Nők Napja: Női Önismereti Nap és Nőiség Ünnep

Nők Napja: Női Önismereti Nap és Nőiség Ünnep

Női TeljességNői Önismereti Nap – a PersonaScope Tükrében

2017. Március 8, szerda, 10:00-17:00

Töltsd a Nők Napját ÖnMAGaddal!

Önismeret + önelfogadás + önszeretet ajándékba Nők Napjára!

Tudd meg:

Milyen nőtípus vagy?

Milyen erősségeid és milyen gyengeségeid vannak?

Mi táplál téged és mi az, ami lekapcsolja az energiádat?

Melyik nőtípus és női energia a legfontosabb erőforrásod?

Melyek a legfontosabb megoldandó feladataid, életkihívásaid?

Milyen irányba tart az életed?

Melyik a női önmegvalósítás utad?

Idén is lesz PersonaScope alapú  női önismereti workshop, mely során megismered az egyes női személyiségtípusokat, s ahogy haladunk megismerheted saját belső viszonyulásaidat is az egyes női személyiségtípusok, női minőségek és női önmegvalósítás utak kapcsán.

Személyes, rád szabott workshop!

Az önismereti naphoz szükséges a születési adataid elküldése. Születésed szerinti PersonaScope, azaz személyiség és sors elemzés módszere szerint a programra elkészül az alap női személyiségfeltáró PersonaScope ábrád, mely kapcsán önmagadról tanulhatsz a napi workshop során.

A PersonaScope személyiség -és életútelemző módszer, ami az asztrológia, numerológia, asztrozófia integrált rálátásával, a Core Connection (kb. kapcsolódás a lélek eszenciával) eszközével használatával iránytűt ad a kezedbe önmagadhoz, életedhez. Személyiségtipológiája az egyéniség kibontakoztatásának egyéni útját, azaz az önmegvalósítás női/férfi útját világítja meg.  Alkalmas az életút áttekintésére, annak fő irányvonalainak átlátására és miértjeinek megvilágítására.  Tanácsadó módszer, mert fontos benne, hogy Te értsd meg saját magadat – a helyett, hogy csupán kívülről kapott információk tömkelegét zúdítanám rád. Olyan komplex módszeregyüttes, amelyet a régi korokban (pl. Egyiptomban, Atlantiszon) evidensen használtak akár már a leszülető lélek névválasztása kapcsán, segítségül hívtak az élet jelentősebb eseményeinek időpont meghatározásához, sorsesemények tanításainak megértéséhez, a beavatási út és az egyéni fejlődés segítéséhez. A PersonaScope ábrából leolvasható a küldetésed, az életcélod és az az út is ahogyan eljuthatsz oda. Rámutat azokra a gyengeségekre, amelyek kihívások elé fognak állítani; akadályokat fognak képezni, hogy eljuthass az életcélodba s megvalósulhasson a küldetésed.

Ha nem tudsz eljönni erre a workshopra, vagy kifejezetten az egyéni tanácsadást szeretnéd kérni, akkor a PersonaScope elemzés kérhető egyéni konzultáció formájában is, ára 25 000Ft (személyes ábra elkészítése megadott adatok alapján + konzultáció) 

A Nők Napját így önmagad megismerésére, megértésére és a valódi önszeretet, önelfogadás napjává varázsolhatod!

Részvételi díj:

  • Workshop részvételi díj az alap PersonaScope személyes ábrád előzetes elkészítésével együtt 25 000Ft

A workshopon való részvételhez személyes ábrát készítek, ehhez szükséges jelentkezési és előleg befizetési határidő: március 6. 

A nap folytatásában:

Nőiség ÜnnepNőiség Ünnep

18:00-21:00 között

Nőiség Ébredj, Te vagy a Kikelet! 

címmel előadás és női teljesség meditáció este, ünnepeljük együtt nőiségünket!

Részvételi díj:

  • Esti Nőiség Ünnep programja: 3 500Ft

JELENTKEZÉS A WORKSHOPRA:
[contact-form to=’gralhaz@gmail.com’ subject=’Női Önismereti Nap jelentkezés’][contact-field label=’Név’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mail cím’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Honlap’ type=’url’/][contact-field label=’Hozzászólás’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]
Ha valamely technikai okból nem érkezik visszaigazolás a megadott mailcímedre, akkor írj kérlek a noionmegvalositas kukac gmail.com címemre!
Várlak szeretettel:

  Pozsgai Nikoletta

  kineziológus, életmód-tanácsadó és terapeuta

  személyiség integrációs tréner

  szinkron mester oktató

Addig is töltődj a Női Teljesség Útjának első videójából:

 

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!