Szerelmeink forgatókönyve a múltunkban megíratott?

Szerelmeink forgatókönyve a múltunkban megíratott?
Szerelmeink forgatókönyve a múltunkban

A szerelmeinket és a párkapcsolataink alakulását is örököljük, legalábbis a mintázatukat és a lezajlásuk forgatókönyvét.

Ezt azt is jelenti, hogy érdemes megvizsgálni a családi legendáriumot, felkutatni az őseink szerelmi történeteit és analógiákat keresni a párkapcsolati megéléseink között.

Tipp 1: Amit otthon, egyedül is megtehetsz:

írd össze a családfádat és kérdezz utána a még élő rokonok között, hogy hol, kinél hogyan alakultak a párkapcsolatok, hol voltak válások, szeretők, elhalt-elvetélt gyermekek, válások és különélések, egyéb a párkapcsolati életet érintő traumák. Ezeket a mintázatokat megfigyelve úgymond előre jelezhető, hogy milyen párkapcsolati nehézségek várhatóak az életedben, kapcsolati megéléseidben. Ezek bár nem szükségszerűen és feltétlenül rombolják le a kapcsolatodat, mindenképpen nehezítik, hátráltatják azt, megakadályozzák, hogy a kapcsolatban kibontakozhassatok vagy sok esetben azt, hogy egyáltalán létrejöhessenek tartós kapcsolataid.

Vezérelv: ha ugyanezt párodnál is megvizsgáljátok, ami az egyikőtöknél felbukkant, az szinte biztos, hogy a másikotok családtörténetében is szerepet játszott. hiszen a párkapcsolatok mindig mintaazonosságokra épülnek, ez hívja elsősorban életre őket! Tehát az egymásra mutogatást ezzel együtt el is lehet engedni és a kettőtök közös felelősségvállalásával tovább lehet emelni és építeni a kapcsolatot!

Tipp 2: A Személyiség Integrációs Tréningeken időről-időre a párkapcsolatokra fókuszálva kifejezetten és célzottan a múltunkban lévő párkapcsolati mintázatokat tárjuk fel és oldjuk. Tesszük ezt azért, hogy valóban képesek legyünk megélni a szerelmet és a párkapcsolatunkban a harmóniát. Legközelebb május 22-én lesz párkapcsolati blokkokra fókuszáló SzInT.

Ha a családtörténetünkben sok volt a válás, vagy szövevényes szerető kapcsolatokról tudunk, a szerelem témájához szétválasztottság és traumák kötődnek, biztosra vehető, hogy jelenlegi mintázatunkat is meghatározó események akadályozzák a jelenbeli kapcsolati megéléseinket.

A február 20-i párkapcsolati SzInT legnagyobb tanulsága pont az volt, hogy a családi múltban gyökerező titkok, házasságon kívüli kapcsolatok és szerelmek, az ezekben foganó gyermekek el-nem ismertsége, megtagadása, a párkapcsolatban megélhető szerelem és anyagi biztonság  szétválasztódása, az ész választása a szív helyett lerombolja a leszármazottak későbbi kapcsolatait.

Mindez tudattalan, alattomosan jelentkező és éppen ezért védtelenek vagyunk a mélyből feltörő, minket irányító mintázataink ellen. ..legalábbis addig, amíg felismerjük , megértjük és feloldjuk őket!

Az oldások párkapcsolati témákban ezért arra irányulnak, hogy egyszerre megélhesd a szerelmet és a tartós, intim kapcsolatot, azaz a tartós párkapcsolatod, házasságod ne zárja ki a szenvedélyes szerelmet. Vagy a szenvedélyes szerelem megélése miatt ne kelljen lemondj az egyébként gazdaságilag jól működő házasságodról.

November 21-i SzInT tapasztalatai alapján pedig látható, hogy a korábbi válások miképpen határozzák meg és  betonozzák be a leszármazottak válásait, szenvedésekkel és fájdalmakkal teli szétválasztottságait.

A párkapcsolati állítások során rájöhetünk, hogy milyen mintázatok és programok hatnak ránk és lehetőségünk nyílik átlátni, oldani és helyreállítani az elakadásokat.
Most májusban ismét lesz párkapcsolati SzInT és ismét kiegészített módon, azaz előtte előadás utána a párkapcsolat harmóniájába érkeztető dinamikus meditációs program!

A Párkapcsolat Napja

2011. május 22-én
avagy A Szerelem Kémiája és a Párkapcsolati Harmónia visszaállítása-megtartása

Ketten együtt harmóniában a szerelemben és a kapcsolatban

Az ember társas lény. Amióta világ a világ közösségekben, kapcsolatokban élünk. Vágyunk arra, hogy az örömeinket megoszthassuk, bánatunkat kisírhassuk, nehéz helyzetekben a kisebb-nagyobb közösségeink támogassanak bennünket. A legintimebb és legalapvetőbb emberi kapcsolat a párkapcsolat! Két ember vonzódása, a szerelem kémiája és kettejük energiája magnetikus hatásba lép és párkapcsolatba hívja őket.

  • Vajon mitől működik ez és meddig?
  • Mitől múlik el és miért?
  • Miért jön el a párkapcsolat alkonya és sokszor pokla?
  • Hogyan határozzák meg anyáink-apáink párkapcsolatainkat?
  • Hogyan lehet visszaállítani a harmóniát a kapcsolatodba, visszahívni a szerelmet?

A válaszokért előadás, SzInT és dinamikus meditáció: a párkapcsolati harmóniáért május 22-én!

A május 22-i személyiség integrációs tréning különlegessége, hogy a Párkapcsolati Harmóniára fókuszál, és két kiegészítő program teszi teljessé! A tréning előtt előadást tartok a Szerelem Alkímiájáról avagy arra kaphatsz választ, hogy mitől és miért működik a szerelem. A személyiség integrációs tréning-rész szokásához híven a családállítás, pszichodráma és kineziológia mesterhármasával a gyakorlatban is utánajárunk, hogy nálad mi a helyzet. A tréning után pedig dinamikus meditációs programot tartok a párkapcsolat harmóniájának visszaállítására, a szerelem behívására az életedbe, a kapcsolatodba.
A személyiség integrációs tréning részben női és férfi vérvonalakat állítunk fel, megnézzük a családra jellemző párkapcsolati mintákat és oldjuk a kapcsolatok kiteljesedését gátló blokkokat. Bővebben a Személyiség Integrációs Tréning módszeréről itt olvashatsz>>>
Három része lesz tehát a párkapcsolat napi tréningnek:

1. Előadás: A Szerelem Alkímiája a párkapcsolatok türkében (9:00-10:00)

2. Személyiség Integrációs Tréning (családállítás, pszichodráma, kineziológia mesterhármasával) (10:15-18:00) a női és férfi vérvonalak felállításával, a generációs párkapcsolati minták felderítésével – oldásával

3. “A Szerelem Alkímiája a gyakorlatban” dinamikus meditációs program a szerelem és a kapcsolati harmónia behívására, visszaállítását segíti (19:00-kb. 21:30)

Mikor gyere el a Párkapcsolatok Alkímiája napra?
Érdemes eljönnöd, ha az alábbi kérdéskörökben érintett vagy és megoldást keresel, fejlődést szeretnél:
1. Ha az alábbi párkapcsolati problémák egyikével küzdesz:

* Párkapcsolati diszharmónia: van párkapcsolatod, de nem vagy elégedett vele (nem tudtok tovább lépni pl. a házasság, gyermekáldás felé, vannak rövid távú kapcsolatok, de tartóssá nem válnak, “se veled se nélküled” állapotban éltek, elmúlt a szerelem – elszürkültek a hétköznapok)
* A párkapcsolat hiánya: nincs párkapcsolatod és szeretnél, de valamiért nem jön létre, létrejön, de nem marad tartós
* A szerető kapcsolatok dilemmája, a szerelmi három-és négyszögek problematikája
* A megítélt/ elítélt kapcsolatok: a párkapcsolatodat nem fogadja el a környezeted valamilyen ok miatt (társadalmilag, anyagilag, vallásilag, nemileg MÁS a társad és ezért a családod igyekszik ŐT kirakni a családból, – ha nem megy téged vele együtt)

2. Ha szeretnél átfogó képet kapni a párkapcsolataid működéséről, vagy azok hiányának okáról
3. Ha szeretnél többet és másképp hallani a párkapcsolatok mozgató-erőiről, a szerelem kémiájáról
4. Ha szeretnéd tudni, hogy mitől és miért vonzódik össze két ember a szerelem játékában
5. Ha szeretnéd tudni, hogy mi és meddig tart két embert össze
6. Ha szeretnéd érteni, hogy milyen ajándékokat hozott számodra korábbi/jelenlegi párkapcsolatod
Mennyibe kerül a Párkapcsolatok Napja Program?
A program egyes részeire is lehet csatlakozni, ez esetben a díjak alakulása:

1. Előadás + Személyiség Integrációs Tréning, Párkapcsolati Blokkok állítása/oldása: résztvevőként 6 000Ft, állítóként 15 000Ft // még 3 főnek van lehetősége állítani is!

2. Az esti Valódi Szerelem és Párkapcsolati Harmónia behívása dinamikus meditációs program díja: 3 500Ft

3. Egész napos részvételi díj: 9000Ft, ha állítasz is: 18 000Ft.

Jelentkezéshez töltsd ki a program oldalán a jelentkezési űrlapot:
A Párkapcsolat Napja – május 22-én>>>
Várlak szeretettel:
Pozsgai Nikoletta
kineziológus, életvezetési tanácsadó és személyiség integrációs tréner
www.kineziologiakezeles.hu
noionmegvalositas.hu

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!