Sorsátfordító CSODÁ-latos emberek – hogy csinálták?

Sorsátfordító CSODÁ-latos emberek – hogy csinálták?

A hétfői Szinkron Tréning után hárman írták, hogy már aznap estére megérkezett hozzájuk a pénz valamilyen formában. Azóta még ketten mondták, hogy másnap ott állt az új megrendelés illetve az új vállalkozási ajánlat. Igen, ha minden szinten akarod a változást, akkor az nagyon gyorsan meg is érkezik.
Nem tettem csodát, mégis csodák történnek
Akikről szó van, mindannyian több szinten dolgoztak és dolgoznak magukon. Felismerték és megértették, hogy a változás nem fog sült galambként az ölükbe pottyanni. Elfogadták sorsuk felhívását a változtatásra és önmagukon belül fogtak hozzá a rendrakáshoz. Mindegyikük volt már Személyiség Integrációs Tréningen és/vagy kineziológiai oldáson, olvasnak, tanulnak a pénzről. Tesznek magukért ÉS hisznek abban, hogy eljön az eredmény. Így valóban megtörténnek a csodák az életükben, mert ők tesznek csodát. CSODÁ-latos emberek…ahogy Te is az vagy és ahogy Te is megcselekedheted saját csodáidat!

Az újjászületések bábája vagyok
Én ‘csak’ utat mutattam, a lélek sötét éjszakáiban lámpást tartottam nekik és kísértem őket saját csodáikra találásukban. Nem hagytam őket idő előtt feladni az önmagukba és a jól-létük személyes lehetőségébe vetett hitüket. Volt, hogy mindenki más kinevette őket, de én ott voltam és  hittem bennük és velük együtt, hogy van kiút – számukra is. Igen, az újjászületéseket kísérve valóban bábának érzem magam.
A csoda mi vagyunk
Izgalmas a csoda kérdés, hogy mi az valójában és hogy vannak-e csodák. Szerintem vannak – mert csoda alatt azt értem, hogy egyszer csak megfordul a sorsunk, a sorsmintázatunk egy-egy darabja, helyére kerül, és öröm, határtalan szabadság érzete árad szét a lelkünkön. Ilyenkor azt érezzük, hogy egy csapásra csoda történt. Valójában sokkal valószínűbb, hogy elérkeztünk oda, hogy már manifesztálódhat a változás és eljöhet a mintaváltásunk eredménye, az öröm vagy éppen a bőség.
A szándékkal kezdődik minden
Van egy null pont a változásban – amikor megszületik bennünk a szándék a változásra. Sokszor ez csak akkor jön el, amikor már nagyon sokat szenvedtünk és már tényleg bírhatatlanná vált a helyzet. De eljön és akkor nekiindulunk, hogy rendet rakjunk, felszámoljunk, elengedjünk, meggyógyítsunk és újjáépítsünk. Valódi átalakulás, transzformáció történik. A hétfői A Pénz Boldogít! előadásban ezt úgy fogalmaztam, hogy sokszor be kell szűkülni a térnek, hogy utána tágulni tudjon. A változáshoz át kell haladjunk a szülőcsatornához hasonló szűk alagúton, melyben újjá szüljük magunkat.
A kezdetek mintaadó ereje
Az újjászületés lehet szenvedésekkel és küzdelmekkel teli, sőt gyakran megtorpanunk, esetleg vissza is fordulhatunk az úton, ha az első alkalommal (a születésünkkor) fájdalmak, negatív érzelmi megéléseink voltak. A magzati kor és a születéstörténetünk meghatározza a személyiségünk alapjait és a környezetünkre adott válaszreakcióink mintázatát. A magzatkori és születési stresszek oldására alkalmas eszközök a kineziológia, a családállítás, a rebirthing/vivation légzéstechnikák (stb.), de alkalmas a szertartásbeli, születés-rituálé által lehetővé tett újraélés, oldás és gyógyulás. Egy ilyen programra készülünk augusztus végén:

Újjászületés Est

Augusztus 29-én szerda este 19:00-21:30 között

Ha úgy érzed:

  • itt az ideje a változásoknak
  • már nem akarod, hogy tovább szűküljön az élettered, az anyagi háttered, a kapcsolataid
  • hitet szeretnél meríteni
  • erőt és támogatást szeretnél kapni a változásodhoz
  • át akarod írni az édesanyáddal kapcsolatos történeteidet
  • szeretnél újjászületni jelenlegi életszakaszodban
  • belső, tápláló-szerető-gondoskodó anyaképpel élni
  • szeretnéd meggyógyítani a benned élő anyaképet
  • vágysz arra, hogy megérkezz az ősbizalomba, a hordozottság-védettség és megtartottság érzésébe

Akkor ott a helyed velünk az újjászületés szertartáson, melyen a résztvevőkből valódi szülőcsatornát formálunk és lehetőséged lesz valóban megszületni, újraírhatod a születésed és az életed történetét, oldhatod az akkor keletkezett és azóta újra és újra ismétlődő stresszeket! Az Újjászületés Est során a szülőcsatorna megtapasztalásán túl, számos ősbizalom építő, önmegerősítő gyakorlattal és meditációval készülök. Fontos szerepet kap a tudatos légzés és érintésterápia.

A szertartáson férjemmel együtt leszünk ismét és hangvarázzsal segíti majd az újjászületés folyamatát csodálatos apa és szerető társ energiáival.  Várunk rá szeretettel!

Az újjászületésedhez lesz tehát bába, lesz anya és apa, dúlák segítő kezei, a csoport támogató energiái és Boldogasszony ereje.

Az est részvételi díja: 4000Ft

Férfiaknak és nőknek egyaránt nyitott program; gyermekeket lehet hozni (de előtte egyeztessünk az életkori és egyéb pszichés jellemzők végett).

A létszám limitált!

A program helyszíne:

Bp. VII. Erzsébet krt. 58. I.em.4.

A jelentkezéshez írj a noionmegvalositas kukac gmail.com címemre, és írd a tárgy mezőbe “újjászületés”.

Mosolygós napokat!

 Szeretettel:
Pozsgai Nikoletta
kineziológus, életmód-tanácsadó és terapeuta
személyiség integrációs tréner

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!