Szétválasztottság, bűntudat és szűk-ség illúzió helyett: Igaz Önvalónk szerinti örömteli, "bőséges" élet

Szétválasztottság, bűntudat és szűk-ség illúzió helyett: Igaz Önvalónk szerinti örömteli, "bőséges" élet

Elkülönülés, bűntudat és önbüntetés,  félelmek és “nincs elég” szűk-ség érzete

Ezek azok az érzések és illúziók, amelyek elválasztanak bennünket a forrástól (Isten, Istennő, Forrás, Igaz Önvaló — azaz a legmagasabb és legtisztább minőség, saját hited szerint). Holott mindeközben az élet játék csupán és nem szabad túl komolyan venni magunkat. Az idő végtelen és mi választjuk meg, hogy mit érzékelünk „az egység részeként éljük magunkat” vagy „elkülönülten, kiszolgáltatottan, szűkségben és saját félelmeink bekövetkezésétől rettegőn”.

Bűntudat és önbüntetés helyett: Igaz Önvalónk szerinti örömteli, “bőséges” és szeretetteli élet

A bűntudat akkor keletkezik, amikor nem vagyunk egységben önmagunkkal, olyan dolgot “engedünk meg magunknak”, amiről azt gondoljuk, hogy szégyenletes, bűnös, “helytelen” valamilyen értékítélet vagy belső programunk szerint. Az gyönyör a teljesség élménye, igazából az egyik legbiztosabb út az Egységbe. Az öröm, vagy gyönyörérzet, amely az eksztázisig fokozható nem bűnös akármilyen szinten éljük meg. Legyen az testi szerelemmel megélt, legyen az lelki összekapcsolódás öröme vagy a hétköznapjaidban megtapasztalt létöröm. Talán úgy mondanám más szóval, hogy örömérzet és akkor tágabb teret nyer az értelmezése. Örömmel élni az életet annyi mint abban valóban részt venni. A szenvedések körforgása és kínjai helyett választott másik út. Amikor arra koncentrálsz, hogy miért jó neked az életedben és hogyan lehetne még több örömöd, hogyan adhatnál még több örömet. Számomra ez a gyönyörteli élet:)

A július 22-i Szíves-ÖrömEsten az előadás utáni dinamikus meditációban egy utat láthattok és járhattok majd be, amely az Igaz Önmagunkká válás útja. Egy utat járhattok majd be,  melyet a szenvedések általi tanuláshoz használtunk oly sokáig, amikor a tudatalatti világának belső démonai megmutatkoznak és külső fájdalmakként/szenvedésként “fejlődünk” általuk. Ez az út a teljes önmegismerés és az önelfogadás útja, melyet a meglelt teljesség zár.

Mária Magdaléna

A szenvedések és a bűntudat helyett, itt az ideje az szívből fakadó örömöt, a lét örömét választani és valóban Igaz Önvalónk szerinti életet élni. Ezen az úton Mária Magdaléna életének tanításai és bölcsessége segít bennünket. A félreértett vagy tudatosan félreértelmezett nő, aki oly sokáig szajhának bélyegzett, bűnös asszony vagy Jézus szerelme/szeretője/felesége/gyermekeinek anyja volt – váltakozóan a különböző hitrendszeri értelmezésekben. Az asszony és a felemelkedett MesterNő útja, aki a hivatalos egyházi álláspont szerint sem szajha többé. Egy asszony, akit meghurcolt a világ, szívében mégis ott a megbocsátás és a szeretet.

Az én szívemben úgy él ő, mint az a nő, aki szerelmével segítette Jézusnak a sorsát beteljesíteni. Tudom, hogy ezzel nem mindenki ért egyet, és meg is hagyok mindenkit a saját hitében. A célom az, hogy egy olyan Mária Magdalénát mutassak meg, akit talán kevéssé ismer még a világ, történetének megértése azonban a Föld felemelkedésének egyik legfontosabb kulcsa.

Szakrális Szerelem

Szerelemről beszélve én gyakran mesélek egy másfajta szerelemről, a szakrális szerelemről. A szerelem szentségéről, arról az állapotról, amikor a testi-lelki-szellemi kapcsolódás és eggyé válás a “kapcsolati” valóság. A szakrális szerelem régi kultúrákban (pl. Sumér, Egyiptomi) beteljesedése maga volt a Szent Nász (a Hieros Gámos), amikor a nép főpapnője egyesült a nép földi vezetőjével. A földi vezető a nő beavatása által válhatott a népe elfogadott uralkodójává. …mert a nő a dimenziókapu, aki a testével összeköti az egeket a földdel. Teszi ezt a szeretkezés során és teszi ezt a gyermekszülés során is:) Ehhez nem kell semmit tegyen, egyszerűen ilyen, így működik, akkor is ha nem tudatos erre.

Mária Magdaléna és Jézus szerelme számomra ilyesfajta szerelem volt. Mint ilyen pedig minta, példa és egyben egy lehetséges út is. Amikor a szerelem transzformál, felemel. Én amondó vagyok, hogy a szerelemben lát igazán jól az ember. Amikor szerelmes vagy, akkor kész vagy a társadat a maga teljességében látni, a jó oldalát (is) látni és arra koncentrálva valóban szépnek és teljesnek látod. A szerelem mámorának elmúltával a figyelem fókusza lejjebb helyeződik és a negatív oldalak kerülnek előtérbe. De ezért nem a szerelem a hibás. Sokkal inkább mi, akik nem tudjuk fenntartani a szerelem valóság-látását. A szerelem nem vak….hanem azt látja, amivé válhatunk. Ilyen értelemben a szerelemes valóban többet láthat bennünk,mint amit jelenleg meg tudunk élni önmagunkból. Ez építő, felemelő ajándék:)))

Magdaléna az olajat tartalmazó szelencével

A Vörös Fátyol

Názáreti hagyományok szerint a nők papnői beavatásokat kaptak, mellyel felkészítették őket a nőiség misztériumainak értésére, használatára, megélésére és a férfi szerelemmel való beavatására. A beavatott és “kész” nő megkapta a vörös fátylat, amikor asszonnyá lett. Két feltétele volt tehát: beavatottnak lenni és asszonnyá válni. Azaz a testi-lelki-szellemi szerelmet a gyakorlatban is megélő nővé kellett válni hozzá.

Mária Magdolnát mindig vörösben és szinte mindig vörös fátyollal ábrázolják. A vörös az élet színe és a szerelemé. A vörös fátyol pedig az asszony papnőé. Kezében legtöbbször az olajat tartó edénnyel, vörös könyvvel, és a Koponyák Hegyére utaló koponyával ábrázolják.

A július 22-i Magdaléna napi Szíves-ÖrömEst címe, most a Megbocsátás, az Együttérzés és a Szeretet Királynőjének tanítása adta:

“Én vagyok a Szeretet, a Szerető és a Szeretett”

Ki volt Mária Magdaléna? Prostituált? Az Istennő papnője? Királyi
vérvonalból származó úrnő? Jézus szerelme, felesége és gyermekének anyja?
Kehely, azaz a Szent Grál maga? Mit jelent Ő Neked és mit jelentett ő világ történelmének forgatagában?

Rejtett bölcsességek, sokáig üldözött titkos tanítások fűződnek a Magdaléna nevéhez. Mindezekről és Mária Magdaléna útjáról, megítéltetéséről és mai korunkban történő “újjászületéséről” lesz szó az előadás során.

Bővebben a programról:


A szív útja az illúziók fátylán és a szétválasztottságon túlra az egységbe vezet

Július 22-én pénteken, 18:00-21 óráig újra ÖrömEstet tartunk. Ezen alkalommal Szíves-ÖrömEst névre kereszteltük a programunkat, mert célja kifejezetten a szív csakra sebeinek gyógyítása, a szeretet áramlásának elősegítése, annak elérése, hogy magad lehess a végtelen, akadályokat nem ismerő szeretet, átélhesd a szeretettség állapotát és megoszthasd a szeretet a környezeteddel. …mert Kormoránt idézve: “…ki szívét osztja szét, az lesz a remény”.

A bevezető “A Szeretet Mindent Felold” című előadásban hallhatsz majd:

 1. A szeretet korlátokat nem ismerő útjáról, Mária Magdaléna felemelkedett mester – “A szív és az együttérzés királynőjének” útjáról és tanításairól, a szív bölcsességéről és a szakrális szerelemről hallhatsz majd.
 2. Szó lesz a szív csakra leggyakoribb blokkjairól, és a gyerekkori szeretethiány kialakulásáról, “orvoslásáról”.
 3. az érintés-intimitás megélésének-elfogadásának blokkjairól, következményeiről és feloldási lehetőségeiről.

Az előadást dinamikus meditációs program követi, melyben a szív csakra blokkokat oldó gyakorlatokat tapasztalhatsz meg és amelyek elősegítik a szeretet megélését, elfogadását és áramoltatását. A meditációban Mária Magdaléna csatornázás és a szív bölcsességének tanításai is fontos szerepet kapnak majd. A “Szakrális Ölelés” áldásos hatását is megismerheted.

Feltétlenül érdemes eljönnöd a programra, ha:

 • az életedben sok fájdalmat, szenvedést éltél meg és itt az ideje, hogy ez változzon
 • úgy érzed, hogy nem kaptad meg a szeretetteljes odafigyelést a szüleidtől
 • bár a szüleid nagyon szerettek, Te mégis szeretethiányt éltél meg
 • szeretnél helyet adni önmagadban és az életedben a szeretetnek
 • szeretnéd, ha elfogadhatnád és szerethetnél önmagadra
 • vágyod, hogy mások is lássák a belső értékeidet és ezt értékeljék
 • kívánod, hogy a környezeted kifejezze irántad a szeretetét
 • a szeretnéd behívni a szerelmet az életedbe, a párkapcsolatodba, a házasságodba
 • szeretnél többet hallani Mária Magdaléna felemelkedett mesterről, a szív bölcsességéről és tanításairól

vagy

egyszerűen csak szeretnél töltekezni, olyan emberek közösségében lenni, akik a szív útját járják és szív-esen osztják meg a szívüket, szeretetüket.

A program ajándéka mindemellett az Öröm-Estek szokásos ajándéka: fókuszváltás a hétköznapok szürkeségéből a színpompás világba, az öröm megélésének képességébe, megérkezés a felszabadultságba, az egység-érzetbe. A szeretettel teli hangok, a szív-virágos ölelések és érintésekkel való gyógyítás lehetősége is adott lesz, de ki-ki saját maga által választott mértékben élhet majd ezekkel a lehetőségekkel.

A Szíves-Öröm Est helyszíne ezúttal az Istennő Templom gyönyörű és áldott tere: Bp. VII. Erzsébet krt. 58. I.em. 4.

A program részvételi díja: 3500Ft

Pároknak kedvezményes díj: 2500-2500Ft.

A résztvevők száma korlátozott!

A program résztvevői számára kedvezményes 2200Ft-os áron lesz megvásárolható a SzerelemBeHívó zenés-verses szerelmes-duett, meditációs CD-nk!

Jelentkezés a noionmegvalositas@gmail.com címemre írott levélben vagy az alábbi űrlap kitöltésével lehet:

Keresztneved:*
Vezetékneved:*
E-mail:*
Telefonszámod (csak a szervezéshez):*
Megjegyzésed, kérdésed:

Várunk szeretettel, szíves-örömest:

Pozsgai Nikoletta és Nyester Péter


Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!