Történelmi SzInT a magyarság egységéért

Történelmi SzInT a magyarság egységéért


Feszty Körkép a honfoglalásról

Történelmi SzInT a magyarság egységéért

Már régóta vágyom a Személyiség Integrációs Tréning módszerével nagyobb keretekben, átfogó kollektív tudattalan mintákon dolgozni.  Ezt egy részről kipróbáltuk február 4-én a Jól-Lét Teremtés estéjén, amikor közel 150-en mozogtunk együtt a térben. Másrészről még a SzInT módszerének kidolgozásának hajnalán egy önképző csoportban végeztünk olyan állításokat, melyek a történelmi korok egyes jelentősebb mozzanatait dolgozták át, oldva a lehetséges és kínálkozó blokkokat.

Egy ideje ismét mozog bennem és hív a családállítás, pszichodráma és kineziológiával segített hármas módszer a személyes és családi tudattartalmak átírása mellett a kollektív mintáink gyógyítására. Ezért próbaképpen egy csoportot szervezek, melyen megnézzük a Honfoglalás utáni eseményeket, különöse tekintettel a 7 vezér közötti egység megbomlására, a szakrális királyság szétesésére, a magyarság akkori egységének megbomlására, egészen a Koppány-István összeütközésig és végkifejletig.

Úgy érzem, hogy a hon elfoglalása utáni egységünk megbomlása meghatározó szerepet játszik a magyarság későbbi széthúzásában, szétesésében. Jó lenne a mintákat feltárni és bennük gyógyító munkát végezni.

Ebbe a folyamatba hívok most résztvevőket, akik szívesen vennének részt benne, akiket érdekel, hogy mi történt valójában akkor és hívást éreznek a magyarság egységének helyreállításában.

A részvételi díjat szeretném alacsonyabban tartani, úgy, hogy a helységbérleti díjunk azért meglegyen belőle. Illetve, ha többen leszünk, akkor csökkenhet ez az összeg. Ezzel együtt, ha érzed magadban az elhivatottságot és a vágyat a részvételre, de nem tudsz 4000Ft-ot kiadni most, akkor megbeszéljük, hogy milyen módon tudsz mégis csatlakozni hozzánk.

Az első ilyen történelmi integrációs tréning időpontja:

2011.június 4. 9:30-17:00 óráig

Részvételi díj: 4000Ft

Férfiak jelentkezését nagyon várjuk!

Jelentkezés:

A történelmi SzInT-re való jelentkezéshez, kérlek töltsd ki az alábbi mezőket:

Keresztnév:*
Vezeték Név::*
E-mail cím:*
Telefonszám (szervezéshez)::
Számlacím (cégnév és cím):*
Postacím (ahová a számlát küldhetjük):*
Mit szeretnél? 1. állítás (10eFt) 2. állítás és oldás (15eFt) 3. segítőként szeretnél jönni (5eFt) :*
Megjegyzésed, kérésed hozzám:

Mi történik miután jelentkeztél?

Kapsz a megadott e-mail címedre egy visszaigazolást. Ha ez nem történik meg, akkor valami hiba történt, kérlek jelentkezz még egyszer vagy írj az npozsgai@noionmegvalositas.weblapmentor.hu címre!

Történelmi SzInT a magyarság egységéért>>>

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!