Szerelem és Önmenedzsment? Ébredj fel királylány:)!

Szerelem és Önmenedzsment? Ébredj fel királylány:)!

Gondolatébresztő levelet kaptam az egyik olvasómtól, melyben azt kérdezte (talán inkább kérte számon:), hogy miként lehetséges az, hogy áprilisban racionális témakörben az önmenedzsment>>> témájában tartok szemináriumot és tanfolyamot, májusban pedig a Szerelem Ünnepen>>> a szerelem kémiájáról és a párkapcsolatok alkímiájáról, a szakrális szexualitásról tartok előadást, szerelem szertartást. Ez kiverte a biztosítékot:), mert számára ezek összeférhetetlenek.

Számomra a racionalitás, jobban mondva a realitás, a mai gazdasági világban való érvényesülés, anyagi biztonság, karrier kérdések éppoly fontosak, mint a spirituális, szakrális nőiség, vagy a lelki-érzelmi életünk. Szerintem a TELJESSÉGbe, a KITELJESEDÉSbe éppúgy beletartozik a fizikai-anyagi szintű önmegvalósítás, tehát a pénz és karrier témák és a testi egészségünk is, a lelki-érzelmi szintű kiegyensúlyozottság és gazdagság, illetve a szellemi-spirituális önmegvalósítás, a valódi én intuitív meghallása és megélése.

A kizárás helyett az összerendezésnek van itt az ideje!

A művészet a 21. században pont az, hogy a valódi énünket egyre inkább meg tudjuk élni a hétköznapi, való világunkban! Ehhez nem zárható ki egyetlen egy életterület és egyetlen egy “szintünk” (fizikai-érzelmi-mentális-szellemi) sem. A teljesség pont attól kerek egész, hogy mi is megtaláljuk a középpontunkat és a köré rendeződve, fókuszálva a tudatosságunkat, energiáinkat valódi önmagunkká válunk. Ez az ÖN-MEGVALÓSÍTÁS!

...és a szerelem?

Ha szerelemere gondolok én nem elsősorban a rózsaszín ködös szerelemre gondolok, sokkal inkább egy létezési formára. Egy teljesség látásra, az élet szeretetére, az élet élvezetére…ezért szoktam azt mondani, hogy “szerelem hívő vagyok”, szerelmes az élet lüktetésébe. A szerelem pedig nagyon különleges dolog. Gyönyörűség rejlik benne, mert két ember egymásra hangolódik, álarcoktól mentesen, meri önmagát adni, átadni, oda adni a varázslatnak, a repülésnek, melyben minden kötelék, vallási-faji-anyagi szintű szétválasztottság feloldódik.

A szerelem több a hormonok tűzijátékánál!

A szerelem az életet létrehozó ötödik elem. E nélkül nincs élet…Az Aranyasszony körökön ezt úgy tanítom, hogy a szerelem a legfőbb transzformációs elem!

Az az ember, legyen férfi vagy nő, aki nem képes az életet szeretni, a növényekben és az állatokban, az embertársaiban meglátni az istenit, a csodálatosat, az bár képes lesz a szerelemre…Ő lesz az, aki, ha a szerelemről kérdezed legyint egyet és ehhez hasonlókat mond:

“A szerelem sötét verem”, “A szerelem szenvedés”, “Minden szerelem elmúlik egyszer”, “mindig megéteted magad”, “gondolkodj, szállj le a földre, mert nagyot fogsz zuhanni”, “ébredj fel királylány…mert bilibe lóg a kezed:”

Én azt gondolom erről, hogy SZERELEMBE ESÉS helyett létezik a SZERELEMBE EMELKEDÉS. De ez már nem egy öntudatlan, örvénybe bódulás…hanem egy tudatos létezési forma, világ és VALÓSÁG-LÁTÁS. De erről majd bővebben a május 1-jei Szerelem Ünnepen>>>🙂

Szerelem és önmenedzsment?

