
A nap során hangfelvétel készül, így távoktatás formájában is részesülhetsz az Új Valóság Teremtő Nap tanításaiból, gyakorlataiból. A távoktató csomag ára 8 000Ft.
Az otthoni felidézést és a meditációk többszöri meghallgatását segítendő a hangfelvétel ára a programon résztvevők számára kedvezményesen 3000Ft  lesz.
Kedvezményes lehetőségek a résztvevőknek (személyesen és a távoktatásban résztvevőknek is!):

1.Visszatartó erő feltárás és önszabotázs okokat feltáró (jelen élet, generációs háttér és előző életek területén) kineziológia tanácsadás: 15eFt helyett 10eFt-ért

2. 3 alkalmas visszatartó erő feltárás és önszabotázs oldó kineziológia kezelés bérlet: 45 e Ft helyett 35eFt-ért

3. Kedvezményes SzInT állítás önszabotázs témában, hogy megtudd miért nem engeded meg magadnak a boldogság, siker, bőség megélését 15eFt helyett 12eFt

4. Kedvezményes Célkitűzés-Célmegvalósítás Online Tanfolyami részvétel 12500Ft helyett 6 500Ft-ért.

A kedvezményekre csak annyi korlátozás van, hogy 2012. 01.31-ig fel kell használni, vagy a tanfolyam és a 3 alkalmas kezelés esetében meg kell kezdeni.
Jelentkezés:
A programra való jelentkezésedhez töltsd ki az alábbi regisztrációs űrlapot:

Keresztneved:*
Vezetékneved:*
E-mail címed:*
Postacímed:*
Számlacímed (cégnév, cím amire a számlát kéred + ehhez céges számláról kell utalj):*
Személyesen vagy távoktatásban veszel részt a programon?:
Melyik kedvezménnyel élnél?
1. önszabotázs feltáró kineziológia tanácsadás 10eFt
2. önszabotázs oldó 3 alkalmas kineziológia kezelés bérlet 35eFt:
3. SzInT állítás öngátlás témában 12eFt:
4. Célkitűzés-célmegvalósítás online tanfolyam 6500Ft ért:

 

Megosztás Facebookon

“Új Valóság Teremtő NAP: Legyen 2012 Út Legteljesebb Önmagad Valóságába!” bejegyzéshez 3 hozzászólás

  1. Kedves Nikol !
    Tiszta szívből örvendek,hogy sikerült a könyveidet kinyomtatni,mindig nagy figyelemmel olvasom írásaidat,további sok sikert kívánok István !

    Válasz

Szólj hozzá!