Totális felfordulás – decemberi előrejelzés Németvölgyi-Nagy Renáta asztrotollából:)

Totális felfordulás – decemberi előrejelzés Németvölgyi-Nagy Renáta asztrotollából:)

Intenzív szexualitás, váratlan fordulatok, új elképzelések, vagy akár eddig biztosnak hitt terveink összeomlása várhat ránk decemberben. Sikerünk kulcsa az lehet, ha végre képesek leszünk elengedni régi dolgainkat, és bizony a szőnyeg alá söpört problémákkal is szembe kell néznünk.

Felforgató események várhatnánk ránk decemberben. Ezt nem csak a külvilágból érkező ingerekben, hanem magunkban „lejátszva” is megtapasztalhatjuk. A jó hír erre a hónapra, hogy átlendülünk a holtponton. A téli napforduló is erről szól: az év leghosszabb éjszakája ez, és december 22-től minden egyes nappal szűnik a sötétség és hosszabbodnak a fényes nappalok. Amit most tehetünk: minél mélyebbre hagyjuk az eseményeket hatni, annál közelebb kerülünk valós önmagunkhoz. Mint amikor a puzzle utolsó darabja a helyére kerül, megtörténik az újraszületés, újra önmagunk vagyunk, valahogy úgy, ahogy a Ji Kingben a „Visszatérés” jósjelében írják.

Hirtelen fordulatok

A Nyilas újhold (december 5.) idején bátran nézzünk előre, tervezzük meg a jövőnket. Az újhold mindig kedvez az új dolgoknak. Azonban fokozottan figyeljünk arra, hogy ne ígérjünk többet, mint amit teljesíteni tudunk (különösen, ha hajlamunk van erre), mert itt most tényleg betelik a pohár. Ígéreteinket bevasalják rajtunk, és túlzásainkért később nagyobb árat fizetünk, mint azt gondolnánk. Arra is ügyeljünk, hogy ne gondoljunk többet az elhangzottakba, fókuszáljunk inkább a tényekre. Ugyanezen a napon az Uránusz július 5-étől tartó hátráló mozgása véget ér, és ismét megszokott irányban, egyenesben (direktben) folytatja égi útját. Az Uránusz jelenléte a Halakban ledönti a láthatatlan falakat és felébreszt minket édes vagy rémálmunkból. Az Uránusz Jupiterrel való együttállása néhány hétig hirtelen fordulatokat válthat ki életünkben, attól függően, hogy mennyire álltunk stabilan az értelem és az érzelem talaján. Ennek függvénye, hogy életünk decemberben milyen fordulatot vesz.

A nap- és holdfogyatkozások olyan különleges új- és teliholdak, melyek jelentős változásokat hoznak az egyének és a társadalom életében. Hatásuk olyan erőteljes, hogy már három hónappal korábban és még hat hónappal az eklipszis (fogyatkozás) után is érzékelhetjük. Az eklipszisek akkor jönnek létre, amikor az új- vagy telihold elér valamelyik holdcsomópontra. 2010 utolsó fogyatkozása egy teljes holdfogyatkozás a téli napforduló napján.

Közlekedési nehézségek

A december 21-i holdfogyatkozás az Ikrek jegyében lesz, amely a közlekedésben és a kommunikációban okozhat zűrzavart. Mindezt a zűrzavart a Merkúr irányváltása is hangsúlyosabbá teszi december 10-től, tehát fokozottabban oda kell figyelnünk a másokkal történő kommunikációra. Ne lepődjünk meg, ha a telekommunikációs eszközökben is zűrzavart érzékelünk. A teljes holdfogyatkozás a szabadság alatti utazásokat is megzavarhatja, szokatlan időjárási, természeti jelenségek előfordulását okozva a nagyvilágban.

Felborulhatnak terveink

Az újholdtól (december 5.) kezdődő időszak december közepéig komoly feszültségeket rejthet magában: korábbi terveinket darabokra kell tépnünk, és mindent kezdhetünk elölről. Felismeréseink erkölcsi helyzetünk felülvizsgálatára késztetnek, de lesz időnk arra, hogy mielőtt belépnénk az új évbe, magasabb rendű célokat találjunk magunknak. Ezt az időszakot úgy használhatjuk ki leghatékonyabban, ha a múlt dolgait átvizsgálva és átdolgozva végre szembenézünk azzal, amit el kell engednünk. Ha ezt megtesszük, ez lehet sikerünk, boldogságunk kulcsa, és megkapjuk azt, amire igazán vágyunk.

