Tudatos Teremtés, a materialisták is belátják, hogy működik?

Tudatos Teremtés, a materialisták is belátják, hogy működik?

Mi van a gondolataid teremtő er(d)ejében?

Teremtés…tudatos teremtés…Istené vagy az emberé? Istené és az emberé, mint Isten társteremtőé? Van-e teremtő erőnk? Mit is jelent ez tulajdonképpen?  Megannyi kérdés, ami a témában felmerülhet benned.
Mi a teremtő erő?

Teremtés alatt elsősorban azt a kreatív, alkotó megnyilvánulást értem, mely segítségével olyan dolgokat hívunk életre vagy hozunk létre melyek korábban nem voltak jelen megfogható szinten az életünkben. A teremtő módszereken, melyekről bőven találunk manapság irodalmat a könyvesboltokban, érthetünk belső lelki programozást, de ide kapcsolhatjuk a pozitív programozást és magát az Agykontroll módszerét is. …és akkor még nem is említettem a belső energetikai teremtési utakat (a Teremtő Napon fogom, sőt részletesen el is mondom, hogy és mitől működik:)

Az elménknek van egy olyan önprogramozó működése, mely szerint bármit, amire gondolunk azt az elménk igyekszik megvalósítani az életünkben. Minél többször gondolunk valamire, annál nagyobb a valószínűsége, hogy az az esemény megtörténik, vagy például találkozunk azzal, akire gondoltunk. Az elme amolyan szolgai módon végrehajtja mindazt, amit a tudatunk (akár tudatos, akár tudatalatti vagy tudatfeletti szintekről) számára feladatként ad, azaz beprogramoz.

Materialista hozzáállásból is elfogadható?

Materialista vagy éppenséggel szkeptikus hozzáállással is elfogadható az önbeteljesítő jóslat ereje, melyet tudományos alapokon is bizonyítottak már több ízben is. Akár az önbeteljesítő jóslatról, tudati programozásról vagy éppenséggel divatos szóhasználattal élve “bevonzásról”, “teremtésről” , “az univerzumtól rendelésről” van szó, valami tényleg működik.

Az ezoterikus irodalom arról beszél, hogyan válhatunk Isten társteremtőjévé, hogyan kell átmennünk a különböző kisebb teremtési próbákon, melyek során megtanulunk felelősséggel és a következményekre való tekintettel teremteni gondolataink, érzéseink, szavaink és tetteink által.

A magam részéről a teremtő erő alatt elsősorban kreatív, alkotó erőt értek, mely segítségével változást hozunk létre önmagunkban, a fizikai környezetünkben, az embertársainkkal való kapcsolatainkban. A változás lehet egy új helyzet létrehozása, egy vállalkozás alapítása, egy könyv megírása, egy kapcsolat építése-fenntartása, de akár mindezek rombolása, pusztítása is. A teremtő /létrehozó erőnk által képesek vagyunk pozitív és negatív irányú változásokat eszközölni világunkban.

A felelős és tudatos teremtés alatt én azt értem, hogy megtanulunk a negatív teremtéseinkért felelősséget vállalni, következményeiket csökkenteni és amit lehet megtenni azért, hogy teremtéseink pozitív kihatásúak legyenek ránk, embertársaink és a föld egésze szempontjából.

Heinisch Mónikát idézném itt, mert számomra nagyon szimpatikus az ő megfogalmazása:

Spirituális és materialista beállítottságú emberek egyaránt hihetnek a tudat önprogramozó erejében. A különbség talán abban rejlik a két tábor között, hogy a hívő embert a felsőbb hatalom felé, a materialista embert a tudomány felé érzett alázat készteti önmérsékletre a nagy „teremtésben”. Az alázatos ember ismeri fizikai-lelki-szellemi korlátait, így tudja, hogy nem lehet teremtő, legfeljebb termékenyen használhatja fel a lelki-szellemi erejét és kreativitását. Ezt megteheti, és kötelessége is megtenni, hiszen a negatív önprogramozással nemcsak a saját életét, hanem mások életét is megkeserítheti, vagy akár tönkre is teheti.”

