Távoktatásban is: Új Valóság Teremtő Módszer – a 3 erőközpont összerendezett teremtő erejével

Távoktatásban is: Új Valóság Teremtő Módszer – a 3 erőközpont összerendezett teremtő erejével

Többen panaszolták, hogy nem tudnak eljönni a most vasárnap, december 11-i Új Valóság Teremtő Napi, jövőtervező és jövőteremtő napra.  Ezúttal is megerősítem, hogy most is van távoktató csomag, tehát utazás nélkül, otthonról kényelmesen, bármely számodra jó időpontban meghallgathatod a nap tanításait.

Szintén kérdés volt, hogy pontosan hogy néz ki egy ilyen távoktató csomag. Nos, így:

A hanganyagokat ott helyben élőben vesszük fel, tehát olyan mintha ott lennél velünk. Az ott készült fényképeket, illusztrációs anyagot is fel szoktam rakni a hanganyagokkal együtt egy zárt oldalra. A nap összegzése is felkerül, illetve lehet kérdezni is az anyaggal kapcsolatban a hozzászólások között (ezt csak azok látják, akik ott voltak a napon, vagy távoktatásban vesznek részt:). A hanganyagok egyébként mp3-formátumban le is tölthetők a gépedre.

A teljes napokat nem szoktam kiírni CD-re, mert legalább 5-6 lenne, illetve sok lenne a plusz költsége a postázásnak nektek. Ezért általában a letöltő oldalt használjuk, annak fenti előnyeivel együtt. Ezzel együtt, ha szeretnéd kiírható és postázható a nap anyaga.
A távoktatásban benne van a résztvevőknek már megküldött jövőtervezési feladatlap is és a felajánlott kedvezmények is vonatkoznak (pl. olcsóbb SzInT, célmegvalósítás online tanfolyami részvétel, kineziológia kezelés, stb.)

A távoktató csomag ára: összesen 8 000Ft-ba kerül, melyet utalással tudsz teljesíteni.  A program után 1-2 nappal meg is csinálom a fentiek szerinti anyagot, így, ha szeretnéd már tudsz utalni is.

De, ha mégis tudsz jönni, akkor gyorsan jelezd mert még
2 főt fogadni tudok személyesen is!

Elévül-e ez az anyag? -ilyen kérdést is kaptam.

NEM!, sőt nagyon is hasznos segítség lehet, amelyet többször elővehetsz és sorvezetőként, megerősítőként újra és újra alkalmazhatsz!

Az Új Valóság Teremtő Napon egy olyan technikát tanulhatsz meg, ami bármikor, bármelyik évben vagy annak bármely szakaszára alkalmazható célkitűzés-célmegvalósítási praktikákat ölel fel.
Az Új Valóság Teremtés technikája 3 erőközpont általi teremtésre épül, tehát benne an az elmei, úgymond szokásosan ismert célkitűzés-célmegvalóítás lépésről-lépésre követhető, racionális, mentál fókuszt használó része,de megtanulhatod a szív-tér teremtés mellett a test erejének bevonását is.
A nap végén a három erőközpontot egyesítjük is, azaz a test-lélek-szellem teremtő erejének összerendezésével leszel képes a vágyott jövőképedet megvalósítani!
Részletesen olvashatsz a programról itt:

ÚJ VALÓSÁG Teremtő Nap dec.11-én:
Hogy 2012 Út legyen a Legteljesebb Önmagad Valóságába >>>

Tarts velünk személyesen vagy a távoktató csomagon keresztül!

Szeretettel fogadlak itt is ott is!

Pozsgai Nikoletta
 

ui: A könyveim nyomtatása zajlik, a folyamatot követheted a facebook-on.   Az első borítót már fel is tettem. Hogy néz ki? Hol tart? Ahogy a nyomda halad, úgy haladunk mi is előre:) Olyan  mintha az adventi kalendárium ablakait nyitogatnám – minden nap egy jó hír:)

Kövesd a folyamatot a Facebook-on!

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!