Női Önmenedzsment Tanfolyam

Női Önmenedzsment Tanfolyam
Női Önmenedzsment Tanfolyam

Női Önmenedzsment Tanfolyam

Női Önmenedzsment Tanfolyam
Légy az Önmenedzsment MesterNője!

Átlátod ki vagy és milyen erősségeid vannak, konkrét lépésről-lépésre követhető tenni és tudnivalókat kapsz a céljaid megvalósításhoz a napi életszervezés és az önfelvállalás területén. Az önmegvalósításához és az érvényesüléshez szükséges önmenedzsment ismereteket sajátíthatsz el, az idő-pénz-energia gazdálkodástól, az én-márka építésen keresztül az önérvényesítő kommunikációig, viselkedésig! Segítséget kapsz a női szerepeid és a modern, megváltozott kihívásokkal teli, férfi-arcú világunk összeegyeztetéséhez is. Saját életstratégiát alakítasz ki, mely biztosítja céljaid sikeres megvalósítását a tanfolyam után is.

A tanfolyam tananyaga alapvetően a racionális, anyagi világban szükséges tudásra épül, de figyelembe veszi a NŐI PSZICHÉ sajátosságait és a női élet kihívásait.

Tanfolyami információk: 8 hét, online tanfolyam zárt oldalon keresztül, írott elméleti leckék + célzott és megdolgoztató gyakorlatok, hanganyagok, képernyővideók, kérdés-válasz lehetőség, közösségi interakció, szakértő vezető online jelenléte mellett.

Ára: 45 000Ft, amiben benne van még az Önmenedzsment Mesternője című könyvem, ajándék postaköltséggel, és a kezdő online workshoppal, amit zoomon keresztül tartok október 10-én. 

Bővebben a tanfolyamról: Női Önmenedzsment Tanfolyam>>>

Gyors Jelentkezéshez erre a tanfolyamra kattints ide>>>

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!