Szinopszis: Méh Erő Ébresztő Könyv

Szinopszis: Méh Erő Ébresztő Könyv
Méh Bölcsesség
Méh Erő Ébresztő Könyv, 266 oldalnyi méh tanítás, emlékeztető nőiséged erejére, gyakorlatokkal


Képzeljük el, hogy létezik egy örökké kiapadhatatlan forrás, amelyből mindig meríthetünk, amely mindig segít, támogat és mellettünk áll, minden tudást őriz és elraktározott, s amely – ha úgy tetszik – anyánk, nagyanyánk, ősanyánk, legjobb barátnőnk egy személyben…Ez a belső forrás Pozsgai Nikoletta Katalin szerint minden nőben megtalálható, s nem kevesebbre vállalkozott könyve megírásával, minthogy megismertesse női olvasóit saját belső forrásukkal és az azzal való kapcsolódás csodájával.


Minden gyermek születése egy csoda, az élet csodája, a női méh csodája, amely szervünk nemcsak egyszer, vagy életünk során néhány alkalommal képes eme varázslatra. A nők kelyhe napról napra megújul, energetizál, transzformál, teremt, amennyiben jól működik, nem szennyezett vagy blokkolt. Igen, a szerző személyes és szakmai tapasztalatai, kutatásai alapján nem kevesebbet állít, minthogy a női egészség alapvető feltétele a méh egészsége. Ha a nő méhe egészséges, a teste is egészséges, energikus, ő maga virágzó, életvidám, tele van kreativitással. A XXI. századi nő már kevéssé emlékszik arra a paradicsomi állapotra, amikor képes volt egybeszeretni a szétválasztottat, amikor tudta, hogy mindig, minden pillanatban teremt, és ehhez a teremtéshez fel van vértezve mindennel, amire szüksége lehet. Csipkerózsika-álmunkból ébreszt minket a szerző a könyv lapjain, hogy emlékezzünk, és elevenítsük fel azt a tudást, amely ott szunnyad mélyen bennünk és minden nőtársunkban.


Kineziológusoktató és –kezelő, életmód-tanácsadó és terapeuta, holisztikus karrier-tanácsadó, családállító, csak néhány azon területek közül, amelyben az író otthonosan mozog. Szerteágazó ismerete és tapasztalata révén a női méh kérdéskörét a fizikai szintről egy szakrális szintre emeli, ebből a nézőpontból dolgozza fel a témát, amelyet minden oldalról példákkal támaszt alá. Nem ígér könnyed délutáni kikapcsolódást a könyv, kőkemény belső munka vár az olvasóra. Munka önmagával, munka a szeretteivel, munka mindazokkal, akik generációk során támogatták vagy éppen hátráltatták abban, hogy kiteljesedhessen. Csak az vegye a kezébe, aki kész erre az utazásra, amely nem lesz mentes a megpróbáltatásoktól, netán a könnyektől sem, de az út megannyi kincset rejt, az eredmény pedig „kézzel fogható”. Nem egydélutános olvasmány, hanem hetekig, akár hónapokig tartó önfelfedezés az, amire fel kell készülni. A nehézség ne tántorítson el senkit attól, hogy belefogjon a mű elolvasásába, s élete rendbe tételébe, mert sohasem lesz egyedül az úton.

Az író láthatatlanul fogja mindvégig olvasója kezét, ott áll mellette a gyakorlatoknál, a meditációkban, ott van akkor, amikor elbizonytalanodik, vagy úgy érzi, nem tudja, nem érti, erre képtelen. Saját belső munkájába, saját útjába, saját kudarcába avat be minket Pozsgai Nikoletta Katalin, hogy így adjon erőt, támogatást a folytatáshoz. Nem varázsszer a mű arra, hogy egy csapásra elillanjon minden gond és bánat az életünkből, s az író sem ígéri, hogy elegendő a könyv önmagában ahhoz, hogy minden bajunktól megszabaduljunk, de ha valóban komolyan kézbe vesszük saját életünk és méhünk rendbe tételét, újabb és újabb ajtók tárulnak fel előttünk és vezetnek minket saját csodáink felismerése felé.

Különleges, eredeti hátteret ad mindennek, hogy a szerző MéhNővér, a Grál papnője is egyben, aki mintegy húsz éve foglalkozik egyéni és csoportos tréningeken, tanfolyamokon, személyiség- és nőiségfejlesztő csoportos programokon, meditációkon, a női EGÉSZséget mozgásrendszerrel segítő Női Energia Fitnesz csoportokon, AranyAsszony körökön a nők támogatásával, azzal, hogy a nők megérkezzenek saját női teljességükbe.
— Írta: Istvánkó Viktória

A Méh Erő Ébresztő könyv tartalmát és a szerző ajánlását itt ismerheted meg>>>

Érdemes feliratkozni az INGYENES e-kurzusra!

Méh tanítások, női teremtő erőről és női egészségről szóló cikksorozatra, videós tartalmakra gyakorlatok e-mailben>>>

Vagy közvetlenül itt az űrlap kitöltésével:

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!