Tarot és Számmisztika Integrált Tanfolyam – …hogy ne csak nézz a két szemeddel, hanem láss is…sőt, ha lehet mind a hárommal:)

Tarot és Számmisztika Integrált Tanfolyam – …hogy ne csak nézz a két szemeddel, hanem láss is…sőt, ha lehet mind a hárommal:)
Alaprendszer: Rider-Waite Tarot kártyákkal

Tarot és Számmisztika Integrált Kiscsoportos Tanfolyam

10 alkalom / hetente 1 találkozással Budapesten

10 alkalom együttes díja: 36 000Ft /a  jegyzet benne van, a kártyát kell külön beszerezni

NYITOTT Első alkalom (hosszabb idejű, várhatóan 3 órás, a tanfolyamon kívülieknek 3800Ft a részvételi díj):

1. “A Hős Utazása” – Bevezetés a tarot rendszerébe (nagy arkánum és kis arkánum, a rendszer belső fejlődési utunkat leíró mivolta)

2. “Számvarázs” – Bevezetés a számok értelmezésének rendszerébe (számok 1-9-ig és mesterszámok, betűk és számok kapcsolata, mit hordoz a születési dátumunk és a nevünk – csak nekünk szóló rejtett üzenetek, tanítások – avagy használati útmutató az életedhez)

3.  Tarot és a számok – a teljesség látás két szeme

 • miért és hogyan dolgoznak együtt a láthatatlan világ láthatóvá és érthetővé tételében
 • hogyan és mire használható a tarot és a számmisztika a hétköznapokban (elemzések – név, születési dátum elemzések, kirakások – élethelyzet elemzés, döntések előkészítése, fejlődési folyamatok és kapcsolatok átlátása)

Második alkalomtól:

A nagy arkánummal kezdve végig haladunk az egyes tarot lapokon, feltárjuk azok szimbólumrendszerét. A tarot lapokhoz tartozó számokat és azok szimbólumrendszerét mindig integráltan hozzá vesszük és megtanulhatod “összeolvasni” a két információs kódrendszert. Olyan ez mint két szemmel látva olvasni és közben megtanulni használni a harmadik szemedet:)

Minden alkalommal van elméleti rész és önfeltárásra, az adott lap belső világodban való felfedezésére lehetőséget adó meditáció. Ahogy haladunk előre annál több gyakorlásnak adok helyet egyéni és páros elemzések, feladatok formájában.

A tanfolyam célja

A tanfolyam legfontosabb célja, hogy a tarot és a számmisztika rendszere élővé, a hétköznapjaidban alkalmazható aktív segédeszközöddé válhasson a döntéseid meghozatalában és azok várható következményeinek felmérésében, a Téged körülvevő világ eseményeinek értelmezésében.

A tarot és a számmisztika ismeretének további előnyei

1. Az orákulum rendszerek megismerése fejleszti:

 • az analógiás gondolkodást,
 • a kapcsolatteremtő-asszociatív gondolkodást,
 • alternatív megoldások felismerését,
 • az élet által felkínált lehetőségek meglátását,
 • a képi látásmódot és
 • legjelentősebb mértékben az érzékeken túli érzékelést,
 • valamint az intuíciót.

2. A tarot és a számmisztika orákulumok, azaz a “nem ismert” világból származó üzenetek, tanítások kommunikációs csatornájává is válik egy idő után a haladó gyakorló számára.

Miért tanítom a két rendszert együtt, egymással integrált módon?

…hogy ne csak nézz a két szemeddel, hanem láss is…sőt, ha lehet mind a hárommal:)

A két rendszer olyan mintha egy nagyobb rendszer kettétört darabja lenne. Egymást erősítő, többszörösen kiegészítő és felerősítő hatása miatt érdemes a kettőt párhuzamosan, együtt tanulni és gyakorolni. Olyan ez mintha kétszárnyú ablakot teljesen kinyitnál…külön-külön tanulva az ablaknak mindig csak az egyik szárnya nyílik fel és nincs kapcsolat a kettő között, kevéssé van lehetőség kinyílni a teljesség látásra.

A tapasztalatom szerint lehet a kettőt külön-külön tanulni és a legtöbben így is ismerkedtek meg a két rendszerrel. Ennek eredményeképpen nem vagy kevéssé tudják a két rendszer egymást kiegészítő hatásait látni, érzékelni és használni. A két rendszer egyedileg alkalmazva is egész, viszont a kettő együttes alkalmazása, “olvasása” szintézist és rendszerlátást eredményez, többszörösére növelve a kártyákból vagy a számokon keresztül átvehető bölcsességet.

