Személyes Erő Tered – Ébredő Erő – Minden nő Mária

Személyes Erő Tered – Ébredő Erő – Minden nő Mária

A kozmikus évkörön közvetlen a Kétasszony köze után, – azaz MOST – van a legerősebb lehetőségünk arra, hogy megleljük a bennünk mindig is jelenlévő belső erőt, kapcsolódjunk valódi önMAGunkkal és e szerint vessük el magjainkat – gondolataink, szavaink, tetteink által az életünkben, a világban.
Szeptember 12-ei, Mária nap hív, hogy találkozz a minden lehetségesben megtartó belső erőddel.
Miért fontos ez a nap?

Mária Szent neve napját választottam a programunkhoz, mert a Mária szó – a Jézus születését megelőző időszakban Kis-Ázsiában – asszonyt jelentett. A ” Máriasággal”, az asszonnyá válás misztériumaival, a női erő beavatásaival tudunk ezen a napon könnyen kapcsolódni. A Mária szakrális értelemben jelentett még e korban beavatott Papnőt, aki az IstenAnyának szolgálatában állt. Nem mai apácai értelemben, hanem elhivatottságban, szakrális beavatási útban, melyben megengedett volt minden női aspektus megélése. Tehát a papnőnek lehetett házastársa, gyermeke, családja, s papnői aspektusait megélhette a templomon belül és azon kívül is. A tér számára nem volt szétválasztott – hiszen a profán és a szakrális egy volt az IstenAnya ősvallásában.
Mindezek mellett számmisztikailag a 12-es szám a Nagy Anya és a Földi uralkodónő, az anyakirálynő aspektusait hordozza, a női teremtő erő kiteljesedett minőségét.
2012.09.12. 5+9+3=17 a nap számmisztikai összege, mely a Csillag tarot szimbólumának száma. Mária nevének jelentése és a máriák, azaz a beavatott papnők szakrális feladata a tenger csillagává válni, vezérlő csillaggá a saját maguk egén, s másokén is. A tenger a nőiség szimbóluma, a hatalmas, mély és bölcs erőé, mely a nőiség sajátja. Ilyen módon minden Nőben ott rejlik a papnői ereje, s a saját rejtett erőinek megismerési vágya. S ha nem érzékeled most női erődet, akkor is ott él benned az asszonyi erőd.
Minden nő Mária, s minden nő Máriává – azaz legfelsőbb beavatott papnővé válik nőiségében való kiteljesedésének útján!
A szerdai nap küldetése a 8-as minőségé, azaz a Belső Erő megtalálásának fókuszált lehetőségét hozza el.
Találkozzunk ezen a csodaszép napon, s induljunk útnak együtt az ébredő erő útján.
ERŐ-szer és labirintusjárás
Az ERŐ-szer, amit tartunk az előadás után, felhasználja a labirintusok ősi erejét. Erő-Labirintust járhatsz, melynek megjárása után nem tudsz ugyanazon ember lenni többé. A Belső Erőddel való találkozás egyfajta beavatás, melynek útja a labirintus útja. Egy klasszikusnak mondott, hét gyűrűs labirintust járunk majd be, melyet krétainak is neveznek, s melyet a knosszoszi palotatemplom alatti barlangban találhatunk. A mitológiából ismert Thézeusz igyekezett megölni a szörny Minotauruszt,  segítségére szerelmesének, Ariadnénak vörös fonala szolgált (…).
A labirintus alapvetően nem útvesztőt jelent – ahogy a rituális beavató céllal korábban használt labirintusok sem ezt jelentették. A 7 gyűrűs krétai labirintusba ugyanazon út vezet be, mint amin majd kifelé kell jönnöd. 
Saját Erő-Teredbe léphetsz
A labirintust mint erő-teret hívjuk segítségül, melyben járva a saját középpontodba juthatsz el, s abban megmaradva teheted meg az utat kifelé jövet.

SZEPTEMBER 12. szerda

19:00-22:00

Ébredő Erő EstÉbreszd fel a belső erődet, a belső bizonyossággal élő legbelsőbb és legfelsőbb önmagaddal való kapcsolódásban.
Az este során a belső erőről tartott előadásom után dinamikus meditációs ERŐ szertartással folytatjuk, melynek célja:

 • a belső erőddel való kapcsolódás;
 • a teremtő erőd ébresztése;
 • az önmagadba vetett hited erősítése;
 • az ősbizalmad táplálása.