Bár az említett olvasói levél cseppet sem volt simogató hangvételű, mégis sokat köszönhetek írójának. Azzal, hogy elgondolkodtam a felvetésén, az ő világlátásán, melyben ez a két téma nem fér össze és azon, hogy számomra ez mennyire evidens…ma már.

Az önmenedzsment témák és tanfolyamok legtöbbször a kőkemény, érzelmeket nem megengedő üzleti világban ismertek. Akik tartják, azok is onnan kerülnek ki. Én kiléptem ebből a világból…egy másik világba. Magammal hoztam az ott tanultakat, de egy másik világfelfogást választottam. Egy olyan világban hiszek és e szerint élek, hogy a legfőbb célod az kell legyen, hogy megismerd önmagad és azt akard felvállalni, ami valóban vagy. Nem a szüleid, üzlettársad, férjed vagy a társadalom elvárásai alapján kell célokat kitűzz és kemény önfegyelemmel eljuttatni magad kínkeservvel oda, ahová a szíved szerint soha nem is akartál eljutni.

Az önmegismerési folyamat legfőbb célja az, hogy valóban boldoggá tudd tenni magad:) Az önmenedzsmentté pedig az, hogy, ha kell MINDENKI MÁSSAL SZEMBEN MEG TUDD VALÓSÍTANI  ÉS ÉLNI AZT, AMI IGAZÁN FONTOS NEKED!

Az én értelmezésemben az önmenedzsment a szükséges kulcs és eszköz ahhoz, hogy boldoggá tehesd magad és a körülötted élőket! Ezért a világért sem hagynám ki a tanítását és a nők esetében sokszor a vészharang kongatását! Utóbbiról olvass tovább:  Önérvényesítés? Nőknek Receptre – Tripla Dózisban!>>>

Miért ilyen fontos az önmenedzsment?

Mert mindenki másnak Te csak második vagy…soha senkinek nem lesz annyira fontos a Te szíved vágya mint Neked! Soha senki nem fog tudni annyit tenni érted, mint amennyit te tudsz tenni önmagadért. Soha senki nem fogja felvállalni a változtatást az életedben, a megküzdést a környezeteddel, önmagad és érdekeidnek megvédését. Egyszerűen NEKED KELL GONDOSKODJ ÖNMAGADRÓL.

Azaz az ÖNMENEDZSMENT = FELNŐTTÉ VÁLÁS és FELELŐSSÉGVÁLLALÁS A SAJÁT ÉLETEDÉRT. A szerelmeidért!:)

Számomra tehát mi sem természetesebb annál, hogy ünnepeljem a szerelmet és felhasználjak minden belső és külső eszközömet, erőforrásomat azért, hogy megélhessem az élet-szerelmemet, biztosítsam a saját és szeretteim boldogulását:)

Akiket érdekel egy összerendező, saját belső erőforrásokat mozgosító, ön-erősítő  Önmenedzsment megközelítés, “HOGYAN IGEN” hozzáállás és vele lehetséges megoldások, kiutak a nehézségekkel teli, lehúzó össztársadalmi paranoia helyett, azoknak ajánlom az április 10-i szemináriumot:

Április 10-i Női Önmenedzsment Szeminárium>>>

…és az április 18-án induló 8 hetes Tanfolyamot:

Női Önmenedzsment Tanfolyam>>>

A kedvezményes ajánlat még mindig él, tehát az április 10-i egész napos szemináriumon és az április 18-al induló 8 hetes online női önmenedzsment tanfolyamon 14500Ft-ért vehetsz részt! A jelentkezéshez kattints ide, a  jelentkezés a Női Önmenedzsment 8 hetes Tanfolyamra>>> vagy írj válaszlevelet!

Ismerd meg értékeidet, építs rájuk és foglald el méltó helyedet a világban!

Szeretettel és ÉLET-SZERELEMMEL:

Pozsgai Nikoletta

kineziológus, karrier-és életvezetési tanácsadó

női önmegvalósítás specialista

noionmegvalositas.hu

www.kineziologiakezeles.hu

http://karrierteremtes.wordpress.com

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!