Élethelyzet elemzés, önismeret és NEM jóslás!

Számomra ez a két módszer alapvető és gyors segédeszköz, ha az élethelyzetemet át szeretném látni, ha döntést kell hozzak és az egyes irányok várható “következményeit” szeretném előre látni. A számmisztikát használom a klienskapcsolatokban is – gyors és komplex plusz információ arról a személyről, aki Veled szemben ül:) A programok során is gyakran választok olyan dátumot, ami az adott témakörnek a leginkább megfelel…és olyan is volt már, hogy egy adott programra készülve pont a tarot és számmisztika segítségével láttam rá annak “valódi” céljára.

Soha nem használtam és nem is szeretném jóslás céljaira használni a kártyákat. A jóslással nem értek egyet, mert programoz. Az igaz, hogy adott pillanatban vannak előre látható tendenciák egy kirakásból, egy számmisztika elemzésből például a következő évedre vonatkoztatva. Az is igaz viszont, hogy ezek csak az adott pillanatban látszó tendenciák, és VAN szabad akaratod…mindig. Ezt soha nem szabad elvenni azzal, hogy valaki megmondja neked mit KELL tenned egy adott helyzetben. Amit egy kártya elemzés során mondunk az programoz is, ezért különös elővigyázatossággal kell eljárni – mindig szabad utat hagyva arra, hogy az egyén a saját megoldását és útját találhassa meg. Ha ezt nem engednénk meg neki, akkor a szabad akaratától és ezáltal az egyéni fejlődési útjától fosztanánk meg.

A célom minden esetben az, hogy az egyént kísérjem a saját folyamatában, “rányissam” a szemét az élete mozgatórugóira.

Mire lesz szükséged?

Rider-Waite tarot kártya csomag szükséges! Ezt mostanában 2800Ft körüli áron láttam.

A tanfolyam vége felé több tarot kártya csomagot is megnézünk, de kezdésnek fontos a jól átlátható, könnyen értelmezhető alaprendszer. Utána mindenki kiválaszthatja majd azt a szimbólumrendszert, amivel szívesen dolgozik.

E mellett jegyzetelésre alkalmas füzet, írószer ajánlott még:)

***

Ha érdekel és jönnél kérlek írj a noionmegvalositasKUKACgmail.com címemre!

Megosztás Facebookon

“Tarot és Számmisztika Integrált Tanfolyam – …hogy ne csak nézz a két szemeddel, hanem láss is…sőt, ha lehet mind a hárommal:)” bejegyzéshez 6 hozzászólás

 1. Kedves Nikolett
  Érdekel a tanfolyam, csak pár infó még fontos lenne.
  A helyszín, és a tanfolyam gyakorisága, hetente, kéthetente?
  Csak azért kíváncsiskodom, mert kb 15,30 ig kötött elfoglaltságom van.
  Segítségedet előre is köszönöm Boróka

  Válasz
 2. Kedves Nikolett!
  Nagyszerűnek találom az ötletet! Engem is érdekel mindkét téma. Mindegyikből tanultam már kicsit, de együtt biztos nagyon érdekes lehet. Kár, hogy on-line ez nem valósítható meg:( Sok ember nem tud otthonról elmozdulni…
  Gratulálok a munkádhoz, mindig kitalálsz valami fantasztikus dolgot! Hihetetlen energiával rendelkezel!
  Szép nyarat kívánok!

  Válasz
 3. Kedves Boróka!
  A tanfolyam heti rendszerességű, szerdánként 17-18:30-ig. Kivéve az első alkalom, mert az 20:30-ig tart (előadás és meditáció lásd fent).
  A nyaralásokat egyeztetjük az első alkalom végén a tanfolyami résztvevőkkel.
  Szeretettel:
  Nikol

  Válasz
 4. Kedves Kata!
  Az első előadásból lesz hanganyag, tehát azt biztos meg lehet majd vásárolni utána. Tervezek belőle online anyagot, de ez még fejlesztés alatt áll és számos előnye mellett azért ott van a személyes találkozás, kérdésfelvetés és közös gyakorlás előnye, amiért ha van rá lehetőséged érdemes eljönni. Nyilván sok esetben a személyes jelenlét hiányában az online mód segítségével távoktatásban is tanulhatod…:) Szólok, ha már lehet így is!
  Nikol

  Válasz

Szólj hozzá!