Ismét kísér bennünket az ERŐ-SZERtartás során férjem és társam a Lélek-JelenLétben születő hangokkal, zenékkel a kristálytálak, a táltos dob segítségével.
Az est részvételi díja: 3500Ft.
Az estéről hangfelvétel készül, tehát távoktatásban kérhető!
Ára: 2500Ft.

***
A program helyszíne:  Bp. VII. Erzsébet krt. 58. I.em.4.
***

Betelt!

Jelentkezéshez írj a noionmegvalositas kukac gmail.com címemre!

Ha nem tudsz velünk lenni…
A nap során pedig mindenképpen érdemes – akárhol is vagy – a belső erő témájával foglalkoznod, befelé fordulnod és kapcsolódnod legfelsőbb és legtisztább önMAgoddal.
***
***
A Női Erőd Ébresztése
Szeptemberrel megszületik a női erő, az az intuitív típusú erő, mely a felső és legtisztább önmagunkkal, a belső vezetőnkkel és a Forrással való kapcsolódásunkat segíti. A nőben ösztönösen, vele születetten ott rejlik a belső erő, testében a fizikai szinten is járja a kozmikus változási rend és beavatási út ciklusait.
Ezen belső erőt tapasztalhatod meg nőként a Női Energia Fitnesz ismét induló kezdő-tanfolyamán. A korábbi tanfolyamot kibővítettem, hogy a nőiség létállomásaiban rejlő erőket a résztvevők mélyebben megérthessék. Ezért a Női Erő Beavató Estek a NEF tanfolyam részét képezik majd, de ha van szabad hely, akkor a tanfolyamra nem járókat is fogadni tudom majd.
A Női Energia Fitnesz tanfolyamon tehát a női teljességet tapasztalhatod meg és a női erődet építheted fel az alábbi módszerek segítségével:
a női jóga, a chi-kung és a taoista energiagyakorlatokra épített tudatos mozdulat -és gyakorlatsorok

 • a női erőknek és aspektusaink ébresztését, az erők magunkhoz vételét és a női teremtő erő elvének megértését segítő belső vizualizációk
 • tudatos légzés
 • testtudatosság
 • a 3 legfontosabb női erőközpont energetizálása
 • a női energia rendszer tisztítása, energetizálása
 • a 4 női erőnek szentelt beavató estek

A NEF gyakorlásának pozitív mellékhatásai:

 • csökken a stressz szinted, oldódik a nap során felhalmozódott stressz
 • oldódnak az eddigi évek során benned lerakódott energetikai szennyeződések, negatív érzelem minták, rossz kapcsolati kötődések és függőségek
 • formálódik az alakod, s a rendszeres NEFezéssel normalizálódik a testsúlyod
 • normalizálódik a hormonrendszered
 • aktivizálódik az immunrendszered
 • harmonizálódik a közérzeted
 • összerendeződik a test-lélek-szellem akarata, a szíved és az elméd egyet akarnak
 • a test energiával töltődik fel
 • vitálisabb leszel és nő az életkedved

Szeptember 19-én este, 19 órától ingyenes Energia Fitnesz Bemutatón megnézheted, kipróbálhatod magad is:

Ingyenes

Női Energia Fitnesz Bemutató és Mozgás Óra

Szeptember 19. 19-20:30 óra között
Az óra során bemutatom a NEF rendszerét, szellemi hátterét is, mely a női Chi-kung, női jóga legfontosabb elemei mellett tantrikus elemeket, belső vizualizációkat alkalmaz. A NEF fitnesz is, hiszen az intim területek tornája mellett a mélyizmok átdolgoztatása is fontos része, így az alakformálás az egyik jótékony mellékhatása.
A kezdő tanfolyamon  elsajátítható alapgyakorlatsor az egész élet során felhasználható, minden életciklusban energetizál, hiszen a női teljesség 4 aspektusára és a legfontosabb női erőforrásokra épül.
Bővebben a NEF-ről itt olvashatsz>>>
Könnyű, mozgásra alkalmas ruhában-cipőben érdemes jönnöd.
Válasz mailben jelezd, hogy szeretnél jönni!
Várlak szeretettel, mozogjunk együtt!

***

Találkozz a minden lehetségesben megtartó belső erőddel, s ébresztve önmagadban ezt az erőt, legteljesebb önMAGod szerint teremthess új életet!
Kezdjük együtt a kozmikus  új évet szeptember 12-én az Ébredő Erő Estjén, majd az ismét induló Női Energia Fitnesz tanfolyamon!

Teljes, örömteli életet kívánok Neked!

 Szeretettel:
Pozsgai Nikoletta
kineziológus, életmód-tanácsadó és terapeuta
személyiség integrációs tréner
női önmegvalósítás specialista

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!