PersonaScope Személyiség -és ÉletÚtElemzés, sors, életcél, életfeladat, küldetés és életterületek

PersonaScope Személyiség -és ÉletÚtElemzés, sors, életcél, életfeladat, küldetés és életterületek
PersonaScope személyiségelemzés

PersonaScope Egyéni Tanácsadás / Konzultáció

Fókuszban: Személyiség -és ÉletÚtElemzés, átfogó segítség az erősségek/gyengeségek, sors, életcél, életfeladat, küldetés, önmegvalósítás út és egyéni buktatói, női /férfi életút és blokkjai, általános életterületek mint pénz, karrier, párkapcsolat alakulása, gyermekáldás, egészség, stb. kérdéseiben.

A PersonaScope rendszerről Videós magyarázatokat itt találsz>>>

Testi/Fizikai, Lelki/Érzelmi, Szellemi/Spirituális erőforrásaid, melyek ismeretében ráláthatsz hozott gyengeségeidre, meríthetsz erősségeidből, s megértheted személyiséged alapvető mozgatórugóit

A fogantatásod és születésed pillanata és körülményei megadják az alapvető ÉletMintáid, kihívásaid és várható sorsutad a maga feladataival; megmutatja erősségeid és gyengeségeid, sőt rámutat önmegvalósításod útjára is. Megismerni ezeket a földi, lelki és szellemi síkokon egymásra helyezni – mint az önmegértés rétegeit – egyszerre kincs, óriási lehetőség és egyben iránytű az életedhez. Ezt adja a PersonaScope.
Mi a PersonaScope?
A PersonaScope egy  olyan átfogó személyiségelemző módszer, mely egy összefüggő beavatási útként mutatja be az életút és benne a női/férfi teljesség útját. Feltárja, hol tartasz az úton,  milyen emberi és női/férfi erősségeid, gyengeségeid, kihívásaid vannak, hol vannak az életfeladataid, milyen küldetéssel érkeztél e Földre.  Ismerd fel azt, amire szükséged van a boldog élethez. Minderre választ ad a PersonaScope, ami személyes iránytűt ad a kezedbe az életedhez. Az elemzés alapja a születési dátumod, neved.
Miért különleges más rendszerekhez képest?

 1. Mert egyberendez több asztrológiai ág szerinti elemzést, mellette az asztrozófiai csillagtérképedet, hozzá a számmisztika és a taroszkóp rendszereit. Különleges EGYbenlátás lehetőségét adva ezzel.
 2. Mindezek mellett az is sajátossága, hogy a fogantatási képletet és a születési képletet is nézem vele. Ebből rengeteg plusz és az életed alakulása szempontjából, karmikus értelemben is, információ vonható le.
 3. Abban is különleges, hogy nem kell külön elmenj több rendszer asztrológusaihoz, majd külön egy asztrozófushoz, a számmisztikushoz és a tarot elemzőhöz. Mindezt egyben elemzem, egyyben segítem neked is látni. Hiszen TE EGYben vagy. Akárhágy oldalról is közelítünk meg, s minél több oldalról tesszük, annál beljebb jutunk, annál teljesebb képet kaphatunk.

A PersonaScope alapján többek között megtudhatod:

 • Milyen személyiségtípus vagy? (Erőforrások, Személyiség, Női és Férfi személyiségtípusokat külön-külön mind megismered)
 • Milyen erősségeid és milyen gyengeségeid vannak?
 • Melyik elem és energiatípus a legfontosabb erőforrásaid?
 • Melyek a legfontosabb megoldandó feladataid, életkihívásaid?
 • Milyen irányba tart az életed?
 • Mire születtél?
 • Mikor tudod saját ritmusod, saját önvalód szerint jól élni az életed?
 • Mikor vagy hajlamos sodródni, mások elvárásai szerint diktált éltet élni, s közben facsarodni?
 • Melyik és milyen a TE önmegvalósítás utad?

