Nőiségünket Ünnepeltünk

Nőiségünket Ünnepeltünk

Még kedd délután volt, amikor a gyönyörűségtől könnybe lábadt a szemem…a másnapi női Teljesség Estre készültem és minden sejtemben éreztem, hogy csoda az, aminek részese és főszereplője vagyok.
Ha a hozzám érkezők nehéz sorsaira gondolok és azokra aki még nem tudnak eljutni oda, hogy segítséget kérjenek, akkor a “mennyi dolgom van még ezen a világon” súlyát érzem. Aztán amikor a haladás, fejlődést és a szemekben megjelenő ragyogást látom, akkor a könnyűség, örömteli szárnyalás a boldog osztályrészem. Ilyenkor bábának érzem magam,  a nők újjászületésében bábáskodom mellettük és ez rendkívül felemelő érzés.
A gyönyör és a hála érzete keveredett bennem és őszinte tisztelet ébredt a szívemben az út iránt, amit lélek szinten választottam, az itt és mostban valódi hivatásként is cselekszem.
A Nőiséget Ünnepeltük
A héten eljött a Női Energia Fitnesz tavaszi kezdő csoportjának utolsó alkalma…együtt gyakoroltunk, ezúttal dinamikus meditációban kísértem őket. Nőiségünk ünnepe megkezdődött…a szívem túlcsordult, a nekik született szavaim összekötötték az egeket és a földet.
…és ez még csak a kezdet volt. Feltöltődve, vidáman és izzó lelkesültségben kezdtem a Női Teljesség Est előadásába, ahol a női teljesség aspektusait, erőforrásainkat és kincseinket elevenítettem meg. (Erről bővebben olvashatsz a Nőiség Ezerszirmú Rózsája c. könyvemben.).Valósággal zubogott körünkben a finom női energia, ahogy az egyes minőségek életre keltek.
Szívmelengető ajándékot kaptam
A Női Teljesség Est második részében a női energetikai rendszerről volt szó, melyet a Női Energia Fitnesz gyakorlatsor bemutatásával terveztem. Ezt korábban egyedül csináltam, majd a januári bemutató alkalmával 1, most pedig már 4 NEF-es tanítványommal együtt végeztük a gyakorlatot. Az 5 elem helyébe álltunk be és az gyakorlatsor közben keletkezett energia belül is kívül is érezhetően felizzott. Büszke vagyok rájuk, mert nem csak hogy tudják a formát, de már vállalták az együtt-et és bátran közönség elé álltak velem.
Büszkeségből hála
Korábban büszke voltam a NEF gyakorlatsoraira, ma már inkább hálát érzek, hogy a chi-kung, a tai-chi, a jóga és a tantra tanítások, nőiségfejlesztő gyakorlatok összeállhattak bennem és megszülethetett általam a NEF. Olyan mint egy gyermek, önmagában csodálatos és mindig fejlődik. Új és új elemek jelennek meg benne és újabb csodák nyílnak meg számomra is, ahogy dolgozom vele. Olyan mintha a nőiség isteni energiái és minőségei hoznának gyógyulást az egyes gyakorlatrészekben. Közben megtisztulnak az oly fontos női szerveink, a petefészkek, a méh, a hüvely és a mellek; feltöltődnek az erőközpontjaink és tisztulnak a csakráink.

***

Egyetlen gyakorlatsor, mégis minden benne van, amit a nőiségről feltétlenül tudnod kell!

Ha szeretnéd Te is megtanulni azt a gyakorlatsort, jövő szerdán, május 2-án induló kezdő tanfolyamra még tudsz csatlakozni! Női egészségmegőrző, a nőiségben kiteljesítő gyakorlatsor>>>

***

Szeretem és tiszta szívvel ajánlom a NEF-et, mert már az alapgyakorlatsor (forma) is olyan, hogy a gyakorlása közben:

 1. végigjárod a nőiség életciklusait,
 2. energetikailag tisztulsz
 3. kiegyenlíted magadban a yin és yang energiákat
 4. gyógyulsz a női minőségekben
 5. elengeded a nőiségedhez tartozó negatív mintákat, női vérvonalaidról származó asszonysorsokat, a nőiségedet és a testedet ért megítéléseket, elégedetlenség érzeteidet
 6. újjászületsz nőként, nőiségedben megújulsz – kiteljesedsz
 7. új valóságot teremtesz a 3 energiaközpontod aktiválásával

Mindezek mellett a gyakorlatsor úgy van összeállítva, hogy az élet és a napszakok ritmusát követő forma:

 1. összerendez
 2. stresszmentesít
 3. lecsillapítja az elmét
 4. energetizál
 5. megtanít tudatosan jelen lenni a testedben, érzékelni az egyes szerveidet és a finom energetikai működéseket
 6. átdolgozza a legfontosabb mélyizmokat, köztük a gerinc menti és az intim területekét különösen
 7. rendezi a menstruációt és felizzítja a női kreatív, teremtő energiáidat.

Ha ezt az egy gyakorlatot tanulnád meg életed során, már a lehető legtöbbet tetted nőiségedért, az egészségedért és fejlődésedért. Kortól függetlenül megtanulható és végezhető!
Ha szeretnéd Te is megtanulni azt a gyakorlatsort, jövő szerdán, május 2-án induló kezdő tanfolyamra még tudsz csatlakozni!
>>>Női egészségmegőrző, a nőiségben kiteljesítő gyakorlatsor>>>

Szívesen kísérlek nőiséged újjászületésében!

Várlak szeretettel!

Pozsgai Nikoletta

 kineziológus, életmód tanácsadó-és terapeuta
 női önmegvalósítás specialista
 noionmegvalositas.hu
 www.kineziologiakezeles.hu
Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!