Párkapcsolati Harmónia Nap élményei

Párkapcsolati Harmónia Nap élményei

Párkapcsolati Harmónia Nap előadása közben

Május 22-ét a harmóniának szenteltük, hogy az önmagunkkal és ezen keresztül a kapcsolódásainkban is megteremthessük, vissza tudjuk állítani a harmóniát.

Azt a harmóniát, ami legtisztább módján önmagunkból, a középpontunkba rendeződöttségről szól. A belső harmóniát, amit aztán kifelé elkezdhetünk megmutatni és abba másokat is meghívni. Belső erő származik ebből a szemléletből…mert ilyen megközelítésben nem függ a Te harmóniád mástól! Önmagad vagy képes létrehozni és visszaállítani. Nem kell megvárnod, míg olyan társat vagy környezetet találsz…elég, ha önmagadat teszed olyan társsá és varázsolsz magad körül harmonikus közeget:) Felszabadító tudni, hogy Te állsz a dolgok közepében és a te kezedben van a megéléseid irányítása, a helyzetekre adható reakciók közötti választás joga!

A napot előadással kezdtem, melyhez a szokásos módon illusztratív “oltárt” is készítettem a párkapcsolataink egyes fejlődési stádiumait bemutatandó. Az előadás végén az összehangolódásunkat segítő meditációban beengedtük a teljes ciklust és vele az összes fejlődési állapotunkat.

Az előadás és meditáció után belekezdtünk a párkapcsolati problematikák felállításába és oldásába. Ez alkalommal is jócskán kaptunk komplex, generációkon átívelő blokkokat, melyeket a teljes vérvonalon oldani tudtunk.

Párkapcsolati Blokkok Állítása közben

A mostani témáink között szerepelt a “családból való kizáratás” témája, mely a valahová tartozás jogát, vágyát és megélését állította a célkeresztbe. Dolgoztunk szerető kapcsolatokkal, melyekben a szív útjainak és a szerelem szövevényeinek történeteit bogoztuk ki, megannyi fájdalmat találva és oldva a résztvevők segítségével. Foglalkoztunk a családi egység önszabotázs témájával és a meg nem élt intimitás-szexualitás témájával is.

A Harmónia Est kezdetén

A délután intenzív “munkáját” rövid pihenő után a Harmónia Est egységbe rendező erőteljes tisztító meditációja, majd a szeretet megélésének gyakorlatai követték. A szeretet nyelvek gyakorlásáé volt a fő szerep, melyet páros és csoportos elemekkel élhettünk át.

Megszentelt Pillanat

Számomra felemelő volt a nap során látott meg-oldódott ügyek sora, a lényegében ismeretlen emberek egymásra hangolódása, az “ügyeknek” való szentelődése. Az este lágy hangulata, a mécsesek lángjai az új harmónia történetek fényei, a ragyogó tekintetek és a hála érzése mélyen belém ivódott.

Köszönöm mindazoknak, akik ott voltak velem-velünk!

Megosztás Facebookon

“Párkapcsolati Harmónia Nap élményei” bejegyzéshez 2 hozzászólás

 1. Bár sokat hallottam a SZINT módszeréről, és vonzott az a fajta szintézis ami Nikol képességein és személyiségén keresztül egybe integrál ennyi segítő eszközt, most volt először lehetőségem részt venni a programon.
  Amit tapasztaltam, azt nehéz szavakba önteni. Az egész egy olyannyira jól vezetett, könnyedén zajló, természetesen áramló és egyben mély folyamat, hogy a kezdet kérdéseim szinte rögtön értelmüket vesztették. Mindig mindenre ott volt a válasz, éreztem magamban mit kell tennem, mit kell mondanom, belső figyelemmel lehettem a magamban megjelenő érzésekre és energiákra, amik mintha mindenféle akaratomon kívül, felerősödve törtek ki ha a helyzet úgy hozta.
  Megérintett ahogy jelen lehettem mások élethelyzeteiben, ismeretlen emberek múltbéli történéseiben, és a Nikol jelenben való léte, megtartása, érzékenysége, valamint a családállítás, a kineziológia, a pszichodráma módszereinek és ki tudja még mennyi mindennek köszönhetően, de senkinek nem lehetett kétsége afelől, hogy igen erőteljesen gyógyítjuk a múltat, jelent és jövőt.
  Köszönöm, az esélyt, hogy bepillanthattam saját családom összefüggéseibe, és, hogy ezek egy-egy szituációnak, mozdulatnak, vagy mondatnak köszönhetően természetes módon tették helyükre a dolgokat, hoztak felbecsülhetetlen felismeréseket.
  Önmagam más által megszemélyesítve, egy bizonyos távolságból kívülről figyelni, és hallani a szájából elhangzani legbelsőbb gondolataimat, érzéseimet, olyan feledhetetlen élmény, ami által szegényebb lenne életem.
  Nagyon jó érzés, hogy egyszerű jelenlétünkkel segíthettünk egymásnak és mindannyian többek lettünk a nap végére. Hálával tartozom minden jelenlévőnek, hisz mindenki rengeteget adott, és Nikolnak is, hogy egy ilyen védett és meghitt környezetet teremtve, önmagát, tudását, energiáit teljes mértékben átadva létrehozta a SZINT csodáját.
  Köszönöm!

  Válasz

Szólj hozzá!