Az elemzés eszközeiben felhasználom az asztrológia, asztrozófia, numerológia és a CoreConnection (kapcsolódás a Magi Eszenciával) módszereit is.
Saját PersonaScope ábrám elkészítése olyan felismeréseket hozott, ami összerendezte bennem életem alapjait. Hűha élmény volt. Jobban mondva szellemi extázis élmény. Megértést hozott a miértekben és felismerést a rám váró feladatokban. Mindeközben rálátást arra, hogyan függenek össze az asztrozófia, az asztrológia, a numerológia és a földi életünk terei, hétköznapi kihívásai. Minden megfoghatóvá vált és értelmezhetővé a gyakorlati kérdéseim terében.
A PersonaScope ábrából leolvasható a küldetésed, az életcélod és az az út is ahogyan eljuthatsz oda. Rámutat azokra a gyengeségekre, amelyek kihívások elé fognak állítani; akadályokat fognak képezni, hogy eljuthass az életcélodba s megvalósulhasson a küldetésed.
Ismerd meg mit hoztál, hogy felismerd min kell dolgozz, növelj, elengedj ahhoz, hogy kiteljesedhess!
Ha tudod mit hoztál, mi van benned – mind erősségeid mind gyengeségeid terében, s tudatosítod, hogy mit hoztál meggyógyítani, átfordítani, akkor hatékonyabbá válik az önismereti munkád és gyorsabban elérhető a pozitív változás. Mi több fenntartható és tovább nyíló virággá válik nőiséged is.
Miért PersonaScope?
Sokaknak elemeztem már születési képletüket megannyi módon, s mindegyik rendszer hozzáadott valami pluszt a teljesebb megértéshez. A nagy, átfogó képet a PersonaScope-pal tudtam megérteni és átadni is leginkább. Az alapját én úgy hívom Földi Asztrológia – olyasmi, ami a régi korok bölcs embereinek alapvetés volt a természet megfigyelése végett. Föld éves változási rendje fejti ki a legerőteljesebb hatást ránk. S csak ezek után az állatövi jegyek s csillagképek.

A legizgalmasabb és talán a legfontosabb kérdés, ami mindannyiunkat foglalkoztat, hogyan lehetnénk boldogabbak.
Mit is jelent a boldogság Neked, párodnak, gyermekednek?
S erre  bár nincs általános recept, viszont VAN SZEMÉLYES RECEPT. Ami sejtszinten kódolt benned. Azaz rendelkezel egy belső tervrajzzal és térképpel a boldogsághoz. Ideje megismerned, hogy értelmezni tudd, s benne jól tájékozódva valóban abba az irányba menj, amerre a személyes boldogságod kinyílik számodra.
Már a PersonaScope alaprendszere (Föld Asztrológiának hívom és egyszerűbb mint az állatövi jegyekkel és a kozmosz csillagaival foglalkozó magasabb szintjei!) megmutatja azokat az összefüggéseket, amelyek a fizikai, itt és most életedre adnak jól használható, praktikus irányelveket, sorshelyzeteidre megoldást egyszerre fizikai, lelki/érzelmi, mentális/spirituális síkokon.
Látni a NAGY KÉPET számomra feltöltő, s egyben mély megnyugvást hoz. Érteni, hogy az egyes kapcsolati megélések, élethelyzetek miért történtek, mit hoztak, mire mutattak rá kifejezetten hasznos, mert átláthatod, hogy merre tart az életed…ha hagyod.
PersonaScope személyiségelemzés

Sodródás, kiszolgáltatottság helyett vedd a kezedbe életed irányítását!

Rálátni arra, hogy mikor és miért válunk sodródóvá, hogyan válunk kiszolgáltatottá, mi stresszel bennünket igen hasznos önismereti tudás. Hiszen így eldönthetjük, hogy hagyjuk-e, hogy mások irányítsanak, engedjük-e, hogy mások elvárásai szerint éljük életünket. Mindezt tehetjük a stressz elkerülése miatt, a békéért, a biztonságért, s akár a szeretetért.

