Mi a női teremtő erő?

Mi a női teremtő erő?
papnői én

Mi a NŐI TEREMTŐ ERŐ? – kérdezte tőlem egy kételkedő, mégis irántam bizalommal lévő férfi kliensem. Megjelenik a szívemben; megengedem, hogy legyen; érlelem és táplálom; majd megjelenik az életemben – feleltem rá. Ehhez hazaértésemkor találtam egy hozzászólást férjem tollából a Férfi Erő Pajzs és Női Teljesség Virága című írásomhoz, melyben így ír:

“Mióta segítőként, résztvevőként, és egyre inkább bennfentesként látom feleségem programjait, bennem is rengeteg minden mozdult meg. Informatikai projektvezetőként, szabályok, rendszerek alkotójaként és számon kérőjeként, először kíváncsian fürkésztem a folyamatot, ami az első ötletcsírától a megvalósulásig vezet nála.
Mindig is gondos, alapos előkészítést tapasztaltam, mert önmagával szemben és a dolgaival kapcsolatban igen maximalista, néha már erőn felül is a Kedves. A rugalmas helyzetmegoldás, és az megérzések által vezérelt könnyed testreszabás mellett az utóbbi időben még nagyobb teret kap egyfajta spontán áramlás, és felső vezettetés. Mindig valami igazán jóval készül, készülünk, de egyre többször teljesen máshogy, általunk is váratlan módon sikerül felülmúlni mindezt.
Az előkészítés szakaszát nem tudom máshoz hasonlítani, mint amikor áldott állapotban várja a nő gyermekét és a kis családja segíti, kíséri ezen az úton. Odafigyeléssel, törődéssel, kedveskedéssel, néha kényeztetéssel, fájó tagok masszírozásával, álomba simító ringatással, vagy csak a nyugalom és önmagára való figyelés lehetőségének megteremtésével. Ő érzi belül, és egyre inkább érzi ahogy növekszik, hogy milyen is lesz a kicsi, milyenek a mozdulatai, mire hogy reagál, és milyen a kapcsolódásuk, viszonyuk. Az apa is próbál közel kerülni, beszélni hozzá, simogatni, és örül amikor megmozdul. De egészen a születés pillanatáig senki sem tudja, hogy pontosan milyen is lesz a gyerkőc, csak azt, hogy megkapott minden szeretetet, és törődést, és elfogadjuk olyannak amilyen ő akar lenni.”

Az elején még aggódva olvastam, hogy lehet, hogy Ő sem érti…aztán megnyugodtam…amint a foganás-várandósság-szülés hasonlatnál jártam fellélegeztem és ujjongó öröm fogott el…Igen! Érti és milyen jól látja, érzi már a női teremtő erő lényegét!

  • Vajon hány nő van, aki nem is tud az erejéről?… vagy tudja, de nem mer élni a kreatív, teremtő erejével?
  • Hány férfi van, aki fél a női erőtől, mert a feminista-amazon erővel azonosítja azt? Így elmulasztja velünk ünnepleni a nőiség legszentebb ajándékát az életadó képességét…akár gyermekről, akár alkotó tevékenységről, akár vállalkozásról van szó.
  • …és vajon hány nő van, aki élete második felében arra döbben rá, hogy a gyermekáldáson  kívül még igenis van ereje, vágya a teremtésre, buzog benne a tettvágy és a “szülés” vágy?
  • Hány nő van, aki már nem emlékezik pontosan, de belül érzi, hogy igenis él benne ez az erő és mélyen vágyik vele kapcsolódni, újraélni mindezt?

Remélem egyre több NŐ vágyja a saját erejébe való visszatérést,  aki elindul az emlékezés útján, melyen valódi, ősi női erejébe tér.

Itt az ideje, hogy ébredjen minden nő rá arra, hogy milyen erő rejlik benne!

A megnyilvánult világ a nőből árad ki!

Pont, ahogy a férjem látja és érzi és meg is fogalmazta: a gondolat megfogan bennünk és a világra szüljük a csodákat!

…és, ahogy Marianne Williamson írja:

“A világ anyjai vagyunk…És itt az ideje, hogy ezért az erőért felelősséget vállaljunk, abbahagyjuk a férfi erővel való erőlködést, visszaadjuk a férfi erőt a férfiaknak és végre egyensúly szülessék. A személyes boldogságod titka abban van, hogy belelépsz ebbe a női erőbe, és nem csak a személyes boldogságod függ ettől, hanem a kollektív boldogságunk, azaz világ sorsa is.”

Ébredésre, emlékezésre és az erődbe visszatérésre hívlak Téged július 2-ai esti programra:

A Teremtő Erő Rózsája

2012. július 2.  19:00-21:30 óráig

„Női léted csodáinak megismerésével, léleksúlyaid elengedésével a benned élő Istennő felszabadul és az élet kelyhének határtalan erőforrásaiból merítve megéled a teljességet, újjá teremted életed!”

Miről fog szólni a Teremtő Erő Rózsája esti program?

A teremtő erő személyes megtapasztalása és életre hívása áll az esténk fókuszában, melyet kiegészítenek nőiségfejlesztő gyakorlatok. A női teremtő erőnek szentelt estén célunk, hogy a program végére a női teremtő erő belső megélésűvé váljon, elérhető erőforrássá alakuljon benned.

Indulj el és ébreszd fel nőiséged csodáit, tanulj önmagadról nőtársdaiddal, NőVéreiddel együtt, intim támogató körben, a női teremtő erőd felébresztéséért és a nőként való kiteljesedésedért! „Különleges, gyönyörű virág vagyok, gyógyító fű, szívvel, értelemmel, mellekkel, csípővel, és anyaméhvel! Eljövök megszentelt földi orvossággal, hogy meggyógyítsam önmagam.”Queen Afua hercegnő

Milyen témák köré szerveződik a Női Teremtő Erő Szeminárium?

  1. Női önbizalom, önbecsülés, énkép és testkép szerepe és a teremtő erőnk kapcsolata
  2. A női test energetikai működése, női szerveink különleges szerepe
  3. Női erőforrásaink és hétköznapi kiaknázási lehetőségeik
  4. A női teremtés útja, avagy a tudatos teremtés női módszere
  5. A nő helye és szerepe a 21.században, az Új Föld folyamatában

Mire számíts a dinamikus meditációs program részben?

Megismered a szakrális nőiség beavatási ciklusait, tehát nem csak beszélünk ezekről, hanem testet-lelket bevonó gyakorlatokkal, dinamikus meditációs elemekkel a szertartás során sejtszinten ébresztjük magunkban a női teremtő erőd. A Teremtő Tűz Rózsája c. est célja, hogy meglásd a benned rejlő teljes nőt, visszanyerd önbizalmad és a magadba vetett hitet, önmagadra tekintve a megszentelt nőt lást, a női életciklusokat és a női elvet érezd, és teremtő erőddel újra élni tudj.

Az este részvételi díja: 3500ft

Helyszín: Bp. VII., Erzsébet krt. 58.

Mit tegyél, ha szeretnél jönni?

Írj “Tűz Rózsája” tárgymezővel  a  noionmegvalositas@gmail.com e-mail címre!

Várlak szeretettel a Tűz Teremtő Rózsája című esti programon!

Pozsgai Nikoletta

személyiség integrációs tréner, kineziológus,

női önmegvalósítás specialista

noionmegvalositas.hu

www.kineziologiakezeles.hu

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!