A teremtő erő megnyilvánulásait  elsősorban aktív, férfias princípiumnak tekintették az elmúlt évezredekben
Magát a teremtést a Teremtőhöz kapcsolták és egy magasabb jelentésű tartam kapcsolódott hozzá . Az emberi “teremtések” cselekvő természetűek és nem tudnak olyat létrehozni, ami valamilyen formában már ne lenne jelen. A teremtéseinkkel fogékonnyá válunk valamire, ami a már létező világból nekünk hiányzik,amire vágyunk vagy éppenséggel, amitől nagyon félünk, rettegünk, amit elkerülünk. Tehát az emberi teremtés kapcsán egyaránt jó kifejezések a “bevonzás” és a “termékennyé válás”.
Mindazonáltal a teremtő erő kapcsán egy másik megközelítésre is szeretném felhívni a figyelmeteket, méghozzá a női teremtő erő kapcsán:
A női teremtés lényege megmutatja a teremtő folyamatok velejét. Az ember befogad egy ideát, egy életmagot és azzal megfogan, kihordja, érleli-gondozza, világra segíti majd táplálja, óvja és védi mindaddig, amíg olyannyira megerősödik, hogy már önmaga is képes létezni.
Az új évezred teremtése az új energiában való teremtés számomra már több, mint a Kisherceg felelősségvállaló teremtése:
“A virágom… felelős vagyok érte. Hiszen olyan gyönge! És olyan gyanútlan. Egyebe sincs, mint négy semmi kis tövise, hogy a világtól védekezzék.”
A teremtéseink virágainak már nem kell védekezzenek, egyszerűen kicsírázhatnak, és már eleve hordozhatják az ERŐ minőségét.  Nincs szükségük védekezésre többé…az erejük lényünk legbelsejéből táplálkozik, az pedig átragyog mindenen és még sötétben (ld. ellenerők működése közepette) sem veszti el a fényét…ha nem csukod be a szemed:)

A teremtő erőnk megnyilvánulásai közül csak az egyik a szülés képessége:)
Június 26-án, vasárnap egész nap a Teremtő Erő lesz a fókuszban:
Két előadást hallgathatsz meg, melyek összefoglalják a teremtő erő lényegét, ezen belül elsősorban a női teremtő erő mibenlétét világítják meg és annak használatát értheted meg. Az előadások után a teremtő erődbe érkezhetsz egy dinamikus meditációs program segítségével, melyet a nap két előadója-szervezője tart: Pozsgai Nikoletta és Veres Kriszta


A megnyilvánult világ a nőből árad ki: a gondolat megfogan bennünk és a világra szüljük a csodákat!
…és, ahogy Marianne Williamson írja:

“A világ anyjai vagyunk…És itt az ideje, hogy ezért az erőért felelősséget vállaljunk, abbahagyjuk a férfi erővel való erőlködést, visszaadjuk a férfi erőt a férfiaknak és végre egyensúly szülessék. A személyes boldogságod titka abban van, hogy belelépsz ebbe a női erőbe, és nem csak a személyes boldogságod függ ettől, hanem a kollektív boldogságunk, azaz világ sorsa is.”
Itt az ideje, hogy ébredjen minden nő rá arra, hogy milyen erő rejlik benne!

Mindent a Teremtő Erőről!

Női Teremtő Erő

Előadók: Pozsgai Nikoletta és Veres Kriszta

Egy nap a Teremtő Erőről, Budapesten az  Istennő Templomban, 2 elhivatott a női teremtő erejét élő NŐtől,  nem csak NŐKNEK!
Jelentkezés és bővebb információ a programról:Női Teremtő Erő Szeminárium június 26-án: Pozsgai Nikoletta és Veres Kriszta közös előadásai és dinamikus meditációs programja>>>
További két jó írás a teremtő erő témájában:

Mit tegyél, hogy az életerőd újra áramolhasson, a teremtő erőd újra hathasson!>>>
Mi a női teremtő erő? – Megjelenik a szívemben, kigondolom, táplálom és megjelenik az életemben:)>>>

Jó olvasást a cikkekhez és örülök, ha találkozunk személyesen is!
Szeretettel kívánok szép napokat Neked!
Pozsgai Nikoletta
kineziológus, életvezetési tanácsadó
személyiség integrációs tréner
noionmegvalositas.hu
www.kineziologiakezeles.hu

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!