Sorskönyv, életút, önmegvalósításIsmerd fel mi fontos, ahhoz, hogy jól érezhesd magad a bőrödben, s mi az, ami kimozdít, stresszel, s kihívás elé állít!

Ha tudod mit hoztál, mi van benned – mind erősségeid mind gyengeségeid terében, s tudatosítod, hogy mit hoztál meggyógyítani, átfordítani, akkor hatékonyabbá válik az önismereti munkád és gyorsabban elérhető a pozitív változás. Mi több fenntartható és tovább nyíló virággá válik nőiséged is.
PersonaScope = “persona” – személyiség, “scope” szemlélet = az egyéniséged, önnön MAGod a középpontban, amit nem megváltoztatni, hanem ÉLNI kell!


Milyen típusú elemzések kérhetők?


ALAPELEMZÉS:

 1. Személyiségelemzés (személyiségtípus, belvilággal és külvilággal való kapcsolat, önbizalom, önérvényesítés, kommunikációs képességek, erősségek, gyengeségek, táplálók és visszahúzók, blokkok)
 2. Alapvető úletút és sorselemzés (életcél, életfeladat dinamikák, küldetés)

Mindkét pontban írottakon végigmegyünk, az átadott információkból személyes életstratégia készül, mely alapján úgy éleheted az életed, hogy az saját prioritásaid alapján alakítva, személyre szabott életvezetéssel hozzásegít az életcélod és küldetésed megvalósításához.
Kiegészítő elemzések:

 1. Női/Férfi életút, női és férfi minőség blokkjai, női és férfi szerepek
 2. Párkapcsolati blokkok, megoldási utak, összehasonlító párkapcsolati elemzés (szinasztria)
 3. Gyermekáldás blokkjai, megoldási/feloldási útjai
 4. Szolár évi (jelen életévben aktuális változókkal) PersonaScope elemzés

Magasabb szintű átfogó elemzés:
Magasabb szintű életútelemzés – tanácsadás az alapszintű elemzés után kérhető, azok feldolgozása után javasolt. Ekkor már a csillagtérképedet is elkezdjük feltárni.


 Mennyibe kerül egy elemzés 60 perces konzultációval?


50 000Ft / alapelemzés +első konzultáció

30 000Ft minden további konzultációs óra a kiegészítő elemzés témáiban haladva egyéni igény szerint

magasabb szintű életútelemzés (asztrozófiát is belevéve) összevető komplex elemzés konzultációval 50 000Ft. Az alapelemzés után kérhető.

BÓNUSZ:

MINDEN KONZULTÁCIÓ DÍJA TARTALMAZZA AZ ADOTT KONZULTÁCIÓ HANGFELVÉTELÉT IS!


HOGYAN TUDSZ JELENTKEZNI?


A jelentkezéshez töltsd ki az alábbi űrlapot, figyelve arra, hogy jól írj be és adj meg minden adatot! 

Vezetékneved:*
Keresztneved:*
E-mail cím:*
Számlázáshoz címed (céges vagy magánszemély esetén postacím):*
Telefonszám (adminisztratív kérdésben használom csak):
Teljes név, akinek az elemzést kéred (ahogy hivatalosan használod/használja):*
Születési hely (ha külföldi, a helyi nyelven is add meg a helységnevet):*
Születési év:*
Születési hónap:*
Születési nap:*
Születési nap óra/perce:*
Egyéb szerinted fontos információ, kérdésed felém:
Várlak Szeretettel egy minden eddiginél mélyebb és átfogóbb megismerési folyamatba, melynek fókuszában Te magad állsz, céljában pedig saját önazonos életed megteremtése!
Pozsgai Nikoletta
kineziológus, életmód-tanácsadó és terapeuta
személyiség integrációs tréner
női önmegvalósítás specialista

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!