Előtörnek a szőnyeg alá söpört dolgok

A nyüzsgő, társasági életben gazdag november után most inkább a tervezésen és a tényeken lesz a hangsúly. Az információ, az egymás közötti kapcsolatteremtés kiemelt szerepet kap emberi kapcsolatainkban. Ha bármit a szőnyeg alá söpörtünk, azt már nem maradhat ott, felszínre kell törnie. Ez komoly átalakító energiákkal bír, és fontos kapcsolatainkat ezáltal ismegszilárdíthatjuk. Az őszinteség mindig fontos, azonban az időzítésére nagyon figyeljünk, ne használjuk manipulálásra.

Forró szex a hidegben

A hónap elején a Vénusz újra a Skorpió jegyébe lép, ami felerősíti a bennünk lévő szenvedélyt, szexualitást, és helyenként szélsőséges érzelmi megnyilvánulásra ösztönöz. Amit most átélünk, azt nagyon mélyen és intenzíven élhetjük meg. És ami eddig csak a fantáziánkban létezett, az most valósággá válhat.

Jó tanács a jegyek szülötteinek

KOS
Ha következetesen keresztülviszed szándékaidat, az alkotás és kreativitás varázslata lehet jutalmad még akkor is, ha álmaid olyan irányba vezetnek, amire nem is számítasz.
BIKA
Az ünnepek próbára teszik toleranciádat és nyíltságodat. Ha ellenállásba ütközöl, fogadd rugalmasan, így könnyebb lesz leküzdened az akadályokat.
IKREK
Minden több időbe és energiába telik, mint azt vártad, hagyd, hogy a dolgok maguktól alakuljanak. Új lehetőségek bukkanhatnak fel, amik berántanak az ismeretlenbe és új kalandokat hoznak.
RÁK
Jobb, ha most nem kezdesz új, nyilvános projektbe. Életedet egy sor meglepő fordulat kavarhatja fel, de számíthatsz arra is, hogy a tudatalattidból feltörő gondolatok és érzelmek megríkathatnak.
OROSZLÁN
Társasági életeddel kapcsolatos terveid radikális változáson eshetnek át az utolsó pillanatban. Vigyázz az ígéretekkel, ne vállald magad túl, állj készen a visszatáncolásra is.
SZŰZ
Viharos időkre számíthatsz most a munkahelyeden és az otthonodban is. Lehet, hogy többet kell foglalkozz régi dolgok lezárásával. A jó hír, hogy az év utolsó napjával elengedsz egy múltbeli csalódást, ami az újév első napjától kezdve kárpótolni fog mindenért.
MÉRLEG
Olyan lehetőségek bukkannak újra elő, amelyek néhány hónappal ezelőtt is feltűntek. Elégedetlenséged mögött az lehet, hogy a könnyű szórakozások nem helyettesíthetik a szív mélyebb kapcsolatait. Heves reakcióid, érzelmi megnyilvánulásaid következményeit viselned kell.
SKORPIÓ
Intenzív életedet visszatekintéssel zárod, melynek során átgondolod a múltat, felülvizsgálod gondolkodásbeli és kommunikációs sémáidat, és új szemmel tekintesz a jövődbe. A düh vagy sértődöttség a legváratlanabb időpontban robbanhat ki, ha megpróbálod elfojtani érzelmeidet. A telihold nagy áttörést hozhat.
NYILAS
A holdfogyatkozás olyan izgalmakat hozhat, hogy kapcsolataidat kibillentheti az egyensúlyukból és nemtörődöm viselkedésre késztethet. Ha nem egyszerre akarsz most minden akadályt leküzdeni, magad hasznára fordíthatod a helyzetet.
BAK
A hónap tartogat még legyőzendő akadályokat. Kitartásod és céltudatosságod sikereket hoz. Ne kapkodd el a dolgokat, lépésről lépésre haladva terveid végül sikerülni fognak.
VÍZÖNTŐ
A befejezetlen üzleti ügyek végére nehéz lesz pontot tenni. Azonban az ünnep rengeteg örömet tartogat számodra, és minden idődet szeretteiddel szeretnéd tölteni. A kommunikációdra figyelj oda, különösen a kellemetlen témáknál légy óvatosabb.
HALAK
Ha a szakmád nem jelent ösztönzést számodra, az újhold arra ösztökél, hogy kezdj el kutatni izgalmasabb lehetőség után kutatni. A holdfogyatkozás felszínre hozhat otthonodat érintő régi konfliktusokat.
***
Jó szívvel ajánlom nektek Reni további cikkeit, írásait és egyéni konzultációit is:
www.csillagstudio.blog.hu
Szeretettel:
Pozsgai Nikoletta
kineziológus, életvezetési tanácsadó
A Női Önmegvalósítás Kincsestár szerkesztő-tulajdonosa

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!