Teremts Álomból Valóságot!

Teremts Álomból Valóságot!

Teremts Álomból Valóságot!

Hogyan tovább? A Hatékony terv!

 

Azt gondolom, hogy az önmenedzsment képességek-készségek egy nagyon fontos elsajátítandó „csomag” ahhoz, hogy a 21. század modern nője kiteljesíthesse önmagát.

 
Ennek megvalósításához azonban érdemes erős alapokra építkezni, ami pedig nem más, mint a pozitív énkép. Úgy vélem, hogy anélkül, hogy megfelelő mélységű önismeretre tennél szert, az önbecsülésedet-önértékelésedet, tehát a pozitív énképedet helyre nem állítanád, nem igazán lehet tartós eredményeket elérni az egyéb önmenedzsment képességek, készségek terén sem. Ahhoz, hogy az erőforrásaidat tudatosan képes legyél kihasználni, tisztában kell lenned azzal, hogy ezeket jelenleg hogyan és miért nem használod jól, illetve hogyan szabotálod jellemzően magad és a céljaid elérését. Ehhez pedig a megfelelő önismeret és a tudatos pozitív énkép fejlesztés elengedhetetlen. Ez az első lépés, amelyhez összeírtam azt az öt legfontosabb tennivalót, amelynek alapján a fejlődési (önfejlesztési) tervedet – és ugye van ilyen? 🙂 – érdemes felépítened és megfogalmaznod.
Az 5 legfőbb tennivaló:

  1. Mély önismereti munkával alapozni (honnan jöttél és hová tartasz, hol tartasz most – önelemzés, helyes önértékelés létrehozása) Pozitív ÉNKÉP!
  2. Pozitív én-visszajelzésekkel, megerősítésekkel, sikerélményekkel, energiaszint emeléssel – az önbecsülés helyreállítása, megerősítése

A fejlődésedért tett út során nagy szükséged van arra, hogy pozitív visszajelzést, megerősítést kapj önmagadtól, ha valami jól sikerült, és ezt méltóképp meg is tudd ünnepelni, de ugyanilyen fontos a folyamatos energiaszint-növelés, az önbecsülés helyreállítása és megerősítése is

  1. Az erőforrásokkal való megfelelő gazdálkodás (idő, pénzgazdálkodás, energiafókuszok)
  2. A személyiség és a szükséges készségek tudatos, kitartó fejlesztése

Ez jelenti az egyes önmenedzsment készségek – képességek tudatos és kitartó fejlesztését, úgymint önmarketing, asszertív kommunikációs képességek, vagy a modern kor technikai vívmányainak megismerése, önmotiváció és az önfegyelem készsége, a saját válságstratégiával való rendelkezés, legfőbb kulcs az önfejlesztés.

  1. Gyakorlat és szokásrendszerek átalakítása

A fejlődésnek elengedhetetlen velejárója a változás, ezért meg kell tanulnod megváltoztatni, vagy végleg elhagyni azokat a régi szokásaidat, amelyek már nem szolgálják az előrehaladásodat.
 

nőierőforrások

 
A kulcs a szokásrendszer átalakítása, mert köztudott, hogy az alapvető berögződéseket, amelyekben hosszú idő óta élsz, nagyon nehéz megváltoztatni, mert már szinte a részeddé váltak.
 

A lényeg: válassz egy utat, haladj ebbe az irányba, és dolgozz saját magadon!

 
Egy lehetséges út… amit kínálok számodra
Ezeken az oktatási programokon nagyon sokat dolgoztam, már nagyon sok visszajelzés érkezett rájuk és sokat csiszoltam, tökéletesítettem rajtuk, ezért nagyon büszke is vagyok rájuk. Amik nekem segítettek annak idején és egy más világ kialakulását eredményezték bennem, azokból születtek ezek a programok. Nekem egy személyes fejlődési folyamat eredményei, de szeretem látni más emberek arcán is, hogy nekik is segít, és a belső ragyogásuk ki tud jönni, és érzik, hogy helyükön vannak az életükben és résztvevői az életüknek.
 

Tudd meg, mit akar a szíved,

Legyen ez a fő célod,

Érd el, hogy minden érted dolgozzon (idő, pénz, mások energiája),

Élvezd az életet,

…és elégedetté válsz!


 

Az Önmenedzsment Mesternője!

Az Önmenedzsment kifejezést sokféleképpen használják, leginkább az önérvényesítő képességre gondolván, holott ez egy sokkal komplexebb képesség és készségegyüttes!

Az önmenedzsment készségek olyan ismeretre és gyakorlati jártasságokra, képességekre épülnek, melyek segítségével biztosíthatod, hogy sikerül önmagadat kibontakoztatni, az életcéljaidat elérni és valódi jól-létet teremteni önmagad és szeretteid számára!

Ha már tudod ki vagy és mit akarsz jó úton haladsz, de ez önmagában még nem elegendőMinden helyzetben fel kell tudnod vállalni mindazt, ami vagy és ami számodra fontos!

Az ehhez szükséges tudnivalókat és készségeket szedem számodra egy csokorba az

6+2 hetes Női Önmenedzsment Tanfolyamon

A tanfolyam tananyaga alapvetően a racionális, anyagi világban szükséges tudásra épül, de figyelembe veszi a NŐI  PSZICHÉ  sajátosságait és a női élet kihívásait.

Légy az Önmenedzsment MesterNője!


 

Miről szól a Női Önmenedzsment Online Tanfolyam?

A Női Önmenedzsment Tanfolyam segít felismerni ki vagy és milyen erősségeid vannak, majd segít eljutni a megvalósításhoz szükséges tudni-és tennivalókig.  Az önmegvalósításához és az modern időkben való érvényesüléshez szükséges önmenedzsment ismereteket sajátíthatsz el, az idő-pénz-energia gazdálkodástól az önérvényesítő kommunikációig, viselkedésig! Mindeközben folyamatosan hangsúlyos szerepet kap majd a nőiség megélése, a női szerepek összeegyeztetése a modern, megváltozott kihívásokkal teli, sok esetben férfi-arcú világunkban. A tanfolyam végére rád szabott életstratégiát fogsz tudni kialakítani, mely alapján könnyen és hatékonyan tudod szervezni és alakítani a saját életed.Továbbá még rengeteg téma és fejlesztő segítség számodra!
További részletek a tanfolyam tartalmáról az alábbi link alatt: https://noionmegvalositas.hu/noi-onmenedzsment-online-tanfolyam-oktober-11tol/


 

Különleges és egyedülálló tanfolyamról van szó!

A Női Önmenedzsment Tanfolyam most induló képzése egyedülálló, különleges az országban és a világon is! Életre szóló élményekben, támogató női közösségben, élet igenlő szemléletben lesz garantáltan részed!

Mennyibe kerül mindez?

40 000Ft (bruttó)

a 6+2 hetes online tanfolyam részvételi díja

Kiegészítő további lehetőségek a személyes találkozást biztosító Női Önmenedzsment szeminárium>>> kapcsán:

 

Kockázatmentesség!

Garanciát vállalunk a tanfolyamért, azaz, ha nem leszel elégedett a programmal, akkor azt visszamondhatod, a tanfolyam díját a (az igénybe nem vett időszak után részarányosan) visszautaljuk a számodra.

Összefoglalva, akkor mit is kapsz a Női Önmegvalósítás Tanfolyam során?

  1. A tanfolyamhoz tartozó oktatási anyagokat, melyekhez egy zárt oldalon férhetsz hozzá. Ez várhatóan 20 leckét jelent., de eddig minden oktatási programomban túlteljesítettem ezt a számot:)
  2. A zárt oldalhoz tartozó összes előnyt: közösséget és támogató kapcsolatokat, kérdezési lehetőséget tőlem és társaidtól.
  3. A bónusz anyagokként minden pillér mellett az oldalra felkerülő támogató írásokat, ösztönzőket, életjavító írásokat, tippeket.
  4. Az online oktatás során felmerülő problémáidhoz technikai segítséget.
  5. Kedvezményes részvételi díjat a Személyiség Integrációs Tréningjeimhez (esti vagy egész napos)

Kezdés:

2021. október 11.


 

Kik tartják a Női Önmenedzsment Tanfolyamot?

Az oktatási programot szakmailag Pozsgai Nikoletta, karrier-és életvezetési tanácsadó, kineziológus, női önmegvalósítás specialista állította össze. A program jelentős részében tanít, önismereti -és személyiség integrációs trénerként segíteni a résztvevők fejlődését.
Karrier-és életvezetési tanácsadó, szakterülete a női önmegvalósítás.
Tréneri és tanácsadói munkája során közel ezer embernek segített már magánéleti válsághelyzetekből való kijutáshoz. Az általa használt önfejlesztő módszeregyüttes legfontosabb építőkövei a karrier-coaching és a kineziológia, melyek segítségével beazonosítható és megszüntethető az akadályozó tényezők testi-lelki szinteken egyaránt. Segítségével aktiválhatod ’siker és jóllét potenciálodat’, azaz megvalósíthatod céljaidat, álmaidat!


 

Regisztráció/Jelentkezés

A jelentkezéshez töltsd ki az alábbi rövid űrlapot, majd e-mailben értesítelek a továbbiakról!

Jelentkezhetsz az alábbi link alatt is, ahol a részleteket is olvashatod!:

https://noionmegvalositas.hu/noi-onmenedzsment-online-tanfolyam-oktober-11tol/

…vagy itt alább az űrlap kitöltésével.

Keresztnév:*
E-mail:*
Vezeték Név:*
Postacím (ahová a számlát küldhetjük):*
Számlacím (cégnév és cím):*
Melyik csomagot kéred? 1. Online tanfolyam 2. Online tanfolyam + szeminárium*
Megjegyzés:

 

Mi történik a jelentkezésed után?

A jelentkezésed után automatikus megerősítő levelet kapsz a rendszertől, amennyiben ez nem érkezik meg a megadott e-mail címedre kérlek írj az npozsgai@noionmegvalositas.weblapmentor.hu címre. A jelentkezésed elfogadása után a fizetési tudnivalókról és a tanfolyam megkezdésével kapcsolatban tájékoztatást kapsz. Technikai segítséget minden ponton adunk a zárt oldalhoz való regisztrációtól, a tanfolyammal kapcsolatos további tudnivalókig.

***

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak az irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik, amely szerint elektronikus megrendelés esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől.

 
 

 
 
 

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!