Sikerélménnyel ösztönözlek, hogy legyenek céljaid és eredj a nyomukba!

Sikerélménnyel ösztönözlek, hogy legyenek céljaid és eredj a nyomukba!

Talán tudod, hogy sok könyvet írtam már meg a női önfejlesztés terén, online tanfolyamokban és e-book-ként eddig is meg lehetett őket vásárolni. DE a nyomtatásig még nem jutottak el…Egészen mostanáig:) Szerda éjjelre befejeztük mind a hat könyvem belíveit tördeléssel, tipográfiával együtt. Ma elindult a gyártásuk:) Óriási öröm van bennem!

De nem csak azért írom, hogy megosszam az örömömet…

Azért is, hogy erőt és ösztönzést adjak Neked az én sikerélményemen keresztül!

Megannyi “szülésem” volt már, de a könyvekkel nagyon hosszan vajúdtam. Dédelgettem őket…no meg önszabotáltam. Aztán a 2011-es céltervembe már nagy merészen beraktam 5 könyv megjelenését. Hosszú utam volt velük…és nem a megírásukkal. A könyvek 90%-ban készen voltak már jó ideje…Láttam, hogy a kreatív írásban, információ összerendezésben jó vagyok, de írásban nagyobb volumeneket összeszerkeszteni, kezelni, a benne lévő hibákat kezelni…no ez nem az én asztalom. Tavalyig azt hittem ezt meg kell tanulnom. Aztán rájöttem, hogy miért akarok már megint mindent én megcsinálni? Így aztán az év elejétől szerkesztés, korrektúra, hanganyag legépelésben társakat kértem segítségül.

Mára nem csak, hogy elkészültünk, hanem év közben meg tudott születni egy újabb könyv is, melynek témája a női teljesség, a szakrális nőiség. A szívem minden dobbanása benne van:) A címe végül a Nőiség Ezerszirmú Rózsája – a női teljesség gyógyító virága lett.

Elkezdtem a FájdalomTest Helyett Építs ÖrömTestet című életreform könyvet is, mely további másik 4 “születésre felkészült” könyvvel napvilágot fog látni 2012-ben.

Büszkélkedek? Igen. De láss ennél többet a soraimban.

Sikerélménnyel ösztönözlek, hogy legyenek céljaid és eredj a nyomukba!

A sikerélmény öröme legalább akkora, mint az első ugrás, amivel beleugrasz a jövődbe

Miért jöhetett létre a célom megvalósulása?

Nem azért, mert különleges vagyok, vagy különösebben szerencsés. Igazából “egy lány vagyok az utcából”, aki Veled együtt, kicsivel előtted vagy utánad nőtt ugyanott fel.

Ok, a magam nemében különleges és egyedi vagyok (mint ahogy Te is!), megvannak a tehetségeim (mint ahogy Neked is!) és élek velük. Megszereztem (és szerzem) a szükséges ismereteket és tanulok az élettől is. (Most már) bízom magamban. Ott volt a szándékom, ott volt a figyelmem, energiámat a célomra fókuszáltam, amikor megtorpantam megnéztem, hogy miért nem tudok tovább lépni, oldottam az önszabotázs okait, felkértem segítőket és az “együttben” elkészültek a könyvek.

Mindeközben csináltam még sok mást is…a célkitűzés, céltervezés, önmotiváció és inspiráció terén….és még valamit:

Az egyik csoportból a héten többen azt kérdezték, hogy van ennyi energiám, főleg család mellett?

Egyfelől csinálom a Női Energia Fitneszes gyakorlatokat, de még ez is csak segéd módszer.

Tudod mi a titkom?

…hogy önmagamat élem. Azt csinálom, amit szeretek, azt írom, amire van ihletésem, tapasztalatom, azt tanítom, amit magam is megtapasztaltam. A múltammal-jelenemmel és jövőmmel, önmagammal minden szinten szövetséget kötöttem.

A könyvek , amik most megindultak a napvilágra kerülés útján mind egy vezérfonalra épülnek:

Az önmegvalósításra.

A témák, az önmegvalósítás egy-egy szükséges elemét fedik le. Életterületileg (pénzkezelés, karrier) , vagy módszertanilag-életszemléletileg (célkitűzés-célmegvalósítás, énképfejlesztés-önbizalomépítés, szakrális nőiség)

4 éve volt, amikor a Női Önmegvalósítás Kincsestár (noionmegvalositas.hu)  létrehozása céltervem megszületett. Azt tűztem benne ki célul, hogy a nők számára komplett tudástárat hozok létre, akik önfejlesztő és öngyógyító tanfolyamokon tanulhatnak majd a legfontosabb életterületeken. A célterv majdnem teljesen megvalósult mára…miért csak majdnem? Mert van még belőle hátra egy év:), a 2012-es.

Azt kívánom Neked, hogy legyenek belülről motiváló céljaid és juss el azok megvalósulásáig, érezd át annak óriási örömét!

Legyen 2012 számodra is az az év, amelyben Te hozod a változásokat, amelyben megvalósítod mindazt, aki és ami vagy!

Ha szeretnél ebben segítséget, immár a Váltsd Valóra az Életed! című könyv és munkafüzet nyomtatásban is rendelkezésedre fog állni, a Pozitív Énképfejlesztővel, az Önmenedzsment MesterNőjével, a Pénz Boldogít! – pénzszemléleti és pénzkezelési praktikáival és a Nőiség Ezerszirmú Rózsájával együtt:)

Ha pedig személyesen szeretnél velem felkészülni 2012-re,

a céljaidat megfogalmazni, céltervet készíteni és

megtanulni, hogyan hívd egybe az ÉnErőidet a teremtő erőd három erőközpontjával összerendezetten,

akkor a december 11-i vasárnap a Te napod lesz!

Várlak az Új Valóság Teremtő Napon >>>, december 11-én sok szeretettel!

Ha nem tudsz jönni a célkitűzést segítő feladatlapot és a hanganyagokat, illetve a részvevőknek járó kedvezményeket is megkapod a távoktatási csomagban!

Bővebb leírás és jelentkezési lehetőség az ÚJ VALÓSÁG Teremtő Naphoz:
Hogy 2012 Út legyen a Legteljesebb Önmagad Valóságába >>>
***
Ezt írtam a Válts Valóra az Életed! – a célmegvalósítás mesterkulcsai könyvnek borítójára:

“Hiszek abban, hogy Te is rendelkezel szabad választással, magadban hordozod a szíved vágyainak megvalósítási lehetőségét, és képes vagy az életed álmát valóra váltani. …Az élet legteljesebb valósága megnyílhat előtted is, valóra válhatsz Te is és Veled teljesedik ki az életed! “

 
Végtelen szeretettel és határtalan örömmel!

Pozsgai Nikoletta

kineziológus, életvezetési tanácsadó

www.kineziologiakezeles.hu

noionmegvalositas.hu

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!