Női Teljesség Önismereti Tanfolyam

Női Teljesség Önismereti Tanfolyam

Nőiség Integrációs Tréning
Fedezd fel, s gyógyítsd meg női részeidet, hogy nőiségedet teljességében élhesd! Intenzív  önfejlesztés intim női körben, felszabadult együtt-létben.

NŐ VAGY!  A legigazibb, legszentebb és legteljesebb. Születésedtől fogva rendelkezel a talán feledésbe merült, vagy megtagadott női bölcsességgel, és különleges szereped van az élet misztériumában. Ébredj női tudásodra, a nőiség egyetemes bölcsességére! Élj női erőddel, ami az egyetlen szeretettel transzformáló, integrálni tudó ÉletErő!

Női Teljesség Önismereti Tanfolyam

2016. február 5. péntektől

(10 alkalom, havi 1 péntek 17:00-21:00, a hónap első péntekjei jellemzően)

Női Önismereti-nőiségfejlesztő Tanfolyam, hogy elérhető és megélhető legyen a női teljesség minden aspektusa!

1 bevezető alkalom, Női Teljesség Útja (február 5.)
9 női erőd, 9 női minőséged felfedezése (további 9 alkalom)
18 női archetípus megismerése
sors mintafelismerés, sématörés és oldás
nőiségtörténetet gyógyító és építő meditációk
nőiséged integrációja

A Női Teljesség Útja egy intenzív belső munkára alkalmat adó önismereti-önfejlesztő-öngyógyító képzési forma, melynek célja a női archetípusok és személyiségtípusok megismerése, saját nőiséged feltárása és gyógyítása, azaz nőiséged integrált, kerek, egész és teljes megélésének lehetővé tétele saját önazonos női mivoltodban.

Témák:

 • Női életút és az egyes életciklusok kihívásai, mely alapján saját női életstratégiát alkothatsz
 • női archetípusok: miért fontosak, hogyan hatnak ránk és miképpen blokkolják avagy segítik nőiségünk megélését
 • női aspektusok, női szerepek: hogy megélhesd női teljességed
 • nőségbeni blokkok felismerése, oldása
 • női erőforrások és kincsek megismerése és felébresztése
 • női önmegvalósítás útja, különlegességei és kihívásai modern korunkban
 • saját női személyiség és nőiségbeni fejlődési feladataid felismerése
 • rálátás saját női önmegvalósítási utadra, női küldetésedre, valódi hivatásodra

Az egyes Női Teljesség Önismereti Tanfolyami alkalmakat bevezető előadással, majd felhangoló meditációval kezdjük. Minden alkalommal 1-1 női minőséggel találkozunk a belső úton, melyek mindegyikéhez két archetípus ad a női önismereti-öngyógyító munkához remek alapot, elmélyülési lehetőséget. 

Mindezekhez tematikát és haladási menetet a PersonaScope személyiségtipológia és a hozzá kapcsolódó, benne megfogalmazott női minőségek megismerése-kibontakoztatása szolgál, mely egy összefüggő beavatási útként mutatja be a női teljesség útját. Minden beavatási stációnál megismered a beavató erőket, a transzformációs erőket, a megtapasztalandó feladatokat, az oda tartozó archetípusokat, a ható asztrológiai vonatkozásokat. Együttesen szép térképre teszel szert nőiséged tájain, női erősségeid-gyengeségeid terén, melyek finoman kirajzolják női léted sorsfeladatait, kihívásait és ajándékait, velük együtt nőként való önmegvalósításod útját.

Az önismereti-önfejlesztő-öngyógyító folyamatot segítő, vezető tanfolyam végére a teljes női beavatási folyamat elméleti ismerete mellett, belsővé vált tudásra teszel szert, miközben oldjuk az egyes minőségekhez tartozó felmerülő blokkokat.

Az oldáshoz segítségül hívom a Szinkron ÉletRendszer és Terápia érzelmi blokk oldó módszerei mellett a Személyiség Integrációs Tréning és Terápia (SzInT)  eszközkészletét.

További segítség az egyes Női Teljesség Önismereti Tanfolyami délutánok után:

Az egyes alkalmakat kísérik az adott havi női minőséghez kapcsolódó távoktatásban kapott írott és hanganyagok, további előadás és meditációs felvételek. Célom, hogy otthon tovább mélyíthesd-szélesíthesd a megéléseket, a nőiségedben való gyógyulást, kiegészülést elősegítendő. Így otthon alkalmazhatod és bármikor önmegerősítésre előveheted a 8 női minőséghez születő oldó, gyógyító és azok minőségébe érkeztető, benne megerősítő meditációkat is!

Mennyibe kerülnek az egyes Női Teljesség Önismereti Tanfolyami Alkalmak?

1 alkalom + távoktató anyagok díja: 8 000Ft

A 10 alkalmat egybe kifizetve az első alkalommal: 80 000Ft helyett 70 000Ft.

Csak a délutáni workshopra 6 000Ft a részvételi díj.

Ha párhuzamosan végzel nálam női önismereti, női önfejlesztő egyéb képzéseket szívesen adok kedvezményt a számodra. Írj ez esetben, s kedvezményedet egyéni elbírálás alapján tudom megadni, attól függően, hogy mire jársz hozzám.

További Gyakori Kérdésekre válaszul:

 • Az egyes alkalmak időpontjai:
  • február 5., március 4., április 1., május 6., június 3., július 1., augusztus 1. (?), szeptember 2., október 7., november 4.
 • Ha nem tudsz 1 alkalomra eljönni, akkor annak hangfelvételével és a távoktató anyagokkal tudod pótolni (helyettesíteni nyilván nem) az alkalmat.
 • Ha vidéki vagy, külföldön élsz és személyesen nem tudsz jelen lenni, akkor van a tanfolyamnak egy online változata is. Rövidebb, 9 hetes távoktatásra átdolgozott forma, melyen már sok nőtársad sikerrel vett részt.

Szakmai képzés, továbbképzés

A Női Teljesség Útja című 10 alkalmas tanfolyam anyaga egyben alapja a nőket segítő szakmai képzések mindegyikének: Női Coaching, Nőiségfejlesztő Tanácsadó, Női Önismereti Tréner és Női Önmegvalósítás Tréner képzéseknek is! Ha tervezel ilyen képzést végezni nálam, akkor érdemes elkezdened először a belső munkával. A női képzésekkel párhuzamosan vihető.

A Női Teljesség Önismereti Tanfolyammal párhuzamosan, vagy az után tehát folytathatod 

SZAKMAI KÉPZÉSI VONALAKON: 

Ép Női Testben Ép Női Lélek

Ajánlott saját női energiarendszered aktiválására, női egészséged helyreállítására és fenntartására a Női Energia Fitnesz és Női ErőForrás Aktiváló Mozgás Meditáció elsajátítása is:  

Várlak szeretettel a programokon, örömmel segítem nőiségbeni fejlődési utadat, kiteljesedésed folyamatát!

JELENTKEZÉShez töltsd ki az alábbi űrlapot:

[contact-form to=’noionmegvalositas@gmail.com’ subject=’Női Teljesség Önismereti Tanfolyami jelentkezésed’][contact-field label=’Név’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mail cím’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Honlap’ type=’url’/][contact-field label=’Hozzászólás’ type=’textarea’/][/contact-form]

 Várlak Szeretettel,

 Pozsgai Nikoletta

 kineziológus, életmód-tanácsadó és  terapeuta

  személyiség integrációs tréner

 női önmegvalósítás specialista

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!