Nyugalom-biztonságérzet-harmónia – mi a titka?

Nyugalom-biztonságérzet-harmónia – mi a titka?

Tegnap egyik kliensem kérdezte mi a titka a harmóniának és annak az áradó magabiztos mégis nyugodt erőnek, amit nálam mindig érez. Számomra egyértelmű, s mára számára is az.
Ő is, mint sokan napjainkban zaklatott életet él, kényszer munkát végez a megélhetésért, a párkapcsolatát próbálja egyben tartani. De keresett, kutatott, mert valahol legbelül tudta, hogy van számára egy nyugalommal átitatott tér, ahol megpihenhet, feltöltődhet és tisztán láthat. Eddig ezt a teret én hoztam neki létre…tegnaptól már önmaga is képes erre.

Kifelé figyelve a majom-elmét ugráltatják az illúziók, s nyugalmat nem lelsz. Befelé figyelve megleled a nyugalmat. Felfelé figyelve rálátást kapsz, iránymutatást. De neked mindhárom irányba nézned és látnod kell, ahhoz, hogy jól cselekedhess és harmóniában élhess. Hogyan? A titok nyitja a Lélek Terében nyílik fel előtted.

LélekTér
Létezik egy végtelen és teljesebb valóság, melyben rend van, könnyűség és áramlás. Ez a Lélek Tere. Ebben a térben megszűnik minden kétely, a lélek nyugalma ad tág teret s belső összerendezettséget neked. A középpontodba rendeződsz. Csökken a stressz, a belső frusztrációk, melyek az életproblémák, a nehézségek és azok kiszámíthatatlansága okoz benned. Az célirányok világosak, az út tiszta és járható. Mi több könnyű és örömteli. Minden magától bontakozik ki. Mi más is lenne, hisz Lélek-JelenLétben vagyok.
Belső bizonyosság
Bizonyosság, mely szerint minden rendben van és haladok az utamon. Bizonyosság, hogy valóban minden segítséget és támogatást megkapok, ahhoz, hogy a legteljesebb életet élhessem abban az anyagi bőségben, ami az életfeladatom ellátásához és a lélekfejlődésemhez szükséges.

Lélek-Kapcsolatban

Segítettség és vezetettség
A bizonyosságban ott a segítettség érzet is, mely növeli a biztonság érzetem. Lelkem nyugalmában és teljes biztonságban egy magasabb rezgésszinten létezem, mely önmagában gyógyító, felemelő és inspiráló – nekem és a környezetemnek.
A testem-lelkem-szellemem hármas összehangoltságában az inspiráció megérkezik képek, hangok, szavak, érzetek formájában és máris tudom, érzem, hogy mi a leghelyesebb következő lépés. A Felsőbb Bölcsebb Énem által vezetett vagyok s így nem tudnak megvezetni – sem a félelmek, sem a külső manipulatív erők, mert valójában nem létező illúziók csupán.
Ismerem a kaput a Lélek határtalan terébe, s összekapcsolódott vagyok. Ebben rejlik a titkom.

  • Hogyan lehet belépni ebbe a Lélek Térbe?
  • Hogy tekinthetsz mindig az egység szemével önmagadra, életedre?
  • Hogyan kapcsolódhatsz Önnön legfelsőbb Magoddal, Valódi Éneddel, a Lelked igazságával?
  • Miért és hogyan segíthetnek a meditáció, kontempláció, koncentrációs technikák?
  • Hogyan építsd fel a belső kapcsolódást a lelkeddel?
  • Hol van és milyen a Te belső templomod?

Mindezekről beszélek a most vasárnapi Belső Iránytű c. előadásban. A kapu Te vagy, a kulcs nálad…én azt mutatom meg, hogyan használhatod mindazt, ami megvan benned, hogy önmagad nyithasd ki a jobb jövőd világát.
Belső Templom: Gyakorlati Útmutató
Szeretném, ha elméletben is megérthetnéd, hogy az egyes technikák hogyan működnek és lehetőséged lenne kipróbálni őket. Ezért az előadás utáni részben gyakoroljuk, hogyan építheted fel nap mint nap a belső kapcsolatot Igaz, Valódi Éneddel, a Lelkeddel, s azon túl hogyan kapcsolódhatsz a világegyetem tudásával és bölcsességével.

2013. január 13. 18:30-21:00 Belső Iránytű

– személyesen vagy hanganyagban

Várlak vasárnap, az év 13-áján, az év első transzformációs napjának estéjén. NE feledd 13 = kapu, átjáró. Lefelé vagy felfelé. Te döntöd el a pillanatban születő választásod alapján.
A választásod alapja lehet tudattalan és tudatos. Hogy tudatos legyen, azért tenned kell és gyakorolnod kell. Gyakorolnod kell, hogy fókuszált maradj, hogy ne zavarjanak meg és ne térítsenek el a körülmények illúziói.
  Találkozunk a lélek terében.

  Pozsgai Nikoletta
kineziológus, életmód-tanácsadó és terapeuta

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!