Teremts Arany Valóságot!

Teremts Arany Valóságot!

3 ARANY ESTE Hanganyagban

A Múlt-Jelen-Jövő erejének egységbe hívásával


AranyGyökér – JelenLét-Ragyogás – AranyAlma

mely hozzásegít a saját Arany Valóságunk megteremtésére, a tér-idők erejének és az ÉnErők összerendezésvel, erejük elfogadásával!

AranyGyökér 

Előadás és meditáció a családodból fakadó erő magadhoz vételére. Fókuszban a Múlt Ereje. Az előadás megismertet a múlt rabságban tartó erőivel, melyeket ha fel tudsz ismerni, akkor visszatartó erő helyett Téged segítő erővé alakíthatsz. A családod hű tükre mindannak, ami benned tudatalatti szinten rejtezik. Magadon és a családtörténeteden dolgozva gyógyulás indul be és felszabadíthatók a családban rejlő erők. A leggyakoribb családból hozott mintákat, korlátozó hiedelmeket, parancsokat és engedélyeket is megismerheted. A meditációban pedig megtanulhatsz egy olyan technikát, melyet a családállítások során is alkalmazunk és amely a legerősebb egységet hozza létre benned. Az AranyGyökér meditáció hétköznapokon később is alkalmazható lesz a számodra, már ezen alkalom után is, hiszen személyes élményed lesz benne és a technikáját is megismered.
Ha nem voltál ezen az esten, de szeretnéd a hanganyagát megvásárolhatod 2500Ft-ért (előadás és meditáció, .mp3-ban letölthető formában). Már kapható, megredeléshez írj a noionmegvalositasKUKACgmail.com címemre.

JelenLét-Ragyogás Est

Előadás és meditáció a jelenből fakadó erők központba rendezésére, hogy a múlt bölcsességének beengedésével egy jobb jelent élhess és egy szebb jövőt építhess. A fókuszban a jelen megvalósító ereje, a szándék és cselekvés ereje áll. Az előadásban megismerheted és a meditáció során elsajátíthatod, hogy miképpen rendezheted össze a legfontosabb erőket: Lélek Ereje, Elme Ereje, Szándék Ereje, Szív Ereje, Cselekvés Ereje, Múlt Ereje.
A Lélek-Jelen-Lét meditáció lényege a fókuszálás képessége, hogy összerendezett légy test-lélek-szellem szintjén, jelen-múlt-jövő szintjén és az ÉnErők terén. Az ÉnErők egyesítésével, lényed tudatos központosításával mély békére, nyugalomra teszel szert, elfogadod a mindenség feléd áradó szeretetét, bőségét és megengeded magadnak a “megtartottság” érzését. Mindezek a jelen pillanat megélését és az abból fakadó ajándékok észrevételét, magadhoz ölelését segítik. A JelenLétben lelked eszenciája, valódi önmagad fénye ragyogja át életed minden területét.
A meditáció után olyan gyakorlatokban vehetsz részt, melyek segítenek kitágítani és megtartani a meditációban elért középpontba rendeződött, lecsendesült elme és könnyű test élményt. A gyakorlatokban megtapasztaltakat aztán a kapcsolataidban és a tágabb környezetedben is könnyebben élheted majd meg.

AranyALMA  Est

Előadás és meditáció hozzásegít ahhoz, hogy a benned rejlő erők, tehetségek és küldetés napvilágra kerüljön és megvalósíthatóvá váljon. Az életed, a lényed meghozhassa gyümölcseit, az “aranyalmákat”, melyek a bőséget, áramlást, adok-kapok egyensúlyát és a teremtő erőd megvalósító erejét is jelképezik.
A PROGRAMsorozat hanganyagai külön is megvàsárilható, de egymàsra épülő módon a legerőteljesebb. Mindegyik a belső felkészülést segíti a múlt, a jelen és a jövő arannyá változtatásához, ÖnMAGod megvalósításához!
Hanganyag àrak
2500Ft/ db (1 előadás és meditáció, kb. 2.5 óra hanganyag mp3 letölthető formàban)
Megrendeléshez CSUPÁN EGY SZÓT KELL küldj az alábbiak szerint:
AranyGyökér
Jelenlét

Aranyalma
vagy ha mindegyikre szeretnél jönni, akkor az Aranykor szót a nonmegvalositasKUKACgmail.com címemre